pevo Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Rád bych se pochlubil novým úlovkem. Pro Cortéberty mám slabost, mám doma osmery, ale poslední úlovek myslím stojí za zveřejnění. Klasická komplikace v celkem ucházejícím stavu! Podařilo se mi vygooglit rok vzniku někdy těsně po WWII, kdybyste někdo věděli něco konkrétnějšího, uvítám jakékoliv info!průměr je klasický 35mm bez korunky, pouzdro plátováno zlatem.No a tady jsou: 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bimbac Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 .. znalec nejsem.. to ani omylem, takže na otázku nemůžu odpovědět.. ale hodinky jsou to moc pěkný.. gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 (upraveno) Mít na sobě nápis Rolex, to by byl teprve hukot! Ne, dělám si srandu, vážně. Na tu dobu jsou jednak v úžasném stavu a druhak jsou to nadupané hodinky. S tolikem komplikací musí být dost vysoké, ne? Odhaduji 13mm. A jak se vůbec nařizují, mají z boku taková ta skrytá tlačítka? Našel jsem nějaké info a pár dalších fotek: This model was introduced in 1946 with a gilt movment and added the family symbol of the maltesian cross shaped ruby on the balance wheel. The original Bombay style case of the late 1940s adds value to this watch. The Moon Phase is all original with bright Roysl Blue Skys and a bright golden Moon Phase. Caliber 677 signed : "CORTEBERT ***" on the winding wheel. více info o kalibru Jedno na závěr ;-) Upraveno 23. listopadu 2010 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Velice pěkné ! klidně dej další fotky, takové hodinky si to zaslouží...Je zajímavé, že na fotkách, co postoval Kuba nápis SPORT není, ale na tom dobovém obrázku a i na těch tvých je...gratulace ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Paráda Svého času jsem taky něco podobného sháněl, ale nesehnal jsem. Stav je těch tvých je skutečně pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 23. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Díky všem za názory, lepší fotky přidám, jen co na ně budu mít trochu klidu. Tobě Kubo díkas za info, mě to google nevyhodil,teprve až teď, nevím proč. Zajímavé je, nejen ten nápis sport, ale všiměte si, že hodinová ručka je nějaká jiná. Všiml jsem si toho hned, ani barvou není úplně stejná, teď se mi to jen potvrdilo.Má to nestandartní průměr čtvrťové trubky, tak je tam asi nabastlená, nesebral jsem zatím odvahu to sundat. Takže mám problém: budu muset sehnat tu originální s torpédovým tvarem... Ach, ach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 23. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 A jak se vůbec nařizují, mají z boku taková ta skrytá tlačítka? Jo mají, zblízka to má charakter zapuštěného šroubku, ale jen se na něj tlačí. Z fotek to není patrné, ale na druhé straně jsou zcela nesymetricky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se