Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Dnešní nákup v Parndorfu.Konečně jsem si na sebe zase něco koupilPosted Image.Jediné,co se mi už doma tak moc na mě nelíbí,je tričko Ralph Lauren klasické polo,červené s modrým koníkem.Kdyby měl někdo zájem,asi bych ho prodalJe na postavu 186 cm,83 kg.Kdyby měl někdo zájem,tak kdyžtak SZ.V nejhorším si ho asi nechám,ale doma už se mi tak nelíbíPosted Image.Doufám,že nevadí,že to píšu sem,ale do prodejní sekce se mi to dávat nechce a třeba by někomu udělalo radost a jinak mě nákup opravdu potěšil a kdo si chce zajímavě nakoupit,teď jsou tam docela zajímavé akce,ale ty jsou tam v podstatě celoročně,ale jindy nakoupím pár věcí,dnes toho bylo víc,naštěstí nesedí jen jedna věc:-).

Tak přítelkyně mi teď při ranní předváděcce pravila,že to triko mi vůbec nesluší,takže půjde z domu určitě,takže ho asi šoupnu do prodejní sekce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není nad IFR s IFR :) . Já nemám ani ATPL (ani CPL, ani PPL...) tak se taky nechávám vozit na pravé sedačce (příp. jump seat), je to tak bezpečnější. Ale co se vedra týče, jestli si dobře vzpomínám tak tenhle Piper má snad i klimatizaci? Akorát nevím, že by jí někdo používal

Odkaz ke komentáři

Z klimošky jsme našli jen topení a ofuk nohou. Což za letu stačilo. Ale on je spíš ten Benešov taková letadlovka (navíc přes kopec) , tam bychom to měli v té hmotnosti a vedru s odlepením tak trochu na hraně. Už jsem tam zažil (s jinou kategorií letadla - s Vivatem) přerušený vzlet kvůlivá verdu. Prostě se na té 06 nerozběhl...

Upraveno uživatelem Hugo14
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...