Marfael Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Že si konečně budu moct zase zahrát svého oblíbeného fotbalového managera (Fifa manager 08),kterého jsem dřív hrával velmi často a pak jsem nějak ztratil CD,tak jsem si teď objednal nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 no tož co jsem měl dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Jsem klukovy dal hodinky na hraní, po chvíli příjdu a on je má natáhlé na ručičce Nekecám, kluk bude za pár let na Chronomagu ten kukuč přímo říká "zkus mi je vzít a to rychlý zleva bude moje bouchací pravačka!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Potesil mne NEST. Vcera kolem 14 jsem tam zavolal a chtel po nich sponu a kaucuk na Fortis. Velmi ochotny clovek na telefonu mne poradil, nabidnul sam slevu a postu zdarma. Dnes rano u me zvonil postak a balicek doma. Tak si predstavuju sluzby. Bravo Nest ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Potesil mne NEST. Vcera kolem 14 jsem tam zavolal a chtel po nich sponu a kaucuk na Fortis. Velmi ochotny clovek na telefonu mne poradil, nabidnul sam slevu a postu zdarma. Dnes rano u me zvonil postak a balicek doma. Tak si predstavuju sluzby. Bravo Nest ! tvl, dneska pošta chodí? to je nářez a já nešel do práce - normálně jsi mě dostal, jsem se musel pro klid duše kouknout do kalendáře (to jako fakt..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 naštěstí dnešní auta už by vařit neměla. No, v pořádku zřejmě není. Včera jsem byl na výměně oleje a víš, kolik z toho vyteklo ??? 3 deci......padla mi čelist. Předchozí uživatel mi asi "zapoměl" říct, že to jezdí spíš na olej. Minulej tejden jsem to kontroloval ( jsem tak nějak zvyklej, jednou tejdně juknout ) a bylo tam oleje dost. A včera...... no nic, nakoupil jsem pár flašek do zásoby a holt budu muset před každou jízdou Vzhledem k tomu, že tejdně teď najíždím okolo 1500/2000 km.....tak to bude asi sranda, s tím autem. Uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Gilius : To je tak, když nepoznáš dvoutakta a pak se divíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 (upraveno) jo, to bude vono EDIT - to auto má nalítáno 200 000.Já ho mám od 1-ho května a najel jsem s ním 6000 Km. Zkusím ty aditiva do oleje, jestli to nepomůže. Upraveno 5. července 2012 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 jo, to bude vono EDIT - to auto má nalítáno 200 000.Já ho mám od 1-ho května a najel jsem s ním 6000 Km. Zkusím ty aditiva do oleje, jestli to nepomůže. ..nebo gili nový motor..to by mohlo pomoct..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 jo, to bude vono EDIT - to auto má nalítáno 200 000.Já ho mám od 1-ho května a najel jsem s ním 6000 Km. Zkusím ty aditiva do oleje, jestli to nepomůže. Gilius,na aditiva se vykašli.Pan Černý ví a zná. http://oleje.cz/index.php?left=main&page=clanky_mytus10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Dík....já autům až tolik nerozumím. Je to firemní auto, prostě to nahlásím vedení bez příkras a bude. BuĎ někde zůstanu, nebo se to auto nakonec odepíše a třeba dostanu jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 nebo se to auto nakonec odepíše a třeba dostanu jiné. ..jjojo toje ono.. ..v emirátech mě vezl taxikář nissanem a měl vadný automat..jelo to jen na jedu rychlost..ale říkal, že to nenahlásíí..a až to ůplně klekne tak dostane toyotu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Mezi námi je jeden expert na oleje Gile, je to profi, a najdeš ho třeba tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33136-co-takhle-vanocni-darek-pro-auto-d/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 (upraveno) Mezi námi je jeden expert na oleje Gile, je to profi, a najdeš ho třeba tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33136-co-takhle-vanocni-darek-pro-auto-d/ Polda je dobrej.Na www.oleje.cz je v diskuzním foru pod nickem alfi166silver.On dokáže poradit.A samozřejmě tamní admin Pitris-taky fajn kluk. Upraveno 5. července 2012 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 No tak jestli se mu za týden ztratí náplň, tak mu žádné aditivum kromě svěcené vody nepomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 No tak jestli se mu za týden ztratí náplň, tak mu žádné aditivum kromě svěcené vody nepomůže. Asi bych začal tím nejprostším-zkusit dotáhnout filtr(stává se).I když fleků by si měl všimnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Jezevcik2: teď mu měnili olej, tak uvidí. Spíš to papinká+to jde i jinama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Mě potěšilo, že včerejší nátěr (po oškrabání silikonové růžové barvy ze stěn) se dobře chytl a už budou následovat jen kosmetické úpravy, že nové auto je už za 12 dní a že ryby dobře reagujou na nové nástrahy z USA (myslete si co chcete, v přívlači jsou napřed). Viva la "prázdniny". A jdu si udělat stejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 že nové auto je už za 12 dní To mi připomíná, že takle jsem se taky těšil, den po objednání T5 od VW jsem si všiml, že v objednávce je špatně uvedené, že na 1 straně jsou vzadu okna, na 2.straně plech, tak následuje telefonát k dealerovi, kde se dostalo ujištění, že to bude ok. Po nějaké době auto přistavili a ejhle 1 strana oplechovaná a druhá prosklená Tak nadešlo další čekání na nové auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky