Locque Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Hmm... já mám ten krám potřetí na reklamaci a na tý Nokii můžu hrát tak akorát sudoku :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Asphalt 6, N.O.V.A.2, Dead Space, Shadow Gun... Tak už jsem to všechno postahoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 <br />Tak už jsem to všechno postahoval...<br /><br /><br /><br /> ...díky za tip, jdu si to taky stáhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Snad spis dojalo, a samozrejme potesilo uzasnymi ohlasy Snowovo vlakno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38551-mejte-se-fajn/ Taky uz jsem za tech 52 let, co jsem na svete, neco preskakal, jako doktor furu zazil... Snowa obdivuju pro jeho nezdolnost a komunitu chronomagu pro schopnost empatie a umeni poskytnout podporu, ktera neni jen slovni, ale je znat, ze jde z duse a ze srdce. Proto jsem moc rad, ze jsem Vas nasel. Neni mnoho "mist", kde bych se citil tak dobre, jako tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 dorazily mi rucicky na Autavie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Prave mne potesil clen padza1 ve vlakne "Kdo cim jezdi".Opravdu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Murphy, teď nevím, to jsi tak škodolibej a nebo tak nostalgickej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Konečně doma v posteli. Luxusní hotely jsou fajn, ale doma je doma. Potěšili mě dětičky a jejich máma. Vyrobili mi přáníčko k svátku. Su dojaté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 (upraveno) Opravdu, znamena opravdu. Je to super, opravdu! Upraveno 7. března 2012 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Konečně doma v posteli. Luxusní hotely jsou fajn, ale doma je doma. Potěšili mě dětičky a jejich máma. Vyrobili mi přáníčko k svátku. Su dojaté. Tak tedy vse nejlepsi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 <br />Konečně doma v posteli. Luxusní hotely jsou fajn, ale doma je doma. Potěšili mě dětičky a jejich máma. Vyrobili mi přáníčko k svátku. Su dojaté.<br />Kua neska je organica? Sem si naivne myslel, ze svatek mam ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Kua neska je organica? Sem si naivne myslel, ze svatek mam ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 k svátkům congrat. :-)__________________.. s--a mě spotřeba plynu na vytápění.. šílený prachy.. tak sem natvrdo zavřel všechny podlahovky v baráku... a... dramatický pokles :-) .. no co, rodina si holt navleče doma tlustý ponožky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 že mě jeden z našich dodavatelů pozval na EURO na zápas Česko - Rusko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 že mě jeden z našich dodavatelů pozval na EURO na zápas Česko - Rusko že by nějaký výrobce stavebních materiálů?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 že by nějaký výrobce stavebních materiálů?:-) Přesně tak, konkrétně je to Vaše konkurence :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Přesně tak, konkrétně je to Vaše konkurence :-) naše Vaše?:-) jak víš, co je naše konkurence? asi spíš přes SZ:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 dneska jsem potkal zřejmě dobrej oddíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Mě právě potěšila zpráva, že se nejlepšímu kamarádovi narodilo první dítě, malej Vašík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 dneska jsem potkal zřejmě dobrej oddíl Tak ta je luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky