mondeo2 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 bych si fakt nedovolil................vážně................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 semreeelaaa streeeda s kanadaaaa :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 dyš se jeden vzbudí koukne na účet a zjistí, že mu tam přistála suma lehce atakující hranici 3/4 mega...........................krásné ráno............ to se mi dlouho nestalo a asi ani nestane ale potesila me ta predstava-takze dik za pekny myslenky a uzivej si to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 dyš se jeden vzbudí koukne na účet a zjistí, že mu tam přistála suma lehce atakující hranici 3/4 mega...........................krásné ráno...............pche..mě psal ráno právník z Beninu, že tam na mě čeká 10,9 mil. $...asi už si to budu muset začít vybírat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Tak tohle vlákno jsem nenavštívil dobrých pět měsíců...holt zvláštní období...no a dnes mě potěšilo, že jsem podepsal pracovní smlouvu a rád bych poděkoval všem, kteří mi posílali kontakty na různé personálky a headhuntery...oni ví, jmenovat nebudu, bylo jich hodně a nerad bych na někoho zapomněl...nakonec to proběhlo díky kontaktu mimo forum, ale i tak, díky chlapi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Skoncila nam "busy season", takze zacal 40 hodinovy pracovni tyden misto 50 hodinoveho. Sice jen formalne, ale i tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Skoncila nam "busy season", takze zacal 40 hodinovy pracovni tyden misto 50 hodinoveho. Sice jen formalne, ale i tak Dobra zprava, budes mit vic casu na foceni hodinek :-D;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Dnes nemusím do práce, jdu jen na školení a je to v centru- proběhnu cvičně pár obchodů s hodinkama a načerpám inspiraci ( v týdnu na to nemám většinou čas a ani náladu ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Potěšilo mě, že jsem se tu za těch pár let něčemu přiučil. Při čištění disku jsem narazil na fotku hodinkovnice plné potápek, kterou jsem si stáhnul krátce po registraci na fóru. Tehdy jsem skoro žádné hodinky nedokázal pojmenovat. Dnes jsem ledabyle, jen tak na mrknutí oka, poznal všechny značky a modelové řady, s výjimkou Zenithu, tam jsem chvíli váhal.. (Doufám, že na fotce nejsou fíky - ale pro tento účel to není důležité). Díky, Chronomagu! [attachment562634:912056d1356184354-here-my-dive-watches-collection-img_8993s.jpeg] Upraveno 2. února 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Videl jsem dneska nazivo Nautily ... a desne nutne je potrebuju... Jak jinak! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Jako PP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Ne ne, mistni limitku (Nautilus). PP nastesti jeste "nepotrebuju" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Aha. Skoda. Ty PP na foru by me nadchly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Pěkná hodinkovnice, pohledem žen...vždyť nemám co na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 PP N snad na fóru už byly/jsou, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 NERO ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sei Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Hladké jednání o nové úrokové sazbě k hypotéce. Teď ještě ať slíbené podmínky opravdu dorazí v dodatku ke smlouvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 To mě zájímá, jaké si měl argumenty když jsi přišel do banky? Měl jsi nějakou protinabídku na refinancování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Blueray Everest, který mě bavil v kině a ještě více bude bavit večer ve sluchátkách, protože mě žádný ichtyl nebude křoupat brambůrky za zádama :-) Paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Dnešní procházka po vnitřní Praze- plno hodinek, co bych chtěl. A do toho vyřízená oprava telefonu- v záruce vyměněná celá deska, takže telefon je vlastně novej a hotovo do 14 dnů, v záruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky