Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

že jsem našel ve spíži sáček s loupanou slunečnící a nasypal ho do krmítka na terase a sýkory dělají nálety. každý ráno mám hezkej budíček jak se hádají o snídani

post-24237-0-24359500-1376408121_thumb.jpg

Odesláno

Že je tátovi čím dál líp, že přišly díly na bavoráka. Dopoledne nic moc, ale odpoledne to spravilo. Naliju si víno, zapálím doutník a co mi bude chybět.

Odesláno

Že je tátovi čím dál líp, že přišly díly na bavoráka. Dopoledne nic moc, ale odpoledne to spravilo. Naliju si víno, zapálím doutník a co mi bude chybět.

Co máš za bavoráka?

Odesláno

R75/5, měl jsem malou nehodu s pár kosmetickými vadami, ale vypadá to, že bude brzo po kupě. Díky Cyrilovi.

Ale on tak úplně můj není... teda je psanej na mě, servisuju ho, jezdím na něm, ale patří tátovi...

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/page-1539

Odesláno

Potěšilo mě dodání nožů z USA v krajním termínu - v tom bližším

Nepotěšilo mě, že Kharon přišel celej zapatlanej - refund poloviny ceny a promptní řešení problému to ale pořešilo :)

Bohužel, chvílu si s ním asi neříznu. Snad se bude malej Dozier drahé polovičce (nemyslím psa) pačit.

2v8ii5h.jpg

Odesláno

Jel jsem, nesvítil jsem, a ti ze gengu pomáhat a chránit mě zastavili, zkontrolovali, říkali něco o pokutě ale pak prý když jsme všichni v autě tak hezky přípoutaní ať si to příště hlídám, že mi to tedy prominou.No super ne.Jo a to jsem nejdřív nemohl najít ani zelenou kartu.      :speak_cool:

Odesláno

Cože? Rozrůstá?  :lol:

Já včera udělal chybu s výběrem jídla k obědu, takže jsem dnešek strávil na suchých rohlících, čaji a živočišném uhlí. No a potěšilo mě to, že teď večer mám velice dobrý důvod dát si dávku (nebo dvě) domácí 63% žaludeční medicíny  :wine:

Odesláno

Hlady jí lezou zuby z huby.

V  Praze na návštěvě je Seiko ambasadorka ....

Kdyby s sebou neměla toho Ovečkina, mohli jsme ji pozvat na nějaké chronopivo .... Co ?

217832_461481300549694_1944752391_n.jpg

Odesláno

Jak na ni tak koukám, nebylo by od věci oprášit ruštinu. :rolleyes:

Cože? Rozrůstá?  :lol:

Jojo, jedny jsem prodal, čtvery jsou na cestě... asi fakt magor... :D

Odesláno

Země na východ od nás skrývají i větší skvosty než tento... Jak prkno

Já už jsem zase ve formě, Pátého elefanta jsem zfoukl za asi 7h :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...