Jump to content

Recommended Posts

Posted

Skoro dodělaná garáž, slíbil jsem kámošům malou kolaudačku do vánoc a bylo to tak tak, 21.12. se dodělávala elektrika a malovalo se, 22.12. už takto :-)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

Maniac vyborny, jaka bude kolaudacka, az to bude celej barak?

Kurna, nevopravujte furt Afrimu ten pravopys. Takle to ma bejt a basta fydly. Jaki bi to tady bes toho bilo asi?

Edit: a moravaci us vubec nemaj pravo opravovat pravopys :-)

Edit 2: prdel, ne?

Edit 3: p.r.d.e.l, ne?

Edit 4: smajlyk :-)

Edited by Murphy97
Posted

Murphy97 žiješ ? a co hlava ? nebolí ?.......................... :lol2:

Taky by mě to zajímalo :-) Tady nějaká buznička z Tater vytáhla Tatranský čaj 72% a všechny nás tím zabil. Jestli dnes nechcípnu, tak přestávám pít, začnu běhat, slušně se chovat a začnu jíst zdravě. Brambůrky s mlékem a tak něco, ale spíše to dneska nepřežiju :-(

Posted

African: kolik jsi toho vypil? :)

Posted

African: kolik jsi toho vypil? :)

Bylo nás pět, ceny hodně přátelské, účet 3,6k takže asi dost :-) Ale už je pohoda, prvních deset km v nohách a už se mi dělá chuť na pivko, dobré to bude.....

Posted

African: rychle spalujes, to je dobre :)

Drz se.

Posted

Dráha vyprojektovaná a postavená, kartáčky vyměněné, převodovky zrepasované a namazané, nové gumy přezuty. Zajdu si pro Heuery a může to vypuknout.  :cool02:

Posted

Dráha vyprojektovaná a postavená, kartáčky vyměněné, převodovky zrepasované a namazané, nové gumy přezuty. Zajdu si pro Heuery a může to vypuknout.  :cool02:

mám větší héééč, ale zatím je jen ve čtyřech krabicích vod banánů, a je divný, že nejrychlejší je náklaďák......

Posted

mám větší héééč, ale zatím je jen ve čtyřech krabicích vod banánů, a je divný, že nejrychlejší je náklaďák......

Já musel nechat dvě autodráhy nevyužité v krabici, protože se to do pokoje už nevešlo. Tohle má cca 23m, jsou to 4 autodráhy a napájím to nabíječkou na traktor. :-)

Posted

Wando to je pecka, jsem se vrátil do roku cca 1982 ,bohužel jsem ji měl jen půjčenou od strejdy, než jeho kluk doroste ..... a měl jsem jen malou osmičku takže se mi z toho řádně točila hlava  :lol2:

Posted

Osmu mám taky ještě z dětských let schovanou ve sklepě. Čekám, až dcery budou mít věk si s ní pohrát. Pamatuji, jak jsem si podél trati dával na kartonu namalovany reklamy, jako to měli v F1 :D

Posted

Jé, já se zapomněl pochlubit dáwečkama!
Potěšil mě krásnej brk na násadce, nějakej papouch nebo co. S tím se bude hezky psát. pak ponožky, takový strakatý. A úplně nejvíc - a to se podržte, holenkové - úplný a ani trochu prasklý původní INSPIRO!
Snad jediný kompletní v celý republice, jak to mamka líčila. Parádička Vánoce.

Posted (edited)

Mě dnes potěšil ?Denisa? Procházka na Rizinu! Fantastický výsledek!!

edit: pravopis

Edited by OndraTce
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...