Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Pánové, já se omlouvám, ale přímo se to podbízelo, když to ke mě jede z Argentiny :)

Snad mi bude odpuštěno, že jsem si dovolil tento malý šprým na váš účet :D

Vubec neva,ja myslel totez co afri,furt me to vrtalo hlavou co s tim budes delat- nad krb me nenapadlo,cekal jsem zradlo :-). Takze super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Smlouvu s ďáblem :-) Při vystupování z auta, už se mi to párkrát stalo ale vždycky jsem ho slyšel vypadnout. Jo a taky už mě vyteklo dvakrát do kapsy a zničilo mě kalhoty když se mi otevřelo, je takové zakleté ale mám ho rád...

Odkaz ke komentáři

Ztratil jsem luxusní psací pero Parker, vrátil se deset km zpátky do lesa kde jsem si odskočil na malou a tam ji zase našel :-) Maličkosti které potěší...

Některé věci se k člověku zkrátka vrací. :) Já taky kdysi nemohl svého Parkera najít a už si myslel, že je navždy pryč. Po delší době jsem se stavoval pro doporučený dopis na poště, paní se na mne podívala, šáhla do šuplíku a s úsměvem mi ho podala s tím, že jsem si ho tam před několika měsíci zapomněl.

Odkaz ke komentáři

Některé věci se k člověku zkrátka vrací. :) Já taky kdysi nemohl svého Parkera najít a už si myslel, že je navždy pryč. Po delší době jsem se stavoval pro doporučený dopis na poště, paní se na mne podívala, šáhla do šuplíku a s úsměvem mi ho podala s tím, že jsem si ho tam před několika měsíci zapomněl.

Tak to je hezký příběh. Pani musela mít docela paměť. I když je otázka, kolik lidí s Parkerem tam bylo :)

Odkaz ke komentáři

Tak to je hezký příběh. Pani musela mít docela paměť. I když je otázka, kolik lidí s Parkerem tam bylo :)

Naprosto nenápadný Parker bez výrazného nápisu, člověk by řekl běžná propiska. Samozřejmě to potěšilo. Žena říkala, že prý jsem zapamatovatelný typ, což já si samozřejmě myslím opak :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...