Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Asi bych začal tím nejprostším-zkusit dotáhnout filtr(stává se).I když fleků by si měl všimnout.

Fleky pod autem nejsou, to bych si určitě všimnul. Koukal jsem , jestli mi to nejde někde do vody ( chlazení ) a tam taky nic.....olej včera vyměněn ( + samozřejmě filtr....ale ....musíme dávat auta do jednoho konkrétního servisu, kde jsou to spíš šamani s chrastítkama, než opraváři - mně o půl osmé ráno pán svatosvatě sliboval, že výměna oleje proběhne do hodiny, to auto jsem potřeboval, musel jsem jet daleko. V 11 dopoledne jsem se už n....l a vletěl tam.....čekal dalších 40 minut a pak bylo hotovo. S tím, co jsem prezentoval).....koupil jsem si tedy do zásoby pár lahví oleje a budu to holt neustále sledovat. Mám toho velkou radost.

To je tak...je to firemní auto a já jsem x-tý uživatel. A lidi se holt k autům, která nejsou jejich, chovají všelijak. J8 včera ještě uhodil na předchozího uživatele......přiznal, částečně, barvu, že s olejem problémy měl.....ale ne prý takové ( no, nevím, jak moc mu můžu věřit)....takže se to asi zhoršilo. Holt uvidím, no.

Pořád to není nejhorší auto, co tam je.....a vozový park teď firma postupně obnovuje ( a protože jsem nováček, tak zatím na nové nemám nárok - takže jestli se to mé odepíše, tak opět dostanu po někom a nové někdo jiný ).

Jinak jsem tam ale spokojenej, oproti tomu, co jsem dělal....nebe a dudy.....:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

naštěstí dnešní auta už by vařit neměla. Pokud to opravdu mělo takové snahy tak něco není v pořádku. Termostat, zanesený chladič, ventilátor a jeho spínání, u některých aut taky koroze ohlodává lopatky čerpadla a to pak málo honí vodu. Často taky jen taková blbost jako zátka chladiče, přetlakování soustavy. Prostě to netěsní, není tam přetlak a voda vře už při 100°C místo při nějakých 120°C. Pokud je všechno v pořádku tak by se to mělo uchladit. Jo taková škodovka 105, to byla kotelna, ta bublala jedna radost. Jednou jsme takhle dělali páru při popojíždění na celnici cestou ze Slovenska. Celníci vyběhli z budky a dělali nám koridor jak prezidentovi abysme jim nezablokovali celnici.

Není to obráceně? Na hrnec se dává poklička, aby voda dříve vařila. A papiňák těsní ještě lépe a bramboračka v něm bublá na to tata :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Jo a ještě mne potěšil kamarád, udělal si e-shop s doutníkama a whisky.....už jsem si pár doutníčků ( whisky nesmím ) pořídil. Dal bych vám sem odkaz ( dle mého má ceny vícenež pěkné a nabízí kvalitní zboží ), ale nevím, zda tohle mohu ( ještě se zeptám Kamila ). Takže, kdo by měl zájem, písněte mi a já vám pošlu odkaz přes sz....

Upraveno uživatelem Gilius
Odkaz ke komentáři

Potěšil mě fantastickej včerejší koncert Lou Reeda v Arše. Nářez, masivní stěny zvuku, typický velvetovský gradace (Heroin trval asi 20 minut). Hrál i pár věcí z posledního alba, který natočil s Metallicou. Moc mě na poslech na tubě nezaujalo, ale takhle naživo super a rozuměl jsem mu. Zážitek vyššího druhu!

Nebyl jste tam někdo?

Odkaz ke komentáři

Jo a ještě mne potěšil kamarád, udělal si e-shop s doutníkama a whisky.....už jsem si pár doutníčků ( whisky nesmím ) pořídil. Dal bych vám sem odkaz ( dle mého má ceny vícenež pěkné a nabízí kvalitní zboží ), ale nevím, zda tohle mohu ( ještě se zeptám Kamila ). Takže, kdo by měl zájem, písněte mi a já vám pošlu odkaz přes sz....

Tak to mám povolené, takže mi nepište...rovnou vám sem prsknu odkaz. Kdo chcete a zaujme vás to, tak...... :)

http://www.doutniky-whisky.cz/

Znám ho dlouho, žádnej podraz nehrozí. Ceny jsou, myslím, velmi slušné a zboží taky ( je to fanda ). Enjoy !!!

Odkaz ke komentáři

Tak to mám povolené, takže mi nepište...rovnou vám sem prsknu odkaz. Kdo chcete a zaujme vás to, tak...... :)

http://www.doutniky-whisky.cz/

Znám ho dlouho, žádnej podraz nehrozí. Ceny jsou, myslím, velmi slušné a zboží taky ( je to fanda ). Enjoy !!!

Pěkně udělaný web,kdyby ještě tak měl nějaké dýmkové tabáky...... :sleeping_03anim:
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Dneska asi všechno... Pěkný den v autě bez střechy, pěkné silnice bez provozu, hezký výlet na staré bělidlo, dobrý oběd, dobrá večeře, pěkná slečna semnou a nabitá pětačtyřicítka za opaskem. Co víc od života chtít?

Odkaz ke komentáři

Dneska asi všechno... Pěkný den v autě bez střechy, pěkné silnice bez provozu, hezký výlet na staré bělidlo, dobrý oběd, dobrá večeře, pěkná slečna semnou a nabitá pětačtyřicítka za opaskem. Co víc od života chtít?

Panebože, kdy ty už z toho vyrosteš?! Vojnu na Tebe, jedno cvičení v létě na Doupově u bigošů a druhé v zimě na Libavé u stejného vojska.

Odkaz ke komentáři

To mi připomíná, že takle jsem se taky těšil, den po objednání T5 od VW jsem si všiml, že v objednávce je špatně uvedené, že na 1 straně jsou vzadu okna, na 2.straně plech, tak následuje telefonát k dealerovi, kde se dostalo ujištění, že to bude ok.

Po nějaké době auto přistavili a ejhle 1 strana oplechovaná a druhá prosklená :D Tak nadešlo další čekání na nové auto :D

No doufám, že s CC se to nestane :D

Odkaz ke komentáři

Nám na Doupove praskol v zime vnútorný teplomer, +50 stupňov. Bufík kúril jedna radosť, náčelník spal na zemi, a ja sediac pri R 130, som vypotil viac potu, ako celé toto leto... :D

To seš šťastný člověk :D . My jsme zažili mrazy -34 celsia. Všichni jsme spali ve stanu, oblečeni a na spacákách, nafťáky na plný koule. K ránu došla nafta a probudili jsme se přimrzlý k zemi :) .
Odkaz ke komentáři

Dnešní nákup v Parndorfu.Konečně jsem si na sebe zase něco koupilPosted Image.Jediné,co se mi už doma tak moc na mě nelíbí,je tričko Ralph Lauren klasické polo,červené s modrým koníkem.Kdyby měl někdo zájem,asi bych ho prodalJe na postavu 186 cm,83 kg.Kdyby měl někdo zájem,tak kdyžtak SZ.V nejhorším si ho asi nechám,ale doma už se mi tak nelíbíPosted Image.Doufám,že nevadí,že to píšu sem,ale do prodejní sekce se mi to dávat nechce a třeba by někomu udělalo radost a jinak mě nákup opravdu potěšil a kdo si chce zajímavě nakoupit,teď jsou tam docela zajímavé akce,ale ty jsou tam v podstatě celoročně,ale jindy nakoupím pár věcí,dnes toho bylo víc,naštěstí nesedí jen jedna věc:-).

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...