JaRooN Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 jj, jsem si to nakonec taky uvedomil, ze tyhle neohlasene prichody jsou dost o hubujj, díky tomu jsem byl šťastně rozvedený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 A kurva............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 V naší rodině se o tomhle tak dlouho vtipkovalo, až se mámě nevěra provalila úplně jiným způsobem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 A děláš to přes normální webové stránky fóra? Taky bych uvítal jiný způsob. Ťapka mi některé fotky při vkládání dost pokazí. Jo, šmudlim to pres klasicky zobrazeni. Kdyz uz mam ty fotky velikostne upraveny, je to jen par tahu a slus. Kvalita... no prave. Nevim jak ty fotky vypadaj pri normalnim velkym zobrazeni, tady na tom 4in je to vsecko vostry a vysviceny. Tak doufam, ze to neni moc velkej hnus. Dívám se na ty včerejší fotky z mobilu a není to zas až taková hrůza. Todle asi bude cesta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 V naší rodině se o tomhle tak dlouho vtipkovalo, až se mámě nevěra provalila úplně jiným způsobem tak nenapínej, jak to bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 No to jsi tedy pěkně zariskoval, takhle chodit domů o den dřív, to gentleman nedělá............ Jak říká můj kamarád,ženo za hodinu jsem doma,vyžeň milence,já se nemíním s nikým strkat ve dveřích :-) A je klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Je to pak trapné pro všechny... :-DJe to trapný, když na sebe manželé řvou před cizím člověkem...a ten se ještě přitom musí voblíkat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Mám dětskou radost z piškvorek, konečně jsem to dal! A končím, jdu rejt záhony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Mám dětskou radost z piškvorek, konečně jsem to dal! A končím, jdu rejt záhony. Piskvorky.jpgGabo musel chudak dostat ban, aby jsi mohl dat sest svisle jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Klotzmanova rychloofenzíva fórem......... ........aneb co fšechno musí člověk udělat aby mohl zrejt záhony a mít klid celej den..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Gabo musel chudak dostat ban, aby jsi mohl dat sest svisle jo ? Mám mu ho dát taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Mám mu ho dát taky? On to nehraje tak často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Gabo musel chudak dostat ban, aby jsi mohl dat sest svisle jo ? Mám mu ho dát taky? Hele hele....já měl náhodou samý smysluplný a nebojím se říci přínosný příspěvky, to se nedá srovnávat. Holt musím stihnout fórum fofrem abych do oběda obdělal hroudu. Stejně jste jen zapšklíci, co si neumí užívat života a jen mi závidíte Jsem čekal gratulace, čestná uznání a zatím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 co kecáš.........jsem napsal že jsi mě pobavil..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Hele hele..... Stejně jste jen zapšklíci, co si neumí užívat života a jen mi závidíte Jsem čekal gratulace, čestná uznání a zatím... Tady o dobráka nezavadíš. Ale dnes jsi na špici!Že bychom zavedli nové pravidlo? Kdo má za den nejvíc příspěvků, dostane jednodenní ban, aby si od fóra odpočinul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Sákryš, tomu říkám nastavená laťka, to bych měl udržovat celej den. Jenže máte smůlu, nemám čas a tak přijdete o další klenoty mé kreativní mysli. A baztak už to nebude pravda, na bojišti se mění situace každým okamžikem tak čítám, že už mě někdo předběhl. A kromě toho tu tabulku neumím najít abych ji zkontroloval, takže to bude beztak nějaký spiknutí, nějaký chronotrails. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Hlavní stránka fóra - vpravo dole - "dnešních top 20 uživatelů" je to za 24 hodin zpěthttp://forum.chronomag.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 tady: EDIT: zase pozdě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Tady o dobráka nezavadíš. Ale dnes jsi na špici!Že bychom zavedli nové pravidlo? Kdo má za den nejvíc příspěvků, dostane jednodenní ban, aby si od fóra odpočinul. A limit 365 příspěvků na rok, gdo si je vyplácá, má smůlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 EDIT: zase pozdě.... To nevadí, ten pomalejší platí pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky