AndyAaron Posted January 23, 2018 Report Share Posted January 23, 2018 Clovek si jde tak v noci kousek od Vaclavaku a slysi borce hrat Huslicky. Sice to bylo na tahaci harmoniku, ale i tak me moravske srdce zjihlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Objevil jsem u našich krabici se zapomenutými poklady. Mezi nimi byl jeden, který mě obzvlášť potěšil. Jako kluk jsem jsem se intenzivně zajímal o období druhé světové války, zvláště o bitvu o Británii. No a v té krabici jsem našel dopis od pana generála Františka Fajtla, kterým mi odpověděl na dotaz o válečných letcích z města, ze kterého pocházím. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Tak to je panečku nález! Ale celkově jako dobrý. Psát v 86´ dopisy "zakázaným" generálům...klobouček.Co já dělal v listopadu 86? Pouštěl draka, chodil krást jabka do cizích zahrad, házel prutem bahenný kuličky na fasádu paneláku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzman Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Paráda, neposlal bys mi ho v čitelné velikosti? Zhruba ve stejné době jsem se v tom taky hodně hrabal, spolužákův děda tam lítal. Jsem mu záviděl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sphinxx Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Dobré pobavení po ránu: :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berbatow Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Dobré pobavení po ránu: :DTy blaho, jestli vyhraje Zeman, tak bude hodně sebevražd. Autor toho klipu si to hodí určitě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sphinxx Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Nicméně, konečně zpracování videa bez vulgárních narážek. A líbí se mi i to zpracování. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Dobré pobavení po ránu: :DDobré a vtipné, více už je opravdu na přístupu voličů... Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 (edited) Proč si každý myslí, že k lyžování je zapotřebí sníh? Borec.... Tady to video mě dnes zvedlo náladu, krása Edited January 24, 2018 by African Link to comment Share on other sites More sharing options...
nAscA Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Vcerejsi vykon hazenkaru. Nastesti jsem se,po prvni minute a skandovani v divadle, rozhodl, ze cas venuji sledovani hazene nez debate a udelal jsem dobre. I celou dobu o par golu horsi tym muze nakonec vyhrat zapas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzman Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Proč si každý myslí, že k lyžování je zapotřebí sníh? Borec.... Tady to video mě dnes zvedlo náladu, krása No nechtěl bych na té šotolině padnout na držku Link to comment Share on other sites More sharing options...
brownwld Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Vcerejsi vykon hazenkaru. Nastesti jsem se,po prvni minute a skandovani v divadle, rozhodl, ze cas venuji sledovani hazene nez debate a udelal jsem dobre. I celou dobu o par golu horsi tym muze nakonec vyhrat zapas. Dneska smaznem Slovince, pak Spanelsko-Nemecko remiza a jsme v semifinale Bracha a bratranci tam vcera jeli, celkem zavist... blby zkouskovy na strojarne.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nAscA Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Tak to taky zavidim. Skoda, ze Filipovi nevydrzelo zdravi alespon jeste na toto ME. Snad to dobre dopadne. Vcerejsi rozhodci se sice snazili, ale i tak to nasi dali. Slovinci jsou dobri, vcera dost v pohode prehrali Spanely. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt81 Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Dnes som si myslel ze viac na hovno uz den byt nemoze a ze som stretol snad vsetkych dementov z blizkeho aj dalekeho okolia. Pridem domov a z internutu na mna vyskoci tento chuj...no pobavil https://www.manmagazin1.sk/luxus-ktory-nosi-na-rukach-vas-zabije-peter-dubaj-nam-ukazal-svoju-zbierku-hodiniek/ Len fakt neviem kam ho zaradit...ci medzi "humor", ci medzi "co ma dnes na..." Ale kedze som sa na chalanovi pousmial, mozno to patri prave sem Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanM Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 (edited) Dnes som si myslel ze viac na hovno uz den byt nemoze a ze som stretol snad vsetkych dementov z blizkeho aj dalekeho okolia. Pridem domov a z internutu na mna vyskoci tento chuj...no pobavil https://www.manmagazin1.sk/luxus-ktory-nosi-na-rukach-vas-zabije-peter-dubaj-nam-ukazal-svoju-zbierku-hodiniek/ Len fakt neviem kam ho zaradit...ci medzi "humor", ci medzi "co ma dnes na..." Ale kedze som sa na chalanovi pousmial, mozno to patri prave sem https://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail=1095687&telefon=421914239460&jmeno=Peter http://www.smartmug.sk/ako-som-behom-2-tyzdnov-zarobil-na-ebay-6000-eur/ Edited January 24, 2018 by StefanM Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 25, 2018 Report Share Posted January 25, 2018 No nechtěl bych na té šotolině padnout na držkuTo tedy, borec a ten konec je famózní :-) No koukám teď do mejlu že nám mírně změnili letový plán, každopádně je to jen připomenutí že to máme za pár, hurá. Potěšilo, jelikož už se mi to všechno trochu vypařilo z hlavy :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OndraTce Posted January 25, 2018 Report Share Posted January 25, 2018 Mě dneska v novinách potěšily fotky a video nové osmikoule od BMW. Asi jí budu, počítám, nezbytně potřebovat=) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horhe Posted January 25, 2018 Report Share Posted January 25, 2018 Tak k dnešnímu dni mám pod smlouvama 215% ročního plánu, juchajdá, akorát mi můj věrný přítel vývrtka podrazil nohy už v osm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted January 25, 2018 Report Share Posted January 25, 2018 .....aaaa Štenberg plní na 215% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horhe Posted January 25, 2018 Report Share Posted January 25, 2018 Štenberg je bůch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts