mondeo2 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Tada z toho nikdy nevyroste, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Dnešní nákup v Parndorfu.Konečně jsem si na sebe zase něco koupil.Jediné,co se mi už doma tak moc na mě nelíbí,je tričko Ralph Lauren klasické polo,červené s modrým koníkem.Kdyby měl někdo zájem,asi bych ho prodalJe na postavu 186 cm,83 kg.Kdyby měl někdo zájem,tak kdyžtak SZ.V nejhorším si ho asi nechám,ale doma už se mi tak nelíbí.Doufám,že nevadí,že to píšu sem,ale do prodejní sekce se mi to dávat nechce a třeba by někomu udělalo radost a jinak mě nákup opravdu potěšil a kdo si chce zajímavě nakoupit,teď jsou tam docela zajímavé akce,ale ty jsou tam v podstatě celoročně,ale jindy nakoupím pár věcí,dnes toho bylo víc,naštěstí nesedí jen jedna věc:-). Tak přítelkyně mi teď při ranní předváděcce pravila,že to triko mi vůbec nesluší,takže půjde z domu určitě,takže ho asi šoupnu do prodejní sekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 (upraveno) Tohle miluji Upraveno 6. července 2012 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Peto Sagan a kvalitni komentatori na ceskej verzii Eurosport-u. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Mě potěšil přístup paní v Kovotouru plus - Nová Karolína. Dvacetčtyři hodiny před odletem na Montenegro k móři jsme nevěděli žádné dispozice a opravdu milá paní všechno zjistila, zařídila, vytiskla...prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Úplně tě chápu. Mě taky vždy moc potěší, když v dnešní době někdo ještě dělá svoji práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Peto Sagan... +1, doufám, že mu to vydrží a jezdí čistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 S kamarádem a ženou do Eggenfeldenu na pizzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Cože, OK-IFR? S tím mám taky už svojí zkušenost . Pořád lítá z LKBE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Jojo. Ale my jsme byli tři a plné nádrže, bylo vedro a tak s tím kámoš skočil do LKPM a šli jse odtamtud IFR s OK-IFR. Ale já mám jen TMG (tedy mám hotový výcvik během pár týdnů budu examinován), takže jsem byl vpravo a jen se kochal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Není nad IFR s IFR . Já nemám ani ATPL (ani CPL, ani PPL...) tak se taky nechávám vozit na pravé sedačce (příp. jump seat), je to tak bezpečnější. Ale co se vedra týče, jestli si dobře vzpomínám tak tenhle Piper má snad i klimatizaci? Akorát nevím, že by jí někdo používal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 (upraveno) Z klimošky jsme našli jen topení a ofuk nohou. Což za letu stačilo. Ale on je spíš ten Benešov taková letadlovka (navíc přes kopec) , tam bychom to měli v té hmotnosti a vedru s odlepením tak trochu na hraně. Už jsem tam zažil (s jinou kategorií letadla - s Vivatem) přerušený vzlet kvůlivá verdu. Prostě se na té 06 nerozběhl... Upraveno 6. července 2012 uživatelem Hugo14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Potěšilo krásné počasí a mooc prima výlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 parafrázujíc výrok generála Patláje z Tajemného hradu v Karpatech jsem víkend presrál, ale dobro sa vyspál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Týjo, i dálniční známka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 To nemáš, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 To nemáš, co? Nemám, sám sobě jsem dal z dálnice BAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Pětistovka podruhé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Mám velmi dobrý pocit z dnešního osobního setkání s jedním členem fóra. Už delší dobu si říkám kam toto fórum spěje, že na sebe více štěkáme než si notujeme... a dnes to osobně bylo moc fajn, díky za povzbuzení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Dnes mně potěšila výhra hodinek Prim sport F1 za symbolických 255kč http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/24/63/10/07/2463100704 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky