kuncák7 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Pánové, já se omlouvám, ale přímo se to podbízelo, když to ke mě jede z Argentiny Snad mi bude odpuštěno, že jsem si dovolil tento malý šprým na váš účet Vubec neva,ja myslel totez co afri,furt me to vrtalo hlavou co s tim budes delat- nad krb me nenapadlo,cekal jsem zradlo :-). Takze super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Potěšila mě Florida Panthers, jen tak dále... Tleskám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Jojo, Jarda je borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Ztratil jsem luxusní psací pero Parker, vrátil se deset km zpátky do lesa kde jsem si odskočil na malou a tam ji zase našel :-) Maličkosti které potěší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Ztratil jsem luxusní psací pero Parker, vrátil se deset km zpátky do lesa kde jsem si odskočil na malou a tam ji zase našel :-) Maličkosti které potěší...Cos tam sepisoval? Kdybys aspoň sral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Smlouvu s ďáblem :-) Při vystupování z auta, už se mi to párkrát stalo ale vždycky jsem ho slyšel vypadnout. Jo a taky už mě vyteklo dvakrát do kapsy a zničilo mě kalhoty když se mi otevřelo, je takové zakleté ale mám ho rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Mně se líbí, jak nosíš po kapcách luxusního Parkra, co ti občas vypadne, občas zrakví gatě, ale prostě tam patří a šlus. Ještěžes ho našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Pořiď si lepší/nový konvertor, v drtivý většině případů to na tekoucí fontánku pomáhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Přesně kluci, správný muž má mít u sebe nůž, hodinky a pěknou propisku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Ztratil jsem luxusní psací pero Parker, vrátil se deset km zpátky do lesa kde jsem si odskočil na malou a tam ji zase našel :-) Maličkosti které potěší...Některé věci se k člověku zkrátka vrací. Já taky kdysi nemohl svého Parkera najít a už si myslel, že je navždy pryč. Po delší době jsem se stavoval pro doporučený dopis na poště, paní se na mne podívala, šáhla do šuplíku a s úsměvem mi ho podala s tím, že jsem si ho tam před několika měsíci zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Některé věci se k člověku zkrátka vrací. Já taky kdysi nemohl svého Parkera najít a už si myslel, že je navždy pryč. Po delší době jsem se stavoval pro doporučený dopis na poště, paní se na mne podívala, šáhla do šuplíku a s úsměvem mi ho podala s tím, že jsem si ho tam před několika měsíci zapomněl.Tak to je hezký příběh. Pani musela mít docela paměť. I když je otázka, kolik lidí s Parkerem tam bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Tak to je hezký příběh. Pani musela mít docela paměť. I když je otázka, kolik lidí s Parkerem tam bylo Naprosto nenápadný Parker bez výrazného nápisu, člověk by řekl běžná propiska. Samozřejmě to potěšilo. Žena říkala, že prý jsem zapamatovatelný typ, což já si samozřejmě myslím opak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Na tebe člověk nezapomene, když tě jednou uvidí A měls obrovské štěstí, že ta pošťačka měla tvého Parkera a neměla v záloze ještě Parkinsona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Těší mě to počasí venku, protože pak ta Praha i jinde než v centru, dokáže být neskutečně krásná ( dost se toho ze začátku pod ten sníh ukryje ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Poslušně hlásím, že býček z Argentiny je už doma. Je to mazel, i když už není nejmladší a má pár šrámů. Asi ho budu mít rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Poslušně hlásím, že býček z Argentiny je už doma. Je to mazel, i když už není nejmladší a má pár šrámů. Asi ho budu mít rád Už mě nenachytáš , gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Už ani nechci, jen jsem cítil potřebu dokončit hlášení Moc díky, ale cesta bude ještě dlouhá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 a bude viset nad krbem ve srubu? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 No, když se nepodaří oprava, tak se spíš bude válet na trávníku pod zavřeným oknem, ve kterém bude díra od jednoho z rohů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Kolegův dárek pod stromeček od sestry. Taška přes rameno se zapínáním na klasickou přezku z bezpečnostního pásu. Docela originální http://www.zaspas.cz/produkt/panska-taska-bab-38-13/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky