tano Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) Stav se na Národce, za pivo se ti předvedu. Nejsem blázen abych strávil v autě o půl hodiny každý ráno dýl a pak denodenně platil pětikilo parkování.. Já teda radši chodim když to de, ale auto je fakt až ta poslední možnost.Mam to take tak, sic nejezdim v obleku, ale autem do centra? Nikdy:) Zlate MHD a v obleku tam jezdi mraky lidi. Edit: nejezdim na cerno, zamestnavatel jako benefit plati rocni kupon, takze naklady 0. Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 ...nechcete si tady založit vlákno: Problémy hlavního města, a tam cpát to parkování, mhd atd...mi z lesa si to vůbec neumíme ani představit a pak, když to na dvou a více stránkách čtu, trpím soucitem a depresí celý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 ja jezdim do prace stridave mhd a autem.. dnes jsem treba hledal 55 min misto k zaparkovani.. ale nebavi me to ani jednim zpusobem, idealne bych nejradsi chodil pesky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Jelikož poslední dobou ( poslední rok ) nějak nemůžu ráno spát, chodím do práce pěšky. Je to skoro 8 km, ale je to relax. Jinak jezdím dost MHD ( vedu si statistiky a ročně bych na lístkách projel cca 42 tis. Kč ) a kultura cestování, až na občasný problém s vůní okolostojících, není zas tak hrozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Jo a jinak lístky do mhd si nekupuju, jezdim načerno. Nechce se mi Opencard zařizovat, nabíjet a zejména podporovat. Občas si pošlu sms když mám nějaký vnuknutí, jinak prostě jednou za čas zaplatim osm (nebo devět?) stovek na místě revizorovi a hotovka. Netřeba nic vyřizovat a za dva roky, co jsem fakt poctivě jezdil každej den dvakrát, jsem byl cca na stejnejch, možná o fous nižších nákladech, než kdybych se crcal s tramvajenkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Dneska mi vytáhly stehy po kousanci od motorovky. Doktorka říkala, že o už víkendu můžu zase plavat. Tři týdny jsem nebyl a mám absťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Jo a jinak lístky do mhd si nekupuju, jezdim načerno. Nechce se mi Opencard zařizovat, nabíjet a zejména podporovat. Občas si pošlu sms když mám nějaký vnuknutí, jinak prostě jednou za čas zaplatim osm (nebo devět?) stovek na místě revizorovi a hotovka. Netřeba nic vyřizovat a za dva roky, co jsem fakt poctivě jezdil každej den dvakrát, jsem byl cca na stejnejch, možná o fous nižších nákladech, než kdybych se crcal s tramvajenkou.Jo, tak tohle ti věřím. Já byl loni kontrolovanej přesně 4x.A že bych působil nějak seriozně, to bych o sobě netvrdil :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Jo a mne potesilo, ze moje Steinhart zacaly chodit +5 za den, uz to trva nejaky ten den, tak at to vydrzi:)!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 to je zajimava myslenka s tim jezdenim na cerno.. obavam se ale, ze nikde jinde krome prahy se asi nevyplati.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalin Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Tenhle jubilejní 50. příspěvek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Já mám na tohle smůlu, mě kontrolují poměrně často - a to i když jsem většinou vyfiknutej v raw mrkváčích a full brogue botkách... zrovna včera spolu se mnou vyhmátli paní, která jela načerno, vůbec bych to do ní podle vzhledu neřekl, tak 50 let, kabát, slušná sukně a kozačky, vypadala jak učitelka češtiny na střední škole... Jak jsem psal, za to, že můžu celý rok poskakovat na jednu kartu po milionovém velkoměstě a jeho blízkém okolí, jak se mi zlíbí, mě fakt netankuje, jestli platím 3,5k nebo 4,5k, kdyby to stálo 7k, zaplatil bych to taky. Neříkám, že mi nevadí, co se kolem Opencard děje, ani že úroveň MHD by nemohla být lepší, naopak; ale i v současném stavu mi to za ty prachy výrazně převažuje veškeré výhody individuální dopravy autem - jakože je dokážu uznat. A Sacímu bagrovi se omlouvám, není to myšleno negativně, nemusíš mít za mě deprese - žiju tam, kde se mi líbí, jakmile celková negativa převáží pozitiva, nemám problém se přestěhovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Mě třeba potěšilo dnes ráno při cestě do práce, dobrý skutek frajera co mě předjel cca 100m, před silniční kontrolou, tak vzali jeho a né mě a přijel jsem do práce včas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Tak konečně jsem se dočkal signovanyho Fendera The Edge!Ja myslim,ze se musi koupit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Prave jsem si byl na tyden vyzvednout na zapujcku sve prvni rlx- submariner. Uz ted se me klepou kolena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Hezky pěkně, tak dej vědět dojmy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Prave jsem si byl na tyden vyzvednout na zapujcku sve prvni rlx- submariner. Uz ted se me klepou kolena. Tím směrem se pohybuješ už dlouho, Martine. Tak si to užij. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Exekutoři jsou šmejdi vím, ale na druhou stranu jsem odeslal v prosinci k vánocům jedenácti zákazníkům návrh na exekuční příkaz, faktury po splatnosti tři měsíce a více, no do dnešního dne máme od všech zaplaceno a to právě asi díky tomu jací to jsou ti exekutoři šmejdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Prave jsem si byl na tyden vyzvednout na zapujcku sve prvni rlx- submariner. Uz ted se me klepou kolena.tak to gratuluji. Nikdy nebudeš litovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 V pátek nahlášeno sežrání karty bankomatem a dneska dorazila nová - chválím, mBank, chválím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Jelikož poslední dobou ( poslední rok ) nějak nemůžu ráno spát, chodím do práce pěšky. Je to skoro 8 km, ale je to relax. Jinak jezdím dost MHD ( vedu si statistiky a ročně bych na lístkách projel cca 42 tis. Kč ) a kultura cestování, až na občasný problém s vůní okolostojících, není zas tak hrozná. Okolostojící jsou většinou v pohodě, horší jsou někteří (i některé) okolosedící. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky