Guest Kamil Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 To jsem pořád. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patprom Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Fotka má špatnou kompozici. A vůbec, koupačka u té elektrárny s komínem rozhodně v nikom závist nevyvolá Hele, odborník :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 To jsem pořád.O tom samozřejmě není žádná, náčelníku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokusan Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Hele, odborník :-)Odborník na vše. Mě se ta kompozice líbí... Link to comment Share on other sites More sharing options...
patprom Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Odborník na vše. Mě se ta kompozice líbí...Já samozřejmě vím, že je ta fotka blbá, ale co už. Když fotíš mobilem na maximální zoom a ještě něco takového :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Já dostal od vojáků tohle, protože bych prý nedohlédl na mušku. To měli pravdu. Když jsem si ji na vojenské správě vyzvedával, řekli mi, že si můžu kdykoliv zažádat o výjezdní doložku na Západ a nebudu mít problém. Než jsem to stihl zkusit, přišla revoluce Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Já dostal od vojáků tohle, protože bych prý nedohlédl na mušku. To měli pravdu. Scan1.JPG Když jsem si ji na vojenské správě vyzvedával, řekli mi, že si můžu kdykoliv zažádat o výjezdní doložku na Západ a nebudu mít problém. Než jsem to stihl zkusit, přišla revoluce tu mám taky, dostal jsem ji v 87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Vojto, tos mel stigro :-), ja na vojne nikdy nevystrelil a zbran jsem mel nejbliz na prisaze ( a stejne jsem tam musel ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 prej: střelec - topič parního kotle - topič... šlo to s Kamilem s kopce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Já dostal od vojáků tohle, protože bych prý nedohlédl na mušku. To měli pravdu. Scan1.JPG Když jsem si ji na vojenské správě vyzvedával, řekli mi, že si můžu kdykoliv zažádat o výjezdní doložku na Západ a nebudu mít problém. Než jsem to stihl zkusit, přišla revoluce taky sem mrzák a mám jí...ale v modernější podobě...taková bílá kartička. Ale radost mi udělala stejnou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudykopalsson Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 A já už sem vojnu nestihl. Stačilo po známosti o půl roku odložit nástup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Samej na smrt nemocnej :-), ale na hodinky vidite kazdej dobre :-), podle toho bych to posuzoval.Ale jo, ve svy dobe bych vam zavidel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radimk Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Taky na to koukám. Ja šel na 24, potom mi to o nějaký měsíc zkrátili.Zastřilel sem si z kdečeho a bylo to docela ok.Teda teď s odstupem času, pruda, šikana a buzerace se časem zapomene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Samej na smrt nemocnej :-), ale na hodinky vidite kazdej dobre :-), podle toho bych to posuzoval.Ale jo, ve svy dobe bych vam zavidel. Naštěstí je dost hodinek, na který je vidět fakt dobře Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effe Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Já na vojně málem skončil na Klondajku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Taky na to koukám. Ja šel na 24, potom mi to o nějaký měsíc zkrátili.Zastřilel sem si z kdečeho a bylo to docela ok.Teda teď s odstupem času, pruda, šikana a buzerace se časem zapomene.Jo presne, spatny se zapomene. Jako kockovod jsem zbran ani nepotreboval :-).Vojto ja to myslel jako podminku u odvodu :-), vidis na Orloj - schopen :-), takze by ti to uskodilo :-). V dobrem, jak jsem psal, v ty dobe bych za ten tvuj modrej papir skoro vrazdil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobisek Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 (edited) Odborník na vše. Mě se ta kompozice líbí... Musí se vždy vše vyhláskovat jako pro Sheldona? S - A - R - C - A - S - M ... Mě potěšila Mora, i když dnes prohrála, kluci bojovali a páteční výjezd do Zlína si doufám užiji s vítěznou tečkou. Edited March 7, 2018 by Bobisek Link to comment Share on other sites More sharing options...
roura74 Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Já dostal od vojáků tohle, protože bych prý nedohlédl na mušku. To měli pravdu. Scan1.JPG Když jsem si ji na vojenské správě vyzvedával, řekli mi, že si můžu kdykoliv zažádat o výjezdní doložku na Západ a nebudu mít problém. Než jsem to stihl zkusit, přišla revoluce Já dostal oranžovou verzi. Nevím jestli byl mezi nima nějakej rozdíl, ale mohl jsem říkat že mám oranžovou modrou knížku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Jo presne, spatny se zapomene. Jako kockovod jsem zbran ani nepotreboval :-).Vojto ja to myslel jako podminku u odvodu :-), vidis na Orloj - schopen :-), takze by ti to uskodilo :-). V dobrem, jak jsem psal, v ty dobe bych za ten tvuj modrej papir skoro vrazdil.No, tak na Orloj by mě dostali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Na me major Vondráček řval, opakovane schopen bez omezeni a najednou po posledním odkladu v podstatě mrzák. Strašně se mi zhoršily problemy se zády. Neschopen vojenské činné služby. na samotném prvním odvodu si delal legraci jeden spolužák, co mel v podstatě modrou jasnou, opravdu kripl a jeste s protekci, ze by v pripade nutnosti rad nastoupil k cukrářům, protoze se mu klepou ruce, aby mohl cukrovat babovky. Druhej vůl, kdyz videl to machrovani, tak te odvodni komisi řekl, ze závodí na běžkách, tak ho poslali na Šumavu k pohranicnikum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts