Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

V pohodě  :cheers:  Malej se ptal kolik to vlastně je 43 roků? No tak jsem počítal od jedny, ve dvaceti se začal nudit a při 33 odešel do pokojíčka  :lol2: No a manželka si to vyslechla do konce a jen suše prohodila, no ty vole.... :furious:

Chlape dodatečně vše nej, já si vzpomínám, že když měl otec 40 tak jsem jsem si říkal až já budu jednou tak starý..... ty woe a taky už 43.....

Jinak mě potěšily tyhle hujerky.....

post-7459-0-81766700-1491728593_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlape dodatečně vše nej, já si vzpomínám, že když měl otec 40 tak jsem jsem si říkal až já budu jednou tak starý..... ty woe a taky už 43.....

Jinak mě potěšily tyhle hujerky.....

Děkuji :-) Jinak Hujerky bezvadný...jo a ta kvalita obrazu a zvuku opravdu trochu popolezla, malej si furt prohlíží kazety a bouchá s nimi o zem jak nějaký neandrtálec, vůbec nechápe :-)

Odkaz ke komentáři

Potěšil mě dárek od Omegy. Měsíc mi ten tubus ležel v kanclu, říkal jsem si, že to bude ptákovina. A on je to moc hezký plakát.

Ty si necháš měsíc ležet tubus od Omegy v kanclu, aniž by jsi se do něj podíval? Tak to je krach, chocholouška na tebe... :-)

Odkaz ke komentáři

Ten by si zasloužil zarámovat. Škoda, že tyhle věci neprodávaj.

Jojo, už sháním správnou velikost :) Opravdu jsem nečekal takovouto kvalitu.

Ty si necháš měsíc ležet tubus od Omegy v kanclu, aniž by jsi se do něj podíval? Tak to je krach, chocholouška na tebe... :-)

Stane se :) Bylo moc práce... 

Každopádně mě to inspirovalo a budu se snažit, aby něco podobného vzniklo v rámci českého Seika :)

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že zájem by byl...jako...za peníze. To je jasný.

A vzhledem k tomu, že by to byla paleta hodinek od SEIKO, tak by to byla spíš tapeta, ne? :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Tapeta Seiko, dám si ji na strop ložnice, to bude konečně krásné probuzení :lol2: :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...