Jump to content

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

jankoxxx

Recommended Posts

Tricka vystreloval. 2 zbrane, 2 trika :)

Frostie - bohuzel. Byl jsem dnes i pred hotelem, Andy nam predstavil manzelku, podepsal par papiru (bohuzel mne CD ne) a odjel. A mezitim zbyli clenove jeli rovnou z garazi, ty jsme ani nevideli.

post-4402-0-05873600-1517502014_thumb.jpg

Jako třeba chlast, kouření a sex? Neřekl bych.

Řekl bych že celkově včetně chlastu, kouření i sexu, ale tohle jsou spíše hoby jedinců :-) My jsem byli takový zakrslý díky komoušům řekl bych a dále absencí internetu a podobných výmyslů....dnešní děcka, aspoň většina z nich co tak vidím mají už kolem třináctého roku obrovský nadhled, mají nacestováno, milion informací denně z internetu, no prostě jsou mnohem dál než my a proto se i tak chovají, připadají mi takové oprásklejší prostě :-) Další důležitá věc jsou dnešní vztahy s rodiči a učiteli, dřív to byl spíš strach a respekt, dneska se jedná o kamarádství což je další důvod být oprásklejší :-)

Oprásklější jsou to jo, to rozhodně. Rozhled mají taky větší. Ale co se týče toho ostatního, tak bych řekl právě proto, že krom knížek za komára nic jinýho nebylo, byli sme oproti současné generaci hodně napřed.

Máš naprostou pravdu! Je fakt, že knížky už moc nečtu, ale dřív hodně moc a dycky, i dnes, dostane-li se mi nějaká do ruky, rozevřu ji a přičichnu... :) Na elektroniku času dost a jestli se už plní půda, zvážil bych veřejnou knihovnu...

To Radimk : Jasný, knížky by to úplně nenahradilo, spíš třeba na cesty, jako druhá, praktičtější, varianta. U mě to funguje.

To Colommbo : Knihovnu navštěvují také té jasný. Ale jsou to trochu syslice :)

Já se čtečce dlouho bránil, ale před 3 roky zkusil a je to super, teď jsem koupil nový Kindle Oasis 7" - tz. větší stránky, fakt výborné. Akorát problém je co s cca 2.500 knížkami, které teď rozdáváme:)) jinak pro děti je papír určitě lepší..

Afri nádhera, tiše závidím, mně v pondělí vytáhli stehy po slepáku takže letošní zimní sezóna je v háji, mám skoro fšechno zakázaný a minimálně měsíc můžu maximálně na lehké procházky, ale potěšilo mě, že tu dnešní procházku jsem si protáhnul na nějakých 9 km a dobrý :-) 

Afri nádhera, tiše závidím, mně v pondělí vytáhli stehy po slepáku takže letošní zimní sezóna je v háji, mám skoro fšechno zakázaný a minimálně měsíc můžu maximálně na lehké procházky, ale potěšilo mě, že tu dnešní procházku jsem si protáhnul na nějakých 9 km a dobrý :-)

Mě vytáhli minule pondělí stehy z podbricha (celý sval šitý) a už zase cvicim, beham, chodím a včera byl na kole a teda chodím do služeb no :) pomalinku se do toho dostanes. :)

Mě vytáhli minule pondělí stehy z podbricha (celý sval šitý) a už zase cvicim, beham, chodím a včera byl na kole a teda chodím do služeb no :) pomalinku se do toho dostanes. :)

Přeji ti rychlé uzdravení samozřejmě, ale jak říkáš v klidu a pomalu :-) Já nemohl nic dělat s tím uchem dva měsíce a bylo to pro mě peklo, ale vydržel sem, zdraví máme jenom jedno...

• adasek locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...