Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]


Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

Jak chceš prověřit kdo má a nemá zbrojní průkaz ?

 

Jsme na foru gentlemanů ne? Takže, když dáš pro nějaké vlákno nějaké pravidlo, ostatní ho budou respektovat, ne? :) Já bych tam ale mohl psát až tak za měsíc no... Uvidíme jak jim to bude trvat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Libi se mi,jak se nam zde na foru dostava detailniho popisu Tadova vyvoje,pocatku kazde jeho nove zivotni etapy,zarputile pocatky jeho novych konicku a nekolikastrankove popisy a zduvodnovani svejch nakupu cehokoli.Meli jsme jedinecnou moznost procitat si vlakno o nakupu prvnich hodinek,vlakno o vyvoji jeho kulinarskych schopnosti,vlakno o nakupu jeho bazarove Mazdicky,vlakno o okruhovem motosportu,vlakno s uvahami o zakoupeni kvalitniho noze,vlakno o teatralnim odchodu a naslednem navratu na forum,vlakno o vyberu kratke kulove zbrane,vlakno o nakupu radiem rizeneho letadylka a nasledne vysledky cvicnych letu a mnoho dalsich,ktere se mi nezapsaly do pameti.Momentalne nas patrne ceka vlakno-TADA NIMRODEM PO PRADEDOVI.................chlapce,takovehle a mnohe dalsi konicky ma kazdy z nas,avsak kazdou svou zalibu a jeji vyvoj konzultujeme doma se svoji pritelkyni ,nebo nad sklenkou dobreho piti s kamarady.Patrne jsi o tuto moznost ochuzen,coz pri cteni tvojich vlaken chapu a proto te poprosim-nedelej tady z toho Fejsbuk,ponevac kdyby to delal kazdej,do riti se dostanem.Prubni nejakej sport ,at to ze sebe dostanes a kdyz to nezabere tak zkus linku duvery.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

fazer: Nebo, žádné takové vlákno nás tu nečeká. Co mě ale překvapilo, příjemně, jak čistě a hlavně slušně si formuloval myšlenku. Dokonce mě to nutí se nad sebou zamyslet, což bych od Tebe nečekal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potěšila mě spol. Acron, mj. dovozce nožů Wenger.

Na svém noži Wenger Minathor s nástavci Bergeon jsem si zlomil tenčí z vystěžejkovačů (0,8mm). Napsal jsem na hlavní "infoadresu" Acronu, který je uvedený na stránkách Wengeru jako kontakt v CZ.

Pán z Acronu mi v podstatě obratem potvrdil objednání.

Paráda, takhle by to mělo fungovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že maj v Tchibo jěště stále kazetu na hodinky a tak jsem ji mohl před chvílí objednat. :)

 

TO PavelK: Máš mě na svědomí, protože teď musím místo jedněch co jsou dlouhodobě v plánu dokoupit čtvery, abych ji naplnil. :P Už si vymýšlím kategorie nad původní plán. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že maj v Tchibo jěště stále kazetu na hodinky a tak jsem ji mohl před chvílí objednat.  :)

 

TO PavelK: Máš mě na svědomí, protože teď musím místo jedněch co jsou dlouhodobě v plánu dokoupit čtvery, abych ji naplnil.  :P  Už si vymýšlím kategorie nad původní plán.  :D

 

Myslím, že tady na fóru to doplníš razdva   :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...