jožko Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 ses tady dobře. Poradíme jak ho otrávit, zastřelit nebo vypudit. ;-)Národný vták štátu Izrael?To bych si nedovolil ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Zprovoznil jsem VHS a vyhrabal dvacetpět let staré kazety. No a už se tady hodinu celá rodina tlemíme... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Zprovoznil jsem VHS a vyhrabal dvacetpět let staré kazety. No a už se tady hodinu celá rodina tlemíme... :-)kdybych našel já takhle starý kazety tak by to nebylo moc na koukání s rodinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Počítám nějaký romantický filmy, že? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Péčko jsem taky nějaký našel, to si necháme až děti usnou. Už se na ty kudrnáče těším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 V pohodě Malej se ptal kolik to vlastně je 43 roků? No tak jsem počítal od jedny, ve dvaceti se začal nudit a při 33 odešel do pokojíčka No a manželka si to vyslechla do konce a jen suše prohodila, no ty vole.... Chlape dodatečně vše nej, já si vzpomínám, že když měl otec 40 tak jsem jsem si říkal až já budu jednou tak starý..... ty woe a taky už 43..... Jinak mě potěšily tyhle hujerky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 AFRI : koukám full HD :-) SCIFI : bóže och bóže.... ano, ano... rychleji? už budu! to si myslel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Tak to jsem myslel, že máš víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Chlape dodatečně vše nej, já si vzpomínám, že když měl otec 40 tak jsem jsem si říkal až já budu jednou tak starý..... ty woe a taky už 43..... Jinak mě potěšily tyhle hujerky.....Děkuji :-) Jinak Hujerky bezvadný...jo a ta kvalita obrazu a zvuku opravdu trochu popolezla, malej si furt prohlíží kazety a bouchá s nimi o zem jak nějaký neandrtálec, vůbec nechápe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Potěšil mě dárek od Omegy. Měsíc mi ten tubus ležel v kanclu, říkal jsem si, že to bude ptákovina. A on je to moc hezký plakát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Ten by si zasloužil zarámovat. Škoda, že tyhle věci neprodávaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Ne dnes, ale včera mě potěšil dokument o Lucii Bílé. Ne že bych byl zrovna fanda jejich písniček, ale obdivuju ji jako člověka, který je neskutečný dříč a osobnost s velkým srdcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Potěšil mě dárek od Omegy. Měsíc mi ten tubus ležel v kanclu, říkal jsem si, že to bude ptákovina. A on je to moc hezký plakát.Ty si necháš měsíc ležet tubus od Omegy v kanclu, aniž by jsi se do něj podíval? Tak to je krach, chocholouška na tebe... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Ten by si zasloužil zarámovat. Škoda, že tyhle věci neprodávaj.Jojo, už sháním správnou velikost Opravdu jsem nečekal takovouto kvalitu. Ty si necháš měsíc ležet tubus od Omegy v kanclu, aniž by jsi se do něj podíval? Tak to je krach, chocholouška na tebe... :-)Stane se Bylo moc práce... Každopádně mě to inspirovalo a budu se snažit, aby něco podobného vzniklo v rámci českého Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Každopádně mě to inspirovalo a budu se snažit, aby něco podobného vzniklo v rámci českého Seika Tak to hlavne potom zverejni i pro nas prespolnaky. To by bylo super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Tak to hlavne potom zverejni i pro nas prespolnaky. To by bylo super! Pokud to vznikne, tak to bude soukromá akce, tzn. normálně za peníze (já budget na propagaci nemám ), takže s dostupností problém asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Já myslím, že zájem by byl...jako...za peníze. To je jasný.A vzhledem k tomu, že by to byla paleta hodinek od SEIKO, tak by to byla spíš tapeta, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Já myslím, že zájem by byl...jako...za peníze. To je jasný.A vzhledem k tomu, že by to byla paleta hodinek od SEIKO, tak by to byla spíš tapeta, ne? Tapeta Seiko, dám si ji na strop ložnice, to bude konečně krásné probuzení :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 potesil ma Luis z Holandska a kurier UPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky