Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

dyš se jeden vzbudí koukne na účet a zjistí, že mu tam přistála suma lehce atakující hranici 3/4 mega................

...........krásné ráno............

to se mi dlouho nestalo a asi ani nestane :( ale potesila me ta predstava-takze dik za pekny myslenky a uzivej si to.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dyš se jeden vzbudí koukne na účet a zjistí, že mu tam přistála suma lehce atakující hranici 3/4 mega................

...........krásné ráno............

...pche..mě psal ráno právník z Beninu, že tam na mě čeká 10,9 mil. $...asi už si to budu muset začít vybírat... :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Tak tohle vlákno jsem nenavštívil dobrých pět měsíců...holt zvláštní období...no a dnes mě potěšilo, že jsem podepsal pracovní smlouvu a rád bych poděkoval všem, kteří mi posílali kontakty na různé personálky a headhuntery...oni ví, jmenovat nebudu, bylo jich hodně a nerad bych na někoho zapomněl...nakonec to proběhlo díky kontaktu mimo forum, ale i tak, díky chlapi!  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Potěšilo mě, že jsem se tu za těch pár let něčemu přiučil. Při čištění disku jsem narazil na fotku hodinkovnice plné potápek, kterou jsem si stáhnul krátce po registraci na fóru. Tehdy jsem skoro žádné hodinky nedokázal pojmenovat. Dnes jsem ledabyle, jen tak na mrknutí oka, poznal všechny značky a modelové řady, s výjimkou Zenithu, tam jsem chvíli váhal.. (Doufám, že na fotce nejsou fíky - ale pro tento účel to není důležité). Díky, Chronomagu!

[attachment562634:912056d1356184354-here-my-dive-watches-collection-img_8993s.jpeg]

post-30813-0-66982600-1454400439.jpeg

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Dnešní procházka po vnitřní Praze- plno hodinek, co bych chtěl. A do toho vyřízená oprava telefonu- v záruce vyměněná celá deska, takže telefon je vlastně novej a hotovo do 14 dnů, v záruce.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...