Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

U nas jen poprasek, kez by jeste nasnezilo:).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vonku ticho, sucho (bez snehu), mrzne, pes sa schuti vykakal, ja tiez (po navrate z prechadzky), dojedol som deluxe jednohubky a cumim na Saturnina. A o navrate do pracovneho rezimu zacnem rozmyslat po 6.1. Zivot je krasny.

Odkaz ke komentáři

Já vím. Měl jsem je někdy v letech 1984-5, pak je kvůli vojně prodal. Tehdá s nimi bylo spoustu s.r.a.n.í.....Krmení jen škrábaným srdcem či červenými patentkami. Nítěnky jen hodně proprané (a po mnoho dnů v lednici (to si asi umíš představit ostatní členy domácnosti...).

Červovitost čela, léčení ženskými gynekologickými prášky atd. atd. Ale stály za to.

Btw. jak jsou na tom s choulostivostí dnes?

Jirka

P.S.: Akvária už (zatím?) nemám, není čas. Ale je to ve mně navždy. A ta nabídka dnes...Ryb, ale i vybavení.

P.S.1:Mám dvě velká jezírka na zahradě a ryby tam :-)

Odkaz ke komentáři

Dnes je to o mnoho lepsie. Krmiva je hromada. Kvalitneho mrazeneho a aj granul. Len na to tie potvory musia byt naucene, co moje nie su, takze mi zeru len mrazene srdcia, artemky a patentky. Uz to nie je take ako dvadsat rokov dozadu, je vela chovatelov v CR aj SR a ryby su naucene aj na tvrdsiu vodu, ale stale je to narocna tyba na chov a o odchove ani nehovorim. Zajtra bude tato znaska zozobana, pretoze ak by som chcel odchovat musel by som tomuto paru vytvorit indy-vindy podmienky.....a to ani nehovorim o tom co by bolo za mlad z red tyrkis a red cover(aktualna tatko a matka)....... Ale chovatela to potesi, ved zverenci inak nevedia dat najavo, ze im je fajn nez tak, ze primaju potravu, vylucuju ju, odolavaju chorobam a hlavne rozmnozuju sa.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...