Rudykopalsson Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Jestli on to nebyl sloník... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Jeste tak petkrat to tu bude, tipuju Ale zase, na po osmý docela dobrý postřeh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Happycz Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Jestli jdou zjistíš až na kopci :-) Už jsem pár Corů co byli maximálně dobrý na odečet času viděl...ale držím palec, za pětikilo by byli dobrý pokud jsou plně funkční.Původně jsem je chtěl jen na náhradní díly. Cokoliv nad je bonus.Btw moje původní core uz taky blbnou.Vyskomer sem tam ukazuje nesmysly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marhi Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 To sou přesně ty chvíle, kdy je člověk rád za poctivou mechaniku.Taky jsem kdysi dostal něco ukrutně chytrého. Stálo to jako štajny dnes. Jednou to umřelo a už jsem to nerozchodil. Chtěl jsem to rituálně utopit v moři ( tu má elektronika nejraději), ale nepřežili elektromagnetický šok na letišti. To je ten důvod, proč se to nemá strkat do kufru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lichna Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 sex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horhe Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Poprvý? Gratuluju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudykopalsson Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 sexNevíme jestli si ženatý případně jak dlouho, takže máš radost, že byl nebo že nebyl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Forum těží kryptoměny, ypo je zpět a lidi maj sex a ještě z toho mají radost. Sodoma Gomora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Není nad to umnět se radovat z maličkostí. To pak člověk může být šťastný každý den. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brownwld Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Termomechanika na VUT FSI? Hotovo za D Link to comment Share on other sites More sharing options...
polifka Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 brownwld: zkoušku z Hydra a Terma jsem dělal cca v roce1980. Tenkrát byly ještě známky, takže za "2" . . . . ale jinak ti velmi gratuluji, vím, o čem je řeč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horhe Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Osvobozující pocit, mít 9. ledna splněnej plán na rok 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacob Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 V práci nebo si to soused hodil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horhe Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 né, v práci, vedoucí ostatních divizí hlasitě závidí Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacob Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 To se nedivím! Tak teď čekám příspěvek ve vlákně Pochlubte se novými přírustky :-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horhe Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 No to nevim. Teď jsem úplně saturovanej a vůbec netuším, co chtít dál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxmillian Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Osvobozující pocit, mít 9. ledna splněnej plán na rok 2018 A co prosimte delas? Najemnyho vraha se 4 zakazkama rocne a nahodou stali vedle sebe? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tondaa73 Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 A co prosimte delas? Najemnyho vraha se 4 zakazkama rocne a nahodou stali vedle sebe? ;-)To už by snad měli hotovo i v divizi úklid... Link to comment Share on other sites More sharing options...
colommbo Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Jak s oblibou říkával jeden už poměrně starý avšak velmi moudrý muž - když nějaké mladší ženě navrhnu sex a ona svolí, jsem velmi šťasten. Pokud odmítne, jsem velmi rád. Mimochodem, při zkouškách na VŠ jsme taky ještě mívali hodnocení 1,2 a 3, jaké hodnocení zkoušky je dnes to D...? Jeden by myslel, že A,B či C bude "uspěl" a Déčko (jako kdysi) "přijďte příště"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Mimochodem, při zkouškách na VŠ jsme taky ještě mívali hodnocení 1,2 a 3, jaké hodnocení zkoušky je dnes to D...? Jeden by myslel, že A,B či C bude "uspěl" a Déčko (jako kdysi) "přijďte příště"...A B C D E F, letí se při F. Jde to vlastně po půl stupni, takže 2.5 nebo 2-. Není to tak ale všude, někde se furt drží 1-3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts