Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

To Bandicoot: Tady má Bill Burke stránky, co ho máš podepsaného na kšiltovce. Potěšily mě záběry z Lobuche, kde jsme ho potkali, pokecali a kde se podepsal Bandimu na kšiltovku. 13:37 nám zamával a odletěl" Poslal nám jeho osobní video z helmy při výstupu ne Everest, zážitek jak prase, když ho tam Sherpa ukecává aby se vrátily z důvodu špatného počasí 30:02, ze skupiny deseti lidí bohužel čtyři zmizely, Bill nevylezl, ale přežil"

http://www.eightsummits.com/myevphotos_2012.asp

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz pet dnu stehuju, co spise patri do vedlejsiho vlakna, ale pri te orilezitosti jsme vyhodil poslednich asi dvacet palenych cd, jeste z dob studii v devadesatych, co jsem mel v tasce v zaprasenem rohu. Ted uz doma memam jedinou palenku. Jenom tu ze Skotska.

Dobře Ty!!!

Edice Samopal už je minulostí...

Odkaz ke komentáři

Mel jsem prvni vypalovacku Yamaha na kolejnim bloku, takze moje Lars Records Company se docela ohanela. Ale to je davno. Poslednich takovych 13 let uz jen sponzoruju umelce. V mezidobi mi 54 CD ukradli v Praze v aute, takze ty jsem si musel koupit podruhe. Od te doby taky neuspesne shanim Snakeeaters a prvni neremastrovanou CD edici Ke zdi od Nerezu. Vsechno super, jen pri tom stehovani je hdd pohodlnejsi. Spolecny nakup pre Brusakem takhle: Nove Buty uz se mi libi, Neckar ok, Stromboli sverazne, Bela Flek skvely, Metheny prumer, Burian spatny, Clapton - Marsalis ne muj salek caje.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...