Jump to content

Recommended Posts

Posted

Potesilo me, ze dnes asi porazim svou "nechut" k jedne hodinkove znacce, zde velice protezovanou a preferovanou a poridim si od nich jeden kousek.

Na mou chrono nemoc paradni lecba. Uz se na ne tesim.

Posted

Potesilo me, ze dnes asi porazim svou "nechut" k jedne hodinkove znacce, zde velice protezovanou a preferovanou a poridim si od nich jeden kousek.

Očekávám minimálně rolby, ne-li ještě něco výše  :)

Posted

Festina ?

Posted

Já vím jen jsem byl zvědavej na Kuncákovu reakci.........a do toho Ty....... :lol:

V poho :-)). Typ vam nereknu ( az je budu mit v ruce ),jsou to vintage ( proste jsem je videl a zase se rozhodl odbornost hodit do kose a ridit se srdcem ). To zas bude p....r :-))

Posted

Příšero dodatečně přeji taky at se dáš brzy do kupy. Mě dnes potěšil výlet s mou polovičkou. Je fajn vyčistit hlavu a nadýchat se čerstvého vzduchu :-) Jsme na celém hotelu sami :-)))

Posted

V poho :-)). Typ vam nereknu ( az je budu mit v ruce ),jsou to vintage ( proste jsem je videl a zase se rozhodl odbornost hodit do kose a ridit se srdcem ). To zas bude p....r :-))

Tak to bohuzel nevyslo, vyzvedl jsem si fortis z generalky a prohlidl seika, bohuzel to byl strojkove srot a neslo to dat dohromady. Skoda, velka skoda.

Posted

No furt lepší, než se poddat umanutosti, kdy už je člověk vidí na ruce a vynechává mu zdravej rozum, řekne si, že se to určitě "nějak" udělá a nakonec jsou z toho jen vyhozený prachy a zklamání.

Posted

Tak to bohuzel nevyslo, vyzvedl jsem si fortis z generalky a prohlidl seika, bohuzel to byl strojkove srot a neslo to dat dohromady. Skoda, velka skoda.

Co jsi zkoušel za model?

Posted

Co jsi zkoušel za model?

Na to se me ptej :-), u seika jsem ztracen. Vintage, chrono, z roku 1976, s datem ( klasicke rozhodnuti- krasny, typ zjistuju az pak ).

Posted

Tak trochu tuším u koho jsi byl a co to bylo za hodinky.... :-DD

Posted

Na to se me ptej :-), u seika jsem ztracen. Vintage, chrono, z roku 1976, s datem ( klasicke rozhodnuti- krasny, typ zjistuju az pak ).

Tak to rozumim, taky mam Seika v chronu z 1976. A shanel sem neco z toho roku dloooouho, az sem se dockal od mistniho clena.

Preji uspesny dalsi lov.

Posted

No furt lepší, než se poddat umanutosti, kdy už je člověk vidí na ruce a vynechává mu zdravej rozum, řekne si, že se to určitě "nějak" udělá a nakonec jsou z toho jen vyhozený prachy a zklamání.

To znám,mám to občas s autama a to jsou pak šupy :-))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...