Frantik Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Ja nemozu, drzim ted pust, protoze sem se o svatcich nesetril :-) Ale diky, nekdy zas zajdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Kocovina pryč, tak šťatnej a veselej........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Mám radost, že jsou tu lidi, který dokážou i v týhle rozjitřený době přenést vyhrocenou osobní diskuzi z vlákna do SZ, nikoliv aby v ní pokračovali, ale aby to zklidnili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potvor Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Druhorozený synátor Vilík (Vilém) 52cm a 4 kilča Zalozime gang... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Gratulace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Sem tady volové, ale sem hodnej no :-) Sem si uzival Vanoce a alkohol.....a rodinu taky. Loni sem se tady hadal s Hasnou, ale pred svatkama sme se vozrali v Praze a von neni spatnej kluk :-) Takze neni s kym.Nebylo to dávňeji? Muselo, bo už si ani nepamatuju proč. Taky jsem to tu teď jen z povzdálí pozoroval, ale aspon jsem lajknul tvůj jediný příspěvek v onom tématu o tom, že bič, ordnung, dozorci, a despotismus mi tu fakt nechybí. Naopak YPOvy příhody jsem četl celkem rád. Filtr sprostých slov mi, ač od Ostravy, nevadil třeba ale vůbec. Večírek byl fajny, chutnalo nám i druhý den U dvou koček. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 ...Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Hasňo, ty máš pořád ten ONEPLUS? Ještě jsi ho kvůli velké spotřebě nevyhodil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Do kelu, kaji se. Hard reset telefonu, nová instalace appky a trapas je na světě. Sorry. Mimochodem ten hard reset byl další neúspěšný pokus o vyléčení závady tohoto stroje, a to příliš nízké hlasitosti při telefonování. Mobil půjde do stoupy. I když je jinak jako nový. Pakárna. Prostě dělat mu ještě reklamu, to je fo pa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Kup si zase Sony, já vím že se ti rozlepil, ale ta nová řada XZ se opravdu povedla. Mám compact, paráda, pár lidí okolo mě premium a jako že narozdíl ode mě fanoušci do telefonů, tak nadšený :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Druhorozený synátor Vilík (Vilém) 52cm a 4 kilča Zalozime gang...gratuluji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudykopalsson Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Taky gratulace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 (edited) Do kelu, kaji se... Ale vůbec ne, Hasňo. Nešlo mi o to upozornit tě na podpis v Tapatalku, i když jsme na toto téma před časem spolu diskutovali. Tehdy jsem psal, že mě podpisy nevadí, protože mě baví číst, jaké železo kdo používá. Ale z jiného vlákna si právě pamatuju, že máš Oneplus, který se vyznačuje nízkou výdrží. Tak mě zajímalo, jak jsi se s tím popasoval. Já měl před lety podobný problém s Nexusem 5 a nedal jsem to. Po pár týdnech jsem pořídil něco jiného. Ty, jak koukám, jsi se svým telefonem vydržel hodně dlouho. Máš můj obdiv Edited January 3, 2018 by siwi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Nerad utrácím za telefon prachy. Ale teď už bohužel budu muset. Asi koupím Xiaomi Mi A1. Což je pro mě trumatizujicí, protože je to zase číňan, a já chtěl poslat prachy radši Korejské normální společnosti. Ale nejde to. Dual Sim, čistý Android, aspoň 5,5", 64GB a jsme u korejců na nějakých 14 litrech. To je skoro třikrát tolik. To je moc i na mou sluníčkářskou duši. Vydrž OnePlus stojí za starou belu, ale mají to super rychlé nabíjení, takže tahám nabíječku. Stačí káva v kavárně a je to zase plné. Prostě pakárna. Mobil pro mě asi neexistuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Dual sim, 5,5", výdrž baterky jedna báseň, cena kolem 7https://mobilizujeme.cz/clanky/recenze-lenovo-p2-nejlepsi-smartphone-pro-cechy Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 No jo, ale Hasňa psal, že by raději něco, co není z Číny. A Lenovo přeci je, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Asi tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Ale korporátní konsolidované zisky nejdou straně. Montují to v Číně všichni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 (edited) Xiaomi taky vydrží v pohodě dva dny...při troše štěstí i 3 Edited January 4, 2018 by Gustaf Link to comment Share on other sites More sharing options...
filo-boxer Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Nerad utrácím za telefon prachy. Ale teď už bohužel budu muset. Asi koupím Xiaomi Mi A1.Mam ho a jako dobry. Vsechno funguje jak ma, kazdy mesic security updates a na Silvestra byl upgrade z Androida 7.1 na 8.0. Zrovna mi ho dcerka zhodila ze stolu na drevenou podlahu a...dobry, nic se nestalo. To me potesilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Chtěl jsem ho dneska koupit. Normálně jsem to chtěl idkliknout. Nedokázal jsem to. Jsem srab. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts