Jump to content

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

jankoxxx

Recommended Posts

Jestli jdou zjistíš až na kopci :-) Už jsem pár Corů co byli maximálně dobrý na odečet času viděl...ale držím palec, za pětikilo by byli dobrý pokud jsou plně funkční.

Původně jsem je chtěl jen na náhradní díly. Cokoliv nad je bonus.

Btw moje původní core uz taky blbnou.

Vyskomer sem tam ukazuje nesmysly.

To sou přesně ty chvíle,  kdy  je člověk rád za poctivou mechaniku.

Taky jsem kdysi dostal něco ukrutně chytrého.  Stálo to jako štajny dnes.  Jednou to umřelo a už jsem to nerozchodil.  Chtěl jsem to rituálně utopit v moři ( tu má elektronika nejraději), ale nepřežili elektromagnetický šok na letišti.  To je ten důvod,  proč se to nemá strkat do kufru.

Jak s oblibou říkával jeden už poměrně starý avšak velmi moudrý muž - když nějaké mladší ženě navrhnu sex a ona svolí, jsem velmi šťasten. Pokud odmítne, jsem velmi rád. :) Mimochodem, při zkouškách na VŠ jsme taky ještě mívali hodnocení 1,2 a 3, jaké hodnocení zkoušky je dnes to D...? Jeden by myslel, že A,B či C bude "uspěl" a Déčko (jako kdysi) "přijďte příště"...

Mimochodem, při zkouškách na VŠ jsme taky ještě mívali hodnocení 1,2 a 3, jaké hodnocení zkoušky je dnes to D...? Jeden by myslel, že A,B či C bude "uspěl" a Déčko (jako kdysi) "přijďte příště"...

A B C D E F, letí se při F. Jde to vlastně po půl stupni, takže 2.5 nebo 2-. Není to tak ale všude, někde se furt drží 1-3.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...