kuncák7 Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Potesilo me, ze dnes asi porazim svou "nechut" k jedne hodinkove znacce, zde velice protezovanou a preferovanou a poridim si od nich jeden kousek.Na mou chrono nemoc paradni lecba. Uz se na ne tesim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Bude Roláda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Potesilo me, ze dnes asi porazim svou "nechut" k jedne hodinkove znacce, zde velice protezovanou a preferovanou a poridim si od nich jeden kousek.Na mou chrono nemoc paradni lecba. Uz se na ne tesim.Očekávám minimálně rolby, ne-li ještě něco výše Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Rolby uz mam. Ted chci zkusit seika v chronu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Potesilo me, ze dnes asi porazim svou "nechut" k jedne hodinkove znacce, zde velice protezovanou a preferovanou a poridim si od nich jeden kousek.Na mou chrono nemoc paradni lecba. Uz se na ne tesim. Festina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Píše, že Seiko, předpokládám v automatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Já vím jen jsem byl zvědavej na Kuncákovu reakci.........a do toho Ty....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Já vím jen jsem byl zvědavej na Kuncákovu reakci.........a do toho Ty....... V poho :-)). Typ vam nereknu ( az je budu mit v ruce ),jsou to vintage ( proste jsem je videl a zase se rozhodl odbornost hodit do kose a ridit se srdcem ). To zas bude p....r :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prischera Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Jsem zvedavej . Jinak diky vsem za prani brzkeho uzdraveni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakubisko Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Potěšila mě nabídka Českých drah... Včasná jízdenka Evropa, Praha-Basilej za 492 Kč :-)Teď ještě domluvit schůzky a hurá na Baselworld! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3maniac Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Příšero dodatečně přeji taky at se dáš brzy do kupy. Mě dnes potěšil výlet s mou polovičkou. Je fajn vyčistit hlavu a nadýchat se čerstvého vzduchu :-) Jsme na celém hotelu sami :-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 V poho :-)). Typ vam nereknu ( az je budu mit v ruce ),jsou to vintage ( proste jsem je videl a zase se rozhodl odbornost hodit do kose a ridit se srdcem ). To zas bude p....r :-))Tak to bohuzel nevyslo, vyzvedl jsem si fortis z generalky a prohlidl seika, bohuzel to byl strojkove srot a neslo to dat dohromady. Skoda, velka skoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzman Posted February 13, 2018 Report Share Posted February 13, 2018 No furt lepší, než se poddat umanutosti, kdy už je člověk vidí na ruce a vynechává mu zdravej rozum, řekne si, že se to určitě "nějak" udělá a nakonec jsou z toho jen vyhozený prachy a zklamání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted February 13, 2018 Report Share Posted February 13, 2018 Tak to bohuzel nevyslo, vyzvedl jsem si fortis z generalky a prohlidl seika, bohuzel to byl strojkove srot a neslo to dat dohromady. Skoda, velka skoda.Co jsi zkoušel za model? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 13, 2018 Report Share Posted February 13, 2018 Co jsi zkoušel za model?Na to se me ptej :-), u seika jsem ztracen. Vintage, chrono, z roku 1976, s datem ( klasicke rozhodnuti- krasny, typ zjistuju az pak ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted February 13, 2018 Report Share Posted February 13, 2018 Tak trochu tuším u koho jsi byl a co to bylo za hodinky.... :-DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted February 13, 2018 Report Share Posted February 13, 2018 Na to se me ptej :-), u seika jsem ztracen. Vintage, chrono, z roku 1976, s datem ( klasicke rozhodnuti- krasny, typ zjistuju az pak ).Tak to rozumim, taky mam Seika v chronu z 1976. A shanel sem neco z toho roku dloooouho, az sem se dockal od mistniho clena.Preji uspesny dalsi lov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted February 13, 2018 Report Share Posted February 13, 2018 No furt lepší, než se poddat umanutosti, kdy už je člověk vidí na ruce a vynechává mu zdravej rozum, řekne si, že se to určitě "nějak" udělá a nakonec jsou z toho jen vyhozený prachy a zklamání.To znám,mám to občas s autama a to jsou pak šupy :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 Dneska je to 5 let, co jsem se registroval a na oslavu dopadla aukce v Jpn, další SEIKO na cestě :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzman Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 Tak ještě aby na celnici měli pauzu na cigáro, až ty hodinky půjdou okolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts