Jump to content

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

jankoxxx

Recommended Posts

Maniac vyborny, jaka bude kolaudacka, az to bude celej barak?

Kurna, nevopravujte furt Afrimu ten pravopys. Takle to ma bejt a basta fydly. Jaki bi to tady bes toho bilo asi?

Edit: a moravaci us vubec nemaj pravo opravovat pravopys :-)

Edit 2: prdel, ne?

Edit 3: p.r.d.e.l, ne?

Edit 4: smajlyk :-)

Edited by Murphy97

Murphy97 žiješ ? a co hlava ? nebolí ?.......................... :lol2:

Taky by mě to zajímalo :-) Tady nějaká buznička z Tater vytáhla Tatranský čaj 72% a všechny nás tím zabil. Jestli dnes nechcípnu, tak přestávám pít, začnu běhat, slušně se chovat a začnu jíst zdravě. Brambůrky s mlékem a tak něco, ale spíše to dneska nepřežiju :-(

African: kolik jsi toho vypil? :)

African: kolik jsi toho vypil? :)

Bylo nás pět, ceny hodně přátelské, účet 3,6k takže asi dost :-) Ale už je pohoda, prvních deset km v nohách a už se mi dělá chuť na pivko, dobré to bude.....

African: rychle spalujes, to je dobre :)

Drz se.

Dráha vyprojektovaná a postavená, kartáčky vyměněné, převodovky zrepasované a namazané, nové gumy přezuty. Zajdu si pro Heuery a může to vypuknout.  :cool02:

mám větší héééč, ale zatím je jen ve čtyřech krabicích vod banánů, a je divný, že nejrychlejší je náklaďák......

mám větší héééč, ale zatím je jen ve čtyřech krabicích vod banánů, a je divný, že nejrychlejší je náklaďák......

Já musel nechat dvě autodráhy nevyužité v krabici, protože se to do pokoje už nevešlo. Tohle má cca 23m, jsou to 4 autodráhy a napájím to nabíječkou na traktor. :-)

Jé, já se zapomněl pochlubit dáwečkama!
Potěšil mě krásnej brk na násadce, nějakej papouch nebo co. S tím se bude hezky psát. pak ponožky, takový strakatý. A úplně nejvíc - a to se podržte, holenkové - úplný a ani trochu prasklý původní INSPIRO!
Snad jediný kompletní v celý republice, jak to mamka líčila. Parádička Vánoce.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...