siwi Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 K..vadrát furt to hází nějaký DNS error:-(Musíš si u poskytovatele zjistit adresu DNS nebo nastavit router na automatické zjištění síťových parametrů.
Duke650 Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 Všechno je nastavené na automatiku, youtube normálně frčí asi 15 minut, pak hodi error. Restart, test připojeni, šlape, youtube frčí 15 minut, pak hodi error...
siwi Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 Asi bude chyba tam. Ale s PS nemám žádné zkušenosti. Tak snad ti poradí někdo jiný...
Chorche Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 Dneska je malýmu měsíc. Což znamená, že už měsíc nekouřím. A to potěší 1
geometr Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 Teď jsem si na to vzpomněl: Syn ráno kouká na moje odložené hodinky a pronese:"Táto, tobě jde ta rafička (to slovo má od mámy, nesnáším ho) tak pěkně pomalu, ne jako mámě, tý se tam škubá".
African Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 Celej den s rodinou u zvířat, pohoda Jen škoda, že jsme nezůstali přes noc, ve stanu by bylo ale na chcípnutí, a to by prcek asi nedal" Tak až se ochladí, no...
KFL Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 (upraveno) Jsem dostal 2 lupeny na prazsky koncert The ukulele orchestra of GB, to me nadchlo. Upraveno 2. srpna 2014 uživatelem KFL
Chorche Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 Příspěvěk č.4000! Kurva, letos se mi prostě daří
Daemonultimate Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 Příspěvěk č.4000! Kurva, letos se mi prostě daří J. člověk Ti ani nestačí ke všemu gratulovat , ty jo, to už je to měsíc, čas pěkně letí, všechno v pohodě?
PepaSFI Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 velký pokrok v mapách www.openstreetmap.com Používám to v androidí navigaci takže to potěší že například některé obce už nejsou jen název v prázdnotě. Navíc jsou použitelné podkladové snímky které měly dřív obrovské mezery, takže se člověk může zapojit do díla a ladit detaily.
Chorche Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 J. člověk Ti ani nestačí ke všemu gratulovat , ty jo, to už je to měsíc, čas pěkně letí, všechno v pohodě?Jo, jo, zatím vše, jak má být, díky za optání. Takže si to nadmíru užívám Tenhle rok je fakt zlomový. Ale protože už všechno důležité proběhlo, můžu zase myslet a střádat na hodinky
panedge Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Tak dlazba pred barakem konecne hotova,ted se jezdi do garaze jak po masle
mondeo2 Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 No to je nějaký vyšší level, ten barák bych chtěl vydět ze všech stran bo to vypadá velmi zajímavě, takové se mi líbí.
gougy Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Tak dlazba pred barakem konecne hotova,ted se jezdi do garaze jak po masleParáda těším se na Tvůj příspěvek v lednu
panedge Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 mondeo2-je to starej barak,kterej jsme celej zrekonstruovali,naky fotky jeste damgougy-
NobodyR Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Ze mam konecne oficialne uznatelnej duvod emigrace z CR. (Skromach zvazuje kandidaturu na hlavu statu) A je to !
Doporučené příspěvky