Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Potěšila mě docela slušná nabídka na last minute do Řecka na Rhodos ale mám trochu strach z počasi (větry) Má někdo osobní zkušenosti na tomto ostrově? Plusy,minusy?

Ahoj,Rhodos je v pohodě před 10 dny jsem přijel - důležité je ubytovat se na východní straně ostrova - na západě je velký vítr a vlny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přijdu ke gauči a na stole leží tento poklad jako by nic :eek: CESTY A NÁVRATY od legendy z našeho koutu Miroslava Šmída" Mladá na mě pokukovala a usmívala se, já, že co to je? Že prej jen tak z lásky :wub: Holka umí potěšit"

Už v tom ležím, mám úplně husí kůži, škoda, že kluk už není mezi námi :(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Jsem úplně hin a pryč a na větvi z toho, že jsou lidi, kteří dokážou složit Rubikovu kostku

- se zavázanýma očima!!!

- v neskutečném čase!!!

a že světový rekord drží sympatický Maďar (po mamce mám maďarské kořeny - to ale stačí jen a pouze na to, abych to složil "normálně" pod minutu)

A když jsem zjistil, že to chlapec dá i s kostkou 4x4x4 a dokonce 5x5x5, tak jsem šel do kolen. Závidím mu ten mozek, to 3D vnímání a pamatováka... rrrrespekt a klobouk dolů

Odkaz ke komentáři

Tahleta rozpustilá kočanda z Austrálie.Nikdy jsem neviděl někoho s tak pozitivní energií.

Je vidět, že i důležitý závod se dá zvládnout s tak nakažlivým úsměvem. :thumbsup_anim:

Sledujte ty ostatní, jak jí doslova tu energii závidí. :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=R3oaRXx-0oU

... výborný!!! :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...