Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Potesil mne NEST. Vcera kolem 14 jsem tam zavolal a chtel po nich sponu a kaucuk na Fortis. Velmi ochotny clovek na telefonu mne poradil, nabidnul sam slevu a postu zdarma. Dnes rano u me zvonil postak a balicek doma. Tak si predstavuju sluzby. Bravo Nest !

tvl, dneska pošta chodí? to je nářez a já nešel do práce - normálně jsi mě dostal, jsem se musel pro klid duše kouknout do kalendáře :D (to jako fakt..)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

naštěstí dnešní auta už by vařit neměla.

No, v pořádku zřejmě není. Včera jsem byl na výměně oleje a víš, kolik z toho vyteklo ??? 3 deci......padla mi čelist. Předchozí uživatel mi asi "zapoměl" říct, že to jezdí spíš na olej. Minulej tejden jsem to kontroloval ( jsem tak nějak zvyklej, jednou tejdně juknout ) a bylo tam oleje dost. A včera...... no nic, nakoupil jsem pár flašek do zásoby a holt budu muset před každou jízdou :( Vzhledem k tomu, že tejdně teď najíždím okolo 1500/2000 km.....tak to bude asi sranda, s tím autem. Uvidíme :)

Odkaz ke komentáři

nebo se to auto nakonec odepíše a třeba dostanu jiné.

..jjojo toje ono..

..v emirátech mě vezl taxikář nissanem a měl vadný automat..jelo to jen na jedu rychlost..ale říkal, že to nenahlásíí..a až to ůplně klekne tak dostane toyotu..:D

Odkaz ke komentáři

Mezi námi je jeden expert na oleje Gile, je to profi, a najdeš ho třeba tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33136-co-takhle-vanocni-darek-pro-auto-d/

Polda je dobrej.Na www.oleje.cz je v diskuzním foru pod nickem alfi166silver.On dokáže poradit.A samozřejmě tamní admin Pitris-taky fajn kluk. Upraveno uživatelem Jezevcik2
Odkaz ke komentáři

Mě potěšilo, že včerejší nátěr (po oškrabání silikonové růžové barvy ze stěn) se dobře chytl a už budou následovat jen kosmetické úpravy, že nové auto je už za 12 dní a že ryby dobře reagujou na nové nástrahy z USA (myslete si co chcete, v přívlači jsou napřed). :) Viva la "prázdniny". A jdu si udělat stejky.

Odkaz ke komentáři

že nové auto je už za 12 dní

To mi připomíná, že takle jsem se taky těšil, den po objednání T5 od VW jsem si všiml, že v objednávce je špatně uvedené, že na 1 straně jsou vzadu okna, na 2.straně plech, tak následuje telefonát k dealerovi, kde se dostalo ujištění, že to bude ok.

Po nějaké době auto přistavili a ejhle 1 strana oplechovaná a druhá prosklená :D Tak nadešlo další čekání na nové auto :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...