Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]


Doporučené příspěvky

V cem?

 

Říká to devět s deseti padesátníků, ale moc jim nevěřím když vidím jak se cítím ve čtyřicýtce, jsem měl ráno problém vylezt z postele aby mě to nezabilo :lol2: A co mě těší, jak se Praha postavila těm šmejdům čínským  :notworthy: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potesil me dnes koncert Freedom call. Potesilo me, ze jsem na nej nalakal kamaradku. Potesilo me, ze nadsene souhlasila s tim, ze se zitra pojedeme projet na motorce (kazdy na sve). Pak to ukoncila tim, ze mi rekla, ze musi byt ale do ctyr doma, protoze ma rande. Vzhledem k tomu, ze z posledniho planu me tak trochu implicitne vyloucila, tak to je dnes takove ambivalentni :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Baldic já minulý týden něco podobného, nejsi v tom sám... oběd, výlet, za týden kafe, výlet, pak při pokusu o sblížení přišla s hláškou k nezaplacení, že jí kamarádství bude vyhovovat víc. A na vše ostatní mám MasterCard :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci a nechcete vzít někdy kamarádky na sraz? Mi tihle kámoši vyhovují. Ony se o ty holky staraj, baví se s nima a já s mima pak spím. Můj bývalý spolubydlící v tom byl úplně ideální. Jednou na mě už řval na Naplavce, když šla slečna na záchod. Přestaň mi šahat na moje holky hajzle :)

Ale já v tom byl nevinně, to vždycky iniciovaly ty holky... a jak říkal charlie. Když jsi lovec, srnka se sama zastřelí a přiváže na střechu, tak už jí musíš sníst..

Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...