shag Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Presne takto vyzeraju idealne monstra. Gratulujem.
Baker Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Hele Tome, vypada to fakt dobre, vezmi je v utery s sebou.
travex Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Zajímává kombinace, jak jsou ty černě orámované ručky na černém ciferníku vidět? Minutová se zdá díky přesahu do oranžové v pohodě, ale ta černá mi připadá taková schovaná.
lub Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Zajímává kombinace, jak jsou ty černě orámované ručky na černém ciferníku vidět? Minutová se zdá díky přesahu do oranžové v pohodě, ale ta černá mi připadá taková schovaná. to mě napadlo jako první, asi bych kvůli čitelnosti dal bílý ručky. jinak to ale vypadá hodně dobře. ten maratac se mi taky líbí - jak je prosímtě poddajnej?
sect Odesláno 5. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2011 (upraveno) Hele Tome, vypada to fakt dobre, vezmi je v utery s sebou. Jasně že vezmu, jsem zvědavý co na nich najdeš . Zajímává kombinace, jak jsou ty černě orámované ručky na černém ciferníku vidět? Minutová se zdá díky přesahu do oranžové v pohodě, ale ta černá mi připadá taková schovaná. Čitelnost úplně bez problémů za světla i za tmy. Fakt super. Ten maratac se mi taky líbí - jak je prosímtě poddajnej? Mám ho už potřetí, po pár dnech změkne a přizpůsobí se ruce. Pro bandiho pár fotek s maratacem, ale více mi k nim sedí ten tah, takže zatím je přezouvám zpět...... Upraveno 5. února 2011 uživatelem sect
zrno Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Ty černý ručky jsou podle mě lepší než ty bílý , bílý by byly jako pěst na oko na tom černym ciferníku. Celková koncepce s řemínkem je super. Mimojine kdyby se někomu valeli Monstry doma (nejlepe černé na origo tahu) a měl tendenci se jich zbavit tak bych měl zájem.
funf5 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Gratuluce sectovi k nápadu Jsem rád, že jsem se připojil a poskytl "protikus". Trošku se nám sice realizace prodloužila díky návštěvě Monster v Indii (secte věnec a ručky byly mimo jiné v Jižní Africe, Moskvě, Norsku... máš je s historií ) Dnes jsem se konečně dostal k tomu, že jsem si hodinky u mechana vyzvedl a jsem i přes počáteční váhání (spíše ), nad ručkami zcela nadšen Dvě rychlé fotky...
travex Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Mě se to fakt libí.No a třeba si jednou prohodíte i ty ručičky
funf5 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Mě se to fakt libí. No a třeba si jednou prohodíte i ty ručičky My jsme si ručičky prohodili (hodinovou a minutovou), váhání bylo nad tou sekundovou, ale výsledek je správně
travex Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Ja vím, jenom mi nejdřív připadlo, že ta předloha z prvního postu je lepší. Ale teď jsem dal všechny tři fotky vedle sebe a uznávám, že jste udělali dobře. Mimochodem, ocení to i někdo mimo fórum, v práci, kámoši atd.?
funf5 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Mimochodem, ocení to i někdo mimo fórum, v práci, kámoši atd.? No, zatím to známí, co mají rádi detaily, ocenili...
efreeti Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Celkem vtipné...oba kusy...sectovy jsou rozhodně univerzálnější, ale funf5 má kousek, který musí udeřit do očí i absolutního hodinkového analfabeta. Viděl bych to jako hodinky pro chvíle pohody & dovolená & moře & drink s paraplíčkem.
funf5 Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 :clap: Celkem vtipné...oba kusy...sectovy jsou rozhodně univerzálnější, ale funf5 má kousek, který musí udeřit do očí i absolutního hodinkového analfabeta. Viděl bych to jako hodinky pro chvíle pohody & dovolená & moře & drink s paraplíčkem.
spineshank Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Mám ho už potřetí, po pár dnech změkne a přizpůsobí se ruce. Pro bandiho pár fotek s maratacem, ale více mi k nim sedí ten tah, takže zatím je přezouvám zpět...... no dle mě jim sedne úplně parádně a líbí se mi mnohem víc jak na tahu,řekl bych že jim dává jinej rozměr
lukasekv Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 moc pěkné barva, trefil jsi se do mé předtavy, jak by to mělo vypadat, díky za fotky
badcompany78 Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 teda panove, klobouk dolu, vysledny dojem za 1
SaKaL Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 (upraveno) Hele, kluci (a možná i holky), a takhle by to třeba nešlo? Upraveno 12. února 2011 uživatelem SaKaL
Ben Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 To už je moc oranžové, leda by měly slabý černý lem, aby se neztrácely na tom oranžovém pozadí.
edas Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 A to se mi líbí. Hodně. Na černém žralokovi s oranžovým prošitím by to byla celkem mňamka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se