M3maniac Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Skoro dodělaná garáž, slíbil jsem kámošům malou kolaudačku do vánoc a bylo to tak tak, 21.12. se dodělávala elektrika a malovalo se, 22.12. už takto :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 (edited) Maniac vyborny, jaka bude kolaudacka, az to bude celej barak? Kurna, nevopravujte furt Afrimu ten pravopys. Takle to ma bejt a basta fydly. Jaki bi to tady bes toho bilo asi? Edit: a moravaci us vubec nemaj pravo opravovat pravopys :-) Edit 2: prdel, ne? Edit 3: p.r.d.e.l, ne? Edit 4: smajlyk :-) Edited December 28, 2017 by Murphy97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Murphy97 žiješ ? a co hlava ? nebolí ?.......................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Murphy97 žiješ ? a co hlava ? nebolí ?.......................... Taky by mě to zajímalo :-) Tady nějaká buznička z Tater vytáhla Tatranský čaj 72% a všechny nás tím zabil. Jestli dnes nechcípnu, tak přestávám pít, začnu běhat, slušně se chovat a začnu jíst zdravě. Brambůrky s mlékem a tak něco, ale spíše to dneska nepřežiju :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 African: kolik jsi toho vypil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudykopalsson Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Dávám tomu max. tři dny a zlískáš se zase, Afri :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 African: kolik jsi toho vypil? Bylo nás pět, ceny hodně přátelské, účet 3,6k takže asi dost :-) Ale už je pohoda, prvních deset km v nohách a už se mi dělá chuť na pivko, dobré to bude..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Afri, dnes neni 1.1.:-)), tolik predsevzeti najednou :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 African: rychle spalujes, to je dobre Drz se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Dráha vyprojektovaná a postavená, kartáčky vyměněné, převodovky zrepasované a namazané, nové gumy přezuty. Zajdu si pro Heuery a může to vypuknout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Murphy97 žiješ ? a co hlava ? nebolí ?.......................... Boli me hlava a je mi zima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Boli me hlava a je mi zima.tušil jsem to, neboj zítra bude líp............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Dráha vyprojektovaná a postavená, kartáčky vyměněné, převodovky zrepasované a namazané, nové gumy přezuty. Zajdu si pro Heuery a může to vypuknout. mám větší héééč, ale zatím je jen ve čtyřech krabicích vod banánů, a je divný, že nejrychlejší je náklaďák...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Hm, ale v sobotu rano zase zle. A pak jeste v pondeli. Jedu ted na takove "obden" vlne. Uz to neni, co bejvalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 mám větší héééč, ale zatím je jen ve čtyřech krabicích vod banánů, a je divný, že nejrychlejší je náklaďák......Já musel nechat dvě autodráhy nevyužité v krabici, protože se to do pokoje už nevešlo. Tohle má cca 23m, jsou to 4 autodráhy a napájím to nabíječkou na traktor. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 no my to kupovali se švárou v 85 po dílech takže toho mám taky na rozdávání,ale klopená mi chybí Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3maniac Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Wando to je pecka, jsem se vrátil do roku cca 1982 ,bohužel jsem ji měl jen půjčenou od strejdy, než jeho kluk doroste ..... a měl jsem jen malou osmičku takže se mi z toho řádně točila hlava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Osmu mám taky ještě z dětských let schovanou ve sklepě. Čekám, až dcery budou mít věk si s ní pohrát. Pamatuji, jak jsem si podél trati dával na kartonu namalovany reklamy, jako to měli v F1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlý Jabko Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 Jé, já se zapomněl pochlubit dáwečkama!Potěšil mě krásnej brk na násadce, nějakej papouch nebo co. S tím se bude hezky psát. pak ponožky, takový strakatý. A úplně nejvíc - a to se podržte, holenkové - úplný a ani trochu prasklý původní INSPIRO!Snad jediný kompletní v celý republice, jak to mamka líčila. Parádička Vánoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OndraTce Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 (edited) Mě dnes potěšil ?Denisa? Procházka na Rizinu! Fantastický výsledek!! edit: pravopis Edited December 29, 2017 by OndraTce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts