Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

A děláš to přes normální webové stránky fóra? Taky bych uvítal jiný způsob. Ťapka mi některé fotky při vkládání dost pokazí.

Jo, šmudlim to pres klasicky zobrazeni. Kdyz uz mam ty fotky velikostne upraveny, je to jen par tahu a slus.

Kvalita... no prave. Nevim jak ty fotky vypadaj pri normalnim velkym zobrazeni, tady na tom 4in je to vsecko vostry a vysviceny. Tak doufam, ze to neni moc velkej hnus.

Dívám se na ty včerejší fotky z mobilu a není to zas až taková hrůza. Todle asi bude cesta! :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to jsi tedy pěkně zariskoval, takhle chodit domů o den dřív, to gentleman nedělá............ :lol2:

Jak říká můj kamarád,ženo za hodinu jsem doma,vyžeň milence,já se nemíním s nikým strkat ve dveřích  :-)  A je klid.

Odkaz ke komentáři

Gabo musel chudak dostat ban, aby jsi mohl dat sest svisle jo ? :)

Mám mu ho dát taky? :D

Hele hele....já měl náhodou samý smysluplný a nebojím se říci přínosný příspěvky, to se nedá srovnávat. Holt musím stihnout fórum fofrem abych do oběda obdělal hroudu. Stejně jste jen zapšklíci, co si neumí užívat života a jen mi závidíte :) Jsem čekal gratulace, čestná uznání a zatím... :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Hele hele..... Stejně jste jen zapšklíci, co si neumí užívat života a jen mi závidíte :) Jsem čekal gratulace, čestná uznání a zatím... :crying_anim:

Tady o dobráka nezavadíš. Ale dnes jsi na špici!

Že bychom zavedli nové pravidlo? Kdo má za den nejvíc příspěvků, dostane jednodenní ban, aby si od fóra odpočinul. :lol2:

post-147-0-82075400-1443696841_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Sákryš, tomu říkám nastavená laťka, to bych měl udržovat celej den. Jenže máte smůlu, nemám čas a tak přijdete o další klenoty mé kreativní mysli. A baztak už to nebude pravda, na bojišti se mění situace každým okamžikem tak čítám, že už mě někdo předběhl. A kromě toho tu tabulku neumím najít abych ji zkontroloval, takže to bude beztak nějaký spiknutí, nějaký chronotrails.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...