Pavlucha Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 ... mám radovana jak sviňa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Pěknýýýýý Pavlucho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Svezení se ve Ferrari F430. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oloušek Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Mne dnes potěšilo seznámení s novými LSerynovkami s kalibrem LS 2012, ano, český inhouse. Olie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Bezpecnostni proverka. Uz jsem myslel, ze se nedockam... ale jsem proveren a muzu se konecne hnout z mista... tedy jako nastoupit do nove prace Juchuuuu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Jaký stupeň? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Večeře s bráchou U kastelána v Brně, "way over the Top", snad to nebude bráno jako reklama, ale mělo by být, skutečná gastronomie za velmi přijatelný peníz - pravdou je, že dnes to prostě přehnali, byli úžasní.. (pokud by někdo měl kontakt na management, předem moc děkuji za SZ) A když jsem se na závěr dozvěděl o stěhování do Zemanovy kavárny, jsem nadšený, že někdo zachrání tuto památku - protože to, co tam bylo doposud... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 ..potěšil jsi mne tipem gougy..dnes do Brna jedu..díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Večeře s bráchou U kastelána v Brně, "way over the Top", snad to nebude bráno jako reklama, ale mělo by být, skutečná gastronomie za velmi přijatelný peníz - pravdou je, že dnes to prostě přehnali, byli úžasní.. (pokud by někdo měl kontakt na management, předem moc děkuji za SZ) A když jsem se na závěr dozvěděl o stěhování do Zemanovy kavárny, jsem nadšený, že někdo zachrání tuto památku - protože to, co tam bylo doposud... tak to ti zavidim, ja tam byl pred mesicem, sobota, od 18 do 22, po celou dobu jsme tam byli sami, jidlo bylo ponekud slabsi, vyber vin nic moc.. ja radsi bud Borgo Agnese nebo Il Mercato. Borgo je stalici na brnenske scene, Il Mercato je novy, ale patri pod La Finestru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Jaký stupeň? Jay, obavam se, ze tady to je jine nez v CR. Je to bezpecnostni proverka ministerstva spravedlnosti (Ministry of Justice) opravnujici k pristupu do napravnych zarizeni Jejiho Velicenstva (Her Majesty Prison) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 tak to ti zavidim, ja tam byl pred mesicem, sobota, od 18 do 22, po celou dobu jsme tam byli sami, jidlo bylo ponekud slabsi, vyber vin nic moc.. ja radsi bud Borgo Agnese nebo Il Mercato. Borgo je stalici na brnenske scene, Il Mercato je novy, ale patri pod La Finestru. Díky moc za další tipy, já tady doposud jedl jen přesušený steaky na Svoboďáku a nebo čekal na jídlo v Mexikáně a pak McD Ale včera měli novou servírku (a šlo jí to) a byli rádi, že nám na závěr mohou dát ochutnat své první pokusy z molekulární kuchyně a své blendy alkoholu - to mě rozsekalo Fakt příběhy skoro jak v La Degustation Boh?me Bourgeoise, ale hlavně ta Zemanova kavárna, to je pro mě pecka, za to jsem hrozně rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Díky moc za další tipy, já tady doposud jedl jen přesušený steaky na Svoboďáku a nebo čekal na jídlo v Mexikáně a pak McD Ale včera měli novou servírku (a šlo jí to) a byli rádi, že nám na závěr mohou dát ochutnat své první pokusy z molekulární kuchyně a své blendy alkoholu - to mě rozsekalo Fakt příběhy skoro jak v La Degustation Boh?me Bourgeoise, ale hlavně ta Zemanova kavárna, to je pro mě pecka, za to jsem hrozně rád. tak jeste zkus cafe era na zemedelske (http://www.eracafe.cz/) a avia cafe restaurant (http://www.aviacafe.cz/nase-kuchyne) ... nebo bistro franz (http://www.bistrofranz.cz/) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 bezpecnostni proverka ministerstva spravedlnosti opravnujici k pristupu do napravnych zarizeni U nás se tomu říká soud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 U nás se tomu říká soud. soud a nápravné zařízení není to stejné... pravda, že termín nápravné zařízení se už příliš nepoužívá.. dnes spíše používán termín vězeňské zařízení jen pro zajímavost vcelku srandovní (myšleno provedení), čísla už tak k smíchu nejsou, prezentace Vězeňské služby zde: Prezentace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 soud a nápravné zařízení není to stejné... pravda, že termín nápravné zařízení se už příliš nepoužívá.. dnes spíše používán termín vězeňské zařízení jen pro zajímavost vcelku srandovní (myšleno provedení), čísla už tak k smíchu nejsou, prezentace Vězeňské služby zde: Prezentace Asi jsi to spatne pochopil, me to prislo docela vtipny.... me zase narozdil od Bandiho napadlo , ze ho prosacovali.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 U nás se tomu říká soud. Vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Asi jsi to spatne pochopil, me to prislo docela vtipny.... me zase narozdil od Bandiho napadlo , ze ho prosacovali.... :-D jsem vůl:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Večeře s bráchou U kastelána v BrněVoucher na 4000 jsem dal ségře jako svatební dar. Vzhledem k tomu, že tam za studií myla nádobí, byla potěšena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 ze jsem byl vcera na predpremiere batmana a zklamalo me, ze to nenaplnilo me ocekavani. druhy dil je proste suverene nejlepsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Dnes mě potěšila prémie od zaměstnavatele. Docela se trefil, když mám ten svátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky