sibirnaya Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 predpokladam, ze Junghans Mega, aby to sladil s tema teniskama.. Tome, Tome, zenit se v keckach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Tyvole, oblek a fialový plátěnky k tomu. Mno nic, ale příště Tome neexperimentuj:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 (upraveno) Vy jste fšeci takové konzervy... (jako já) Edit: každopádně Tomáši gratuluji! není nad to, poučit se praxí Upraveno 25. června 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 (upraveno) Tomáši nenech si tím svobodným závistivcem, co se zmohl maximálně na rolády, zkazit náladu :-)) A jinak ano - podle tvaru to budou Junghansky :-) Tj. navíc je tam ten oblek - hodinky a boty jsou správně :-) Upraveno 25. června 2012 uživatelem mmako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Potěšilo mě,že mě dopadly ty Sandoz Submariner,chtěl jsem to mít vyřešený do příštího úterý,kdy jedu na 4 dny na Rock for people a furt mě vrtalo v hlavě,jaký hodinky si vezmu na tu akci.Teď už to mám vyřešený,nemusím se o ně bát,jsou vodotěsný(naproti je písák,kde se choděj vožralové z fesťáku koupat) a styl Submariner se perfektně hodí k mejm zelenejm kapsáčům.Na druhou stranu se trošku obávám toho,že zjistím,že 40 mm je akorát,že to jsou univerzální hodinky,že jsou pohodlný a až se vrátím,tak si koupím Rolexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 predpokladam, ze Junghans Mega, aby to sladil s tema teniskama.. Tome, Tome, zenit se v keckach dobře jsi předpokládal,ve správách to bylo dobře vidět,ty tenisky měli asi praktický význam,ale to nám Tomáš asi vysvětlí nejlíp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Furt lepsi se zenit v keckach nez v bikolornim baterkovym Seiku na plechovym tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Dneska jsem si vošmatal Jagu XKSS, jeden z 16 exemplářů vyrobenejch v roce 57. Ani nevim, co měl majitel na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Jak by řekla moje malá dcerka ŇA-MIN-KY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Úplně to cítím a závidím . Taky jsi mně udělal Bejra-pozitivním. I když to mám přes Kněžmost o zhruba 2 hodiny dýl domů, tak se pravidelně vracím tamtudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Kdyžtak napiš, pošlu poštou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Dík, teď jsem dostatečně předzásoben, vždycky tam nechám tak dvojku a naplním mrazák. Ale až zásoby dojdou, určitě rád Tvou nabídku využiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Dnes sa mi podarilo úspešne dokončiť druhý ročník výšky, mám pokoj do augusta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Jak by řekla moje malá dcerka ŇA-MIN-KY Jirko uplne jsi mi udelal chut na takouvou dobrotu,,,musim se jit podivat do lednice jestli tam nemame neco....Asi se tam budu muset s nekym vypravit a vyzkouset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Kdyžtak napiš, pošlu poštou Hodinky ma na posledni dirku a prezira s dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Jak by řekla moje malá dcerka ŇA-MIN-KY nádherná krmě obrázek si s dovolením uložím a budu se na něj koukat, když dostanu hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 já něj radši koukat nemůžu, bo by se vzbudil muj patologickej hlad a domamam jenom chleba a kocoura.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 nádherná krmě obrázek si s dovolením uložím a budu se na něj koukat, když dostanu hlad Si z něj udělej tapetu na monitoru, ale je to prudce návykové.Minule jsem se přistihnul, když jsem se vracel za Sobotky jak jsem Kněžmostem prosvištěl skoro nedpředpisovou rychlostí abych nestačil u Bejrů zastavit.No stejně jsem zastavil.A bylo to drahý, a vždycky je to dražší než předchozí nákup tak nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 (upraveno) Jsem si dnes na vyjížďce s panem Godinem rozbil držku na kole na rovné silnici a kérka to neschytala Upraveno 26. června 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Jsem si dnes na vyjížďce s panem Godinem rozbil držku na kole na rovné silnici a kérka to neschytala Romane, líbí se mi Tvoje kérka. Je tak rafinovaná, nenápadná, né jako jiný, když si potetuje celé lejtko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky