tano Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 U nas jen poprasek, kez by jeste nasnezilo:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Vonku ticho, sucho (bez snehu), mrzne, pes sa schuti vykakal, ja tiez (po navrate z prechadzky), dojedol som deluxe jednohubky a cumim na Saturnina. A o navrate do pracovneho rezimu zacnem rozmyslat po 6.1. Zivot je krasny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Ha, ja som dnes v Brne zažil sneh! F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Sněží! a už je kalamita ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Dneska jednoznacne snih a kratke sankovani s prckama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Turisti berou čáru z hor zpátky do velkoměst a dá se tady na kopci opět dýchat :-) Akorát by to chtělo víc sněhu, ale prý hlásí oteplení, to je krach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Zitra poprvé do nové prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Zitra poprvé do nové prace gratuluju ... já už bych 10 kliků neudělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Díky kliky jeste dam, to ostatni je pro me velká neznáma .. Uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 ...Terče sa mi vytreli v spolocenskej nadrzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Gratuluji! Nádherná ryba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Zitra poprvé do nové prace Ať se daří ! Nějaká tréma, nebo na tohle netrpíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Gratuluji! Nádherná ryba!Dakujem...ved som sa s nimi natrapil. V marci som ich doniesol ako 5cm prckov a teraz sa vytieraju...Super pocit, ale to pochopi iba akvarista, ktory vie kolko roboty je z "kralom sladkovodnych nadrzi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Já vím. Měl jsem je někdy v letech 1984-5, pak je kvůli vojně prodal. Tehdá s nimi bylo spoustu s.r.a.n.í.....Krmení jen škrábaným srdcem či červenými patentkami. Nítěnky jen hodně proprané (a po mnoho dnů v lednici (to si asi umíš představit ostatní členy domácnosti...).Červovitost čela, léčení ženskými gynekologickými prášky atd. atd. Ale stály za to.Btw. jak jsou na tom s choulostivostí dnes?JirkaP.S.: Akvária už (zatím?) nemám, není čas. Ale je to ve mně navždy. A ta nabídka dnes...Ryb, ale i vybavení.P.S.1:Mám dvě velká jezírka na zahradě a ryby tam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Dnes je to o mnoho lepsie. Krmiva je hromada. Kvalitneho mrazeneho a aj granul. Len na to tie potvory musia byt naucene, co moje nie su, takze mi zeru len mrazene srdcia, artemky a patentky. Uz to nie je take ako dvadsat rokov dozadu, je vela chovatelov v CR aj SR a ryby su naucene aj na tvrdsiu vodu, ale stale je to narocna tyba na chov a o odchove ani nehovorim. Zajtra bude tato znaska zozobana, pretoze ak by som chcel odchovat musel by som tomuto paru vytvorit indy-vindy podmienky.....a to ani nehovorim o tom co by bolo za mlad z red tyrkis a red cover(aktualna tatko a matka)....... Ale chovatela to potesi, ved zverenci inak nevedia dat najavo, ze im je fajn nez tak, ze primaju potravu, vylucuju ju, odolavaju chorobam a hlavne rozmnozuju sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Ať se daří ! Nějaká tréma, nebo na tohle netrpíš? Tréma ani ne, ale je to horsi jak před Vyškovem uvidime, jsem na ten prvni den zvědavý kdo vi do jakého vlákna budu psát zitra snad sem tesim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Jarda Jágr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Jarda Jágr! Jo jo Jarda je nepochybně Top hokejista !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Narozeninové dárky od manželky Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Sníh, cesta z práce po zachumelené liduprázdné okresce a sklouznutí na opuštěném parkovišti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky