Jump to content

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

jankoxxx

Recommended Posts

No já vždycky ráno vyndám pravou nohu zpod peřiny a preventivně kontroluji palec, jestli tam není cedulka.

Kurňa, teď jsi zase dostal mě. Na to si musím už asi taky dávat bacha.   HaHa.

Mě dnes potěšilo, že v pokrokové Dubaji jsem si mohl zakouřit cigaretu v taxiku...při přejíždění křížem krážem městem ze schůzky na schůzku a díky zácpám jsem  fakt neměl kdy  popustit uzdu vášni a taxikáři s tím nemají problém... no ono se tady vesměs kouří dost všude. Dokonce i na hotelu mi nanutili kuřácký pokoj (ale zase takový masochista nejsem - příště ho odmítnu a spokojím se s balkonem či terasou :) ).

Dnes mě potěšil tento nález. Naštěstí mám ve zvyku kontrolovat dokumenty co mi manželka dá na skartování. :)

K nálezu gratuluji, také bych si přál mít ten svůj....měl jsem za to, že se odevzdával při nástupu...

To Tondaa73: tak asi jo, ale sloužil zároveň jako jízdenka tam i zpět, tak ho asi pak museli na zpáteční cestu vracet, ne? Ale už si to fakt nepamatuji. Hlavně budu muset manželku podrobit výslechu aby mi prozradila co udělala s vojenskou knížkou.

Tak výborné počasí na nejvyšším kopci ČR dlouho nepamatuji :-)

To moje zkušenosti jsou spíše takové

Cesta s kamarády na východ slunce

Před východem:

a7be567fd984e796924c1d31849fd37d.jpg

Po východu:

0f4dfa50016cf743271d56e98e4b3386.jpg

O cca měsíc později teambuilding na Luční a takto:

edbf349b67fdc0d7e3925e3bbdc37247.jpg

No ale nakonec se přece jen vyčasilo:

88cb53c55a758f0dd25f5f2d909126f3.jpg

No ale víkend byl super a šéf posílal foto z letadla:

ffad71304552ea87c96cd8bddae30b01.jpg

Tak tu taky nemám...a z cesty domů mi zůstala jen ta trikolórová kytka z klopy... :lol2:  :lol2:

Tak to je zas jediny, co zustalo me. Znamku v ni jsem nemel nikdy.

Patprom - hezka provokace :-)), mam tu +4 a vsechno taje.

Zavidim ti.

Kdepak provokace. Jen jsem chtěl přenést trochu tepla a poklidné nálady do toho našeho českého zamračena :-)

A teď ještě trocha onoho pověstného fotografického kýče 870e9639ae2d55fff6940b6575000fce.jpg

Chtěl sem napsat jak krásná je to fotka, ale pořád mi to píše běž s tou provokací do pr.de.le.

Tiše závidím a čučím z okna na hnus..

:cheers:

+1:-)).

Kdepak provokace. Jen jsem chtěl přenést trochu tepla a poklidné nálady do toho našeho českého zamračena :-)

A teď ještě trocha onoho pověstného fotografického kýče

Fotka má špatnou kompozici. A vůbec, koupačka u té elektrárny s komínem rozhodně v nikom závist nevyvolá :)

Guest Kamil

.... manželku podrobit výslechu aby mi prozradila co udělala s vojenskou knížkou.

Já ji našel, ale povolávací jen na cvičení, kterému jsem se naštěstí vyhnul. A během vojny jsem povýšil z bigoše na topiče. To byla paráda, kotelna pod kuchyní, nemusel jsem chodit do služeb a na rozcvičky. :)

post-147-0-18312300-1520437385_thumb.jpg

post-147-0-36533100-1520437393_thumb.jpg

• adasek locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...