Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]


Doporučené příspěvky

V sobotu jsme si udělali výlet vlakem do Vídně na sachr a šnicl. Potěšili ČD - pěknej vlak s jídelním vozem. Cestou zpátky sice zpoždění, tak že bychom nestihly spoj v Pardubicích, ale na dotaz u průvodčí, jestli by nám nezastavili v Chocni, kterou tenhle rychlík projíždí nám odpověděla, že to je možné za 1000Kč. Jelo nás tolik, že to v ceně na osobu bylo na pohodu.

post-22153-0-03777900-1571033064_thumb.jpg

post-22153-0-28303700-1571033086_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, ofiko s paragonem. Průvodčí byla milá a já ten dotaz bral jako lehce přidrzlou konverzační otázku načež řekla, že to je za 1000 možné, jen se musí domluvit s mašinfírou. Za chvíli se vrátila, že Ok, vytiskla lístek a dostala 1000Kč. Před Chocní to vyhlásili jako mimořádnou zastávku, pokecala s náma v uličce a dohlídla, že vystupujeme. Jmenovala se Pověřená osoba 50666 :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

gunman: taky neumim anglicky, tohle mi posilali kluci a musel sem to natukat do translatoru. Sem to dal proto,ze se nam moc casto  netleska. V takovou chvilku sem uplne neviditelnej.

Ale.  

Kdyz jede laska, vylezu z nory a vyhrivam se v tech paprscich.

Vim ze slunce zase brzy zaleze.  :D  

Upraveno uživatelem hopa26
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hopo a jak to takhle funguje? Přes mojí vesnici třeba jezdí rychlík, kterej by se mi občas hodilo, kdyby zastavil. Dopředu se to nedá, je to vždy podle situace zeptat se průvodčí, jo? Ten litr je danej? Mi to přijde až neuvěřitelný, taková ofiko flexibilita u ČD, zvlášť když se mi zdá, že ten časovej rozpis je dost na krev..

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že kdybys dal dva tisíce, tak vám zastavěj i cestou tam :)

Sleva pro skupiny 6 a více cestujících nelze vystavit do stanic, kde požadované vlaky dle platného jízdního řádu nestaví. V případě mimořádného zastavení musí být vystupující cestující odbaveni do nejbližší následující a nastupující cestující z nejbližší předchozí stanice, kde požadovaný vlak dle platného jízdního řádu zastavuje.

 

Dá se k tomu proklikat v dokumentech

https://www.cd.cz/assets/info/cim-se-ridime/sppo-zmena-16_cb.pdf

https://www.cd.cz/assets/info/cim-se-ridime/tr-10-zmena-24_cb.pdf

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...