Jump to content

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

jankoxxx

Recommended Posts

Palmův dvůr.

myslel jsem si to, ten znám dokonale,jezdil jsem tam na servis a elektro práce, nasvětlovali jsme mimo jiné i fasády a zahradu  majitel plastický chirurg působící v Americe

Edited by mondeo2

když sem tam jezdil tak tam byl stabilně majordomus a kuchařka s uklízečkou kdyby se náhodou majiteli uráčilo přijet (spíš přiletět, majordomus pro něj jezdil na letiště do Mladý Boleslavi) tak aby měl veškerý komfort, vevnitř neskutečný vybavení opravdu starožitný a žádný kýče, vše ladilo a i pokoje byly vždy laděný v určitém stylu, o bazénu který zabírá celé spodní patro pravého křídla a který je ve stylu římských lázní ani nemluvím. Samozřejmě veškeré práce byly hlášeny dopředu a když jsme dělali něco vevnitř tak majordomus nám byl furt za prdelí, škoda, že vt ý době ještě nebyly moc telefony s foťákem.

Tak mě se podařilo ulovit asi poslední kus knížky Man and his Watch v hardback vydání ;) To mě fakt potěšilo, myslel jsem, že už je beznadějně vyprodaná

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Vicomt: Dobrý! Poslouchal jsem je dneska v autě. Mě teď čeká až Roger Waters v dubnu. To bude taky paráda.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Bude :-) Už jsem byl jednou a velmi rád si ho dám i podruhé....

Tak jestli mi to zitra klapne, bude to den chronomagora v raji - dva prodeje, predani putovnich hodinek dal, vyzvednuti hodinek z velkeho servisu, nakup chybejiciho clanku tahu a potvrzeni rezervacky na vysnene hodinky.

Prijemne planovani.

No právě. Mrdne ti, praskne ti cévka, budeš slintat a tahat za sebou nohu. Jsou to jenom hodinky, prodej to a bude se ti líp dejchat. :-)

Jak tak čtu ten seznam zásilek a předávek, nechybí ti tam na konci zmlátit nějakou ženskou? Abys to měl jako komplet. :-)

• adasek locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...