zekon7302 Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 dnešní chrono mikrosraz v K.p.O. taky tak,fajn pokec ,chce to zopáknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 řemen od zrna, zkrátka dobrá práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 První medaile na OH - Kajakář Hradilek vybojoval stříbro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Včera mi udělala radost manželka... Vyrazila do chronoshopu a pořidila si parádní Laco Marine 42mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Včera mi udělala radost manželka... Vyrazila do chronoshopu a pořidila si parádní Laco Marine 42mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Jojo, holka má výchovu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Kluk začíná posedávat, ještě chvíli a vyrazíme spolu do hor, už se moc moc těším Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Kluci od GunExpertu... Pořád platí: "Zlaté české ručičiky"! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 tesi me Nautilus L.E. i kdyz to asi bude jeste porod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Uz pet dnu stehuju, co spise patri do vedlejsiho vlakna, ale pri te orilezitosti jsme vyhodil poslednich asi dvacet palenych cd, jeste z dob studii v devadesatych, co jsem mel v tasce v zaprasenem rohu. Ted uz doma memam jedinou palenku. Jenom tu ze Skotska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 (upraveno) To Bandicoot: Tady má Bill Burke stránky, co ho máš podepsaného na kšiltovce. Potěšily mě záběry z Lobuche, kde jsme ho potkali, pokecali a kde se podepsal Bandimu na kšiltovku. 13:37 nám zamával a odletěl" Poslal nám jeho osobní video z helmy při výstupu ne Everest, zážitek jak prase, když ho tam Sherpa ukecává aby se vrátily z důvodu špatného počasí 30:02, ze skupiny deseti lidí bohužel čtyři zmizely, Bill nevylezl, ale přežil"http://www.eightsummits.com/myevphotos_2012.asp Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. srpna 2012 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Me dnes potesil sibir, rekl mne ko.ko.te koupil mas ty slunecni bryle velke a nesedi ti na rypak. Je to kamos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Uz pet dnu stehuju, co spise patri do vedlejsiho vlakna, ale pri te orilezitosti jsme vyhodil poslednich asi dvacet palenych cd, jeste z dob studii v devadesatych, co jsem mel v tasce v zaprasenem rohu. Ted uz doma memam jedinou palenku. Jenom tu ze Skotska. Dobře Ty!!! Edice Samopal už je minulostí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 (upraveno) Mel jsem prvni vypalovacku Yamaha na kolejnim bloku, takze moje Lars Records Company se docela ohanela. Ale to je davno. Poslednich takovych 13 let uz jen sponzoruju umelce. V mezidobi mi 54 CD ukradli v Praze v aute, takze ty jsem si musel koupit podruhe. Od te doby taky neuspesne shanim Snakeeaters a prvni neremastrovanou CD edici Ke zdi od Nerezu. Vsechno super, jen pri tom stehovani je hdd pohodlnejsi. Spolecny nakup pre Brusakem takhle: Nove Buty uz se mi libi, Neckar ok, Stromboli sverazne, Bela Flek skvely, Metheny prumer, Burian spatny, Clapton - Marsalis ne muj salek caje. Upraveno 3. srpna 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Me dnes potesil sibir, rekl mne ko.ko.te koupil mas ty slunecni bryle velke a nesedi ti na rypak. Je to kamos .. ještě že nezmínil trenky a boty..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 vole, pak sis nasadil moje medium a hned si vypadal k svetu. to ze mas prachy jeste neznamena, ze mas vkus bych ti mel delat stylistu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 To bych vypadal hned k svetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Dnešní nanosraz se Zrnem... Nejen, že mám od něj parádní obutí, ale ještě jsme slušně sladili hodinky, jak Zrno poznamenal... Oba Steiny, obě dámy Laco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 vole, pak sis nasadil moje medium a hned si vypadal k svetu. to ze mas prachy jeste neznamena, ze mas vkus bych ti mel delat stylistu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Potěšilo mě, že 280 fungl nových koníků v docela líbivém balení se dá koupit už za cenu pěti slušných horských kol http://www.autoforum.cz/bleskovky/opel-astra-opc-2012-v-cesku-za-pohadkovou-cenu-o-220-tisic-levneji-nez-v-nemecku/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky