Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Stav se na Národce, za pivo se ti předvedu. Nejsem blázen abych strávil v autě o půl hodiny každý ráno dýl a pak denodenně platil pětikilo parkování.. Já teda radši chodim když to de, ale auto je fakt až ta poslední možnost.

Mam to take tak, sic nejezdim v obleku, ale autem do centra? Nikdy:) Zlate MHD a v obleku tam jezdi mraky lidi.

Edit: nejezdim na cerno, zamestnavatel jako benefit plati rocni kupon, takze naklady 0.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelikož poslední dobou ( poslední rok ) nějak nemůžu ráno spát, chodím do práce pěšky. Je to skoro 8 km, ale je to relax. Jinak jezdím dost MHD ( vedu si statistiky a ročně bych na lístkách projel cca 42 tis. Kč ) a kultura cestování, až na občasný problém s vůní okolostojících, není zas tak hrozná. 

Odkaz ke komentáři

Jo a jinak lístky do mhd si nekupuju, jezdim načerno. Nechce se mi Opencard zařizovat, nabíjet a zejména podporovat. Občas si pošlu sms když mám nějaký vnuknutí, jinak prostě jednou za čas zaplatim osm (nebo devět?) stovek na místě revizorovi a hotovka. Netřeba nic vyřizovat a za dva roky, co jsem fakt poctivě jezdil každej den dvakrát, jsem byl cca na stejnejch, možná o fous nižších nákladech, než kdybych se crcal s tramvajenkou.

Odkaz ke komentáři

Jo a jinak lístky do mhd si nekupuju, jezdim načerno. Nechce se mi Opencard zařizovat, nabíjet a zejména podporovat. Občas si pošlu sms když mám nějaký vnuknutí, jinak prostě jednou za čas zaplatim osm (nebo devět?) stovek na místě revizorovi a hotovka. Netřeba nic vyřizovat a za dva roky, co jsem fakt poctivě jezdil každej den dvakrát, jsem byl cca na stejnejch, možná o fous nižších nákladech, než kdybych se crcal s tramvajenkou.

Jo, tak tohle ti věřím. Já byl loni kontrolovanej přesně 4x.A že bych působil nějak seriozně, to bych o sobě netvrdil :-).

Odkaz ke komentáři

Jo a mne potesilo, ze moje Steinhart zacaly chodit +5 za den, uz to trva nejaky ten den, tak at to vydrzi:)!!

Odkaz ke komentáři

Já mám na tohle smůlu, mě kontrolují poměrně často - a to i když jsem většinou vyfiknutej v raw mrkváčích a full brogue botkách... zrovna včera spolu se mnou vyhmátli paní, která jela načerno, vůbec bych to do ní podle vzhledu neřekl, tak 50 let, kabát, slušná sukně a kozačky, vypadala jak učitelka češtiny na střední škole... Jak jsem psal, za to, že můžu celý rok poskakovat na jednu kartu po milionovém velkoměstě a jeho blízkém okolí, jak se mi zlíbí, mě fakt netankuje, jestli platím 3,5k nebo 4,5k, kdyby to stálo 7k, zaplatil bych to taky. Neříkám, že mi nevadí, co se kolem Opencard děje, ani že úroveň MHD by nemohla být lepší, naopak; ale i v současném stavu mi to za ty prachy výrazně převažuje veškeré výhody individuální dopravy autem - jakože je dokážu uznat.

A Sacímu bagrovi se omlouvám, není to myšleno negativně, nemusíš mít za mě deprese - žiju tam, kde se mi líbí, jakmile celková negativa převáží pozitiva, nemám problém se přestěhovat.

Odkaz ke komentáři

Exekutoři jsou šmejdi vím, ale na druhou stranu jsem odeslal v prosinci k vánocům jedenácti zákazníkům návrh na exekuční příkaz, faktury po splatnosti tři měsíce a více, no do dnešního dne máme od všech zaplaceno a to právě asi díky tomu jací to jsou ti exekutoři šmejdi  :clap:

Odkaz ke komentáři

Jelikož poslední dobou ( poslední rok ) nějak nemůžu ráno spát, chodím do práce pěšky. Je to skoro 8 km, ale je to relax. Jinak jezdím dost MHD ( vedu si statistiky a ročně bych na lístkách projel cca 42 tis. Kč ) a kultura cestování, až na občasný problém s vůní okolostojících, není zas tak hrozná. 

Okolostojící jsou většinou v pohodě, horší jsou někteří (i některé) okolosedící.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...