Jump to content

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

jankoxxx

Recommended Posts

Potesilo me, ze dnes asi porazim svou "nechut" k jedne hodinkove znacce, zde velice protezovanou a preferovanou a poridim si od nich jeden kousek.

Na mou chrono nemoc paradni lecba. Uz se na ne tesim.

Potesilo me, ze dnes asi porazim svou "nechut" k jedne hodinkove znacce, zde velice protezovanou a preferovanou a poridim si od nich jeden kousek.

Na mou chrono nemoc paradni lecba. Uz se na ne tesim.

Očekávám minimálně rolby, ne-li ještě něco výše  :)

Já vím jen jsem byl zvědavej na Kuncákovu reakci.........a do toho Ty....... :lol:

V poho :-)). Typ vam nereknu ( az je budu mit v ruce ),jsou to vintage ( proste jsem je videl a zase se rozhodl odbornost hodit do kose a ridit se srdcem ). To zas bude p....r :-))

V poho :-)). Typ vam nereknu ( az je budu mit v ruce ),jsou to vintage ( proste jsem je videl a zase se rozhodl odbornost hodit do kose a ridit se srdcem ). To zas bude p....r :-))

Tak to bohuzel nevyslo, vyzvedl jsem si fortis z generalky a prohlidl seika, bohuzel to byl strojkove srot a neslo to dat dohromady. Skoda, velka skoda.

Tak to bohuzel nevyslo, vyzvedl jsem si fortis z generalky a prohlidl seika, bohuzel to byl strojkove srot a neslo to dat dohromady. Skoda, velka skoda.

Co jsi zkoušel za model?

Na to se me ptej :-), u seika jsem ztracen. Vintage, chrono, z roku 1976, s datem ( klasicke rozhodnuti- krasny, typ zjistuju az pak ).

Tak to rozumim, taky mam Seika v chronu z 1976. A shanel sem neco z toho roku dloooouho, az sem se dockal od mistniho clena.

Preji uspesny dalsi lov.

No furt lepší, než se poddat umanutosti, kdy už je člověk vidí na ruce a vynechává mu zdravej rozum, řekne si, že se to určitě "nějak" udělá a nakonec jsou z toho jen vyhozený prachy a zklamání.

To znám,mám to občas s autama a to jsou pak šupy :-))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...