African Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Tak to vřele doporučuji zkusit letět ty nejdelší lety s airbusem plným Číňanů. Nevychovaná banda je to, která do tebe bude po celou dobu letu strkat, pšikat, kašlat na tebe, řvát na celé kolo a čím že to vlastně smrdí? Je to tzv. čínské pižmo z těch jejich překořeněnejch koček a psů, co po večerech žerou. A když už si tak nějak po pár hodinách zvykneš, tak ti donesou jídlo které smrdí úplně stejně jak ten Číňan A já jsem hodně silné nátury, ale ten let jsem na Zélandu ještě týden po přistání rozdýchával.....O nosorožcích ani nemluvím, šmejdi A to jsem se jim vždy snažil vysvětlit. Ale vždy jsem dostal odpověď, "děláme to pro děti". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 On je asi rozdil mezi China Airlines a Air China. Lital jsem s prvnima a pohoda. Myslim ze je to aerolinka z Taiwanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Dneska mě hodně potěšilo, že jsem si sám dokázal vyměnit displej na iPhonu! Sice 3 hodiny práce ale i tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 .. nejsem si jist, jeste reagovana reakce byla k tematu cinani a letani, nicmene neco v tom smyslu me napadlo, ale bal jsem se to napsat (vune pecenych pejsku a kocicek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Odpovídal jsem tobě, ale zmrzlé prsty si dělali co chtěli :-) Jo a nohy jim taky smrdí, jakože létání miluji, číňani byli za trest.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Já letěl asi před rokem po USA, vedle nás rodinka Číňanů, dobře oblečená, tatík rolexky, ale strašnej bordel, a po chvíli začali se synem děsně kašlat, chrchlat, pak tahat hleny z paty a plivat to normálně v letadle na podlahu. Jsem myslel že se mi to zdá. A během přistávání ještě ve vzduchu pak nahodil iphone a začal telefonovat. Rodinka k pohledání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 A tak si představ kloubiku, že jich tam máš pětset :-) Mě už při nástupu bylo podezřelé, že tam jsme s tátou jediný co nevidíme širokoúhle, no nic, nebudu to tady plevelit, jen můžu doporučit kluci si při dálkových letech nějakou tu tisícovku příplatit a China air se vyhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Letenky od Emirates na NZ a hlavně to, že jsem si v práci prosadil abych neletěl s těma smradlavejma Číňanama vůči kterým mám osobní averzi Doteď jsme kupovali ty nejlevnější letenky a naposledy jsem v tom letadle China Air málem umřel, tak jsem se tentokrát zasekl. A ještě navíc dopadne pivečko v Sydney a setkání s kamarádem co tam žije Se těším....tak přemluvit tátu zas nebylo tak hrozný, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) ale tak ty jejich letadlovy zradylka nevypadaj spatne.. ve srovnani treba s ryanem... Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) To Gustaf :Bylo, protože vyrůstal na bramborách s dalšími pěti hladovými krky a každá kačka mu je dnes svatá :-) Štěstí je, že tenkrát v tom letadle seděl se mnou, jinak bych si to neprosadil... To montemar: Nevypadají, ale to pižmo :-) Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 ale tak ty jejich letadlovy zradylka nevypadaj spatne.. ve srovnani treba s ryanem... tyvle, co je to na tý poslední fotce?? Afri, jj..je mi to jasný....sem tě chtěl trochu rozptýlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) tyvle, co je to na tý poslední fotce?? Afri, jj..je mi to jasný....sem tě chtěl trochu rozptýlit nalevo je ruka domorodce ...Další se neodvážuji identifikovat ... Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 tyvle, co je to na tý poslední fotce?? Afri, jj..je mi to jasný....sem tě chtěl trochu rozptýlit Však jasný, v pohodě :-) Zkusím najít také nějaké fotky z letiště Ghouteng, tam jsem taky civěl co se dá všechno papat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 nalevo je ruka domorodce ...Další se neodvážuji identifikovat ...Druhý zleva je samozřejmě druhá ruka, dvě vpravo budou nohy a uprostřed, no . . . co asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Me teď udělal radost Jarek fotkama mých seiko ve vlákně renovace hodinek... Tož pěkně to prelestil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) tyvle, co je to na tý poslední fotce?? ??? Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Radost mi udělal Libor Hovorka na českém rozhlasu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Že pořád dostávám zamilovaný vzkazy za stěrač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Dokud tam ty stěrače jsou, tak je to ještě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Někdy to proste vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky