Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Tomáši nenech si tím svobodným závistivcem, co se zmohl maximálně na rolády, zkazit náladu :-))

A jinak ano - podle tvaru to budou Junghansky :-) Tj. navíc je tam ten oblek - hodinky a boty jsou správně :-)

Upraveno uživatelem mmako
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potěšilo mě,že mě dopadly ty Sandoz Submariner,chtěl jsem to mít vyřešený do příštího úterý,kdy jedu na 4 dny na Rock for people a furt mě vrtalo v hlavě,jaký hodinky si vezmu na tu akci.Teď už to mám vyřešený,nemusím se o ně bát,jsou vodotěsný(naproti je písák,kde se choděj vožralové z fesťáku koupat) a styl Submariner se perfektně hodí k mejm zelenejm kapsáčům.Na druhou stranu se trošku obávám toho,že zjistím,že 40 mm je akorát,že to jsou univerzální hodinky,že jsou pohodlný a až se vrátím,tak si koupím Rolexy :D

Odkaz ke komentáři

predpokladam, ze Junghans Mega, aby to sladil s tema teniskama.. Tome, Tome, zenit se v keckach :(

dobře jsi předpokládal,ve správách to bylo dobře vidět,ty tenisky měli asi praktický význam,ale to nám Tomáš asi vysvětlí nejlíp :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

nádherná krmě :D obrázek si s dovolením uložím a budu se na něj koukat, když dostanu hlad

Si z něj udělej tapetu na monitoru, ale je to prudce návykové.Minule jsem se přistihnul, když jsem se vracel za Sobotky jak jsem Kněžmostem prosvištěl skoro nedpředpisovou rychlostí abych nestačil u Bejrů zastavit.No stejně jsem zastavil.A bylo to drahý, a vždycky je to dražší než předchozí nákup tak nevím. Posted Image Posted Image

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...