African Posted May 9, 2020 Report Share Posted May 9, 2020 Před hodinou, Prochy68 napsal: Tak lišku mám, ona se nejspíš vrátila, protože ji mám až na poslední fotce z 5, pohromadě je nemam Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Budou malá liščata? Nebo jak si dlouho v tom lese Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted May 9, 2020 Report Share Posted May 9, 2020 Až teď jsem se dostal k počítači abych to skouknul, nebyl jsem tam do ted Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver333 Posted May 9, 2020 Report Share Posted May 9, 2020 V 7. 5. 2020 v 11:23, odjinud napsal: Tak po letech konečně odstranili el. vedení VVN, co bylo cca 50m od baráku. Prý bylo z roku 1928, vědět to dřív tak si těch hnusných sloupů vážím jako tech. památky :-) https://www.metro.cz/nejstarsi-prazske-elektricke-vedeni-musi-pryc-mohla-by-ho-strhnout-vichrice-1sn-/praha.aspx?c=A200415_195408_metro-praha_hyr Ahoj, dneska jsme šli na prochajdu a také jsem koukal, že už jsou pryč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 Otevřel jsem balíček a v něm zlato, yes, jdu si nalít a zobat Link to comment Share on other sites More sharing options...
adasek Posted May 14, 2020 Report Share Posted May 14, 2020 Ahoj, v souvislosti s přechodem serveru na novou verzi jsem dělal analýzu problémů s výkonem. Jako jeden z nejvýraznějších vlivů z toho vychází existence příliš dlouhých vláken, se kterými si už systém fóra nedovede efektivně poradit. Proto potřebuji přesunout aktivitu z tohoto vlákna do nového, které jsem právě založil: Předpokládám, že většinu příspěvků můžete od této chvíle směřovat tam. Zde bych nechal den či dva na doběh diskuzí (ale zkuste tady prosím neplevelit) a poté toto vlákno zamknu. Omlouvám se za nepohodlí. Budete za to odměněni tím, že se diskuse v novém vlákně bude načítat podstatně rychleji. Sem už prosím nepřispívejte (krom odpovědi). Přesuňte se prosím do Co mě dnes potěšilo : ) [2020] Děkuji za pochopení a respektování. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts