Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zajímává kombinace, jak jsou ty černě orámované ručky na černém ciferníku vidět? Minutová se zdá díky přesahu do oranžové v pohodě, ale ta černá mi připadá taková schovaná.

Odesláno

Zajímává kombinace, jak jsou ty černě orámované ručky na černém ciferníku vidět? Minutová se zdá díky přesahu do oranžové v pohodě, ale ta černá mi připadá taková schovaná.

to mě napadlo jako první, asi bych kvůli čitelnosti dal bílý ručky. jinak to ale vypadá hodně dobře.

ten maratac se mi taky líbí - jak je prosímtě poddajnej?

Odesláno (upraveno)

Hele Tome, vypada to fakt dobre, vezmi je v utery s sebou.

Jasně že vezmu, jsem zvědavý co na nich najdeš :thumbsup_anim: .

Čitelnost úplně bez problémů za světla i za tmy. Fakt super.

Ten maratac se mi taky líbí - jak je prosímtě poddajnej?

Mám ho už potřetí, po pár dnech změkne a přizpůsobí se ruce.

Pro bandiho pár fotek s maratacem, ale více mi k nim sedí ten tah, takže zatím je přezouvám zpět......

post-11054-007737900 1296912757.jpg

post-11054-025215600 1296912767.jpg

post-11054-083129000 1296912774.jpg

Upraveno uživatelem sect
Odesláno

Ty černý ručky jsou podle mě lepší než ty bílý , bílý by byly jako pěst na oko na tom černym ciferníku.

Celková koncepce s řemínkem je super.

Mimojine kdyby se někomu valeli Monstry doma (nejlepe černé na origo tahu) a měl tendenci se jich zbavit tak bych měl zájem.

Odesláno

Gratuluce sectovi k nápadu :speak_cool: Jsem rád, že jsem se připojil :smile_anim: a poskytl "protikus". Trošku se nám sice realizace prodloužila díky návštěvě Monster v Indii (secte věnec a ručky byly mimo jiné v Jižní Africe, Moskvě, Norsku... máš je s historií :) ) Dnes jsem se konečně dostal k tomu, že jsem si hodinky u mechana vyzvedl a jsem i přes počáteční váhání (spíše :sleeping_03anim: ), nad ručkami zcela nadšen :santa:

Dvě rychlé fotky...

post-3780-071791600 1297098481.jpg

post-3780-066961800 1297098484.jpg

Odesláno

Mě se to fakt libí.

No a třeba si jednou prohodíte i ty ručičky :smile_anim:

My jsme si ručičky prohodili (hodinovou a minutovou), váhání bylo nad tou sekundovou, ale výsledek je správně :)
Odesláno

Ja vím, jenom mi nejdřív připadlo, že ta předloha z prvního postu je lepší. Ale teď jsem dal všechny tři fotky vedle sebe a uznávám, že jste udělali dobře.

Mimochodem, ocení to i někdo mimo fórum, v práci, kámoši atd.?

Odesláno

Mimochodem, ocení to i někdo mimo fórum, v práci, kámoši atd.?

No, zatím to známí, co mají rádi detaily, ocenili...
Odesláno

Celkem vtipné...oba kusy...sectovy jsou rozhodně univerzálnější, ale funf5 má kousek, který musí udeřit do očí i absolutního hodinkového analfabeta. Viděl bych to jako hodinky pro chvíle pohody & dovolená & moře & drink s paraplíčkem.

Odesláno

:clap: :clap: :clap:

Celkem vtipné...oba kusy...sectovy jsou rozhodně univerzálnější, ale funf5 má kousek, který musí udeřit do očí i absolutního hodinkového analfabeta. Viděl bych to jako hodinky pro chvíle pohody & dovolená & moře & drink s paraplíčkem.

Odesláno

Mám ho už potřetí, po pár dnech změkne a přizpůsobí se ruce.

Pro bandiho pár fotek s maratacem, ale více mi k nim sedí ten tah, takže zatím je přezouvám zpět......

no dle mě jim sedne úplně parádně a líbí se mi mnohem víc jak na tahu,řekl bych že jim dává jinej rozměr :speak_cool:

Odesláno (upraveno)

Hele, kluci (a možná i holky), a takhle by to třeba nešlo?

post-11776-055110000 1297547470.jpg

Upraveno uživatelem SaKaL

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...