DavidLC Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 Tak potěšilo by to :-) Hlavně ať dojdou ve zdraví :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Povidláček Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 Že jsem dnes šel na poštu, zmáčkl si lístek a za dvě vteřiny naskočilo moje číslo a já šel hned na řadu Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Že jsem dnes šel na poštu, zmáčkl si lístek a za dvě vteřiny naskočilo moje číslo a já šel hned na řadu Sent from my iPhone using Tapatalk to se mi včera stalo taky, jen to trvalo 45...minut Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Že si na dám tak do kebule, že ránko nebudu schopen şplhat na Sněžku :-= Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 a to jako bude průběžné měření tlaku? :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 (edited) Jsem na 185ti, kámoš tomuhle říká příprava ,treniknk :-) A špoupli do mě piluli, která mě během deseti minuty dostala na devadesát aj ti to je prý blbě, tak douglas expresso, a teď to ukzeuje 132, a to prý je už ok :-) ? Edited February 16, 2018 by African Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 No tyvle, pokusnej králík Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Doktor říká upřímně, že jsme stabilní a připraven ke kterékoliv akci na této planetě :-) Manželka mi před chvílí řekla, že jsem vymaštěný debil a odešla domů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_w Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 V tomhle bych veril manzelce. Urcite te zna lip nez doktor Aby to nedopadlo tak, ze budete "trenovat" tak dlouho, az zapomenes na co ta masinka je... uplne te vidim, jak se do toho snazis dychat, abys zjistil, jakou mas hladinku Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Manželka má pravdu............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 :-) Dobrá story. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Manželka je zpět, omluvila se a ...kecám :-) Nevím kde je a my pokračujeme v testu :-) Doktor toho má plné kecky a půjdeme asi domů :-) Mašina na měřeníhodnot zdá s e je rozbita, aspoň doktor to říká ....error :-) Já se poseru, to je strašná prdel, takhle dlouho dobře jsem se nenasmal :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Syn má laní oči po své mámě. Dnes se na mě měkce podíval a řekl:?Táto, začnu dělat nový sport.? Já na to, že super a co to jako bude???? ?Začnu boxovat?. Spadla mně čelist, já jsem o boxu několikrát uvažoval, ale nikdy jsem nenašel koule s tím začít. Vzhledem k tomu, že mladýmu dlouho trvá, než se rozhoupe, ale pak většinou je držák, tak se na tohle hrozně těším. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 17, 2018 Report Share Posted February 17, 2018 Že jsem po včerejší brutální pitce úplně v pohodě a doma také dobrý. Už máme zabalený baťoh a hurá všichni do skal :-) Za to doktor mi psal, že mu asi odbíjí poslední hodinka a jestli nevím kam jsme dali jeho prášky na tlak, že ho má strašně vysoký, cha cha :-) Huba mě ještě teď bolí jak jsme se nasmáli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPD Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 Já vím, že to bylo včera, ale musím to dát. Mě vážně potěšilo jak včera Petra Kvitová obrátila tenisové utkání s Wozniak, bylo to vážně drsný. To mě potěšilo tak, že jsem z toho nemohl usnout! Link to comment Share on other sites More sharing options...
busmil Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 Já vím, že to bylo včera, ale musím to dát. Mě vážně potěšilo jak včera Petra Kvitová obrátila tenisové utkání s Wozniak, bylo to vážně drsný. To mě potěšilo tak, že jsem z toho nemohl usnout! No a dnes to otočila s Mugurza a má druhý titul v řadě - super!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juraj11 Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Konečně jsem si našel čas a udělal si postel Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 A nedre te ten drevenej rantl do stehen,kdyz si treba sednes, abys nazul papuce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts