Přejít na obsah

Mobily a protector folie ...

Baker

Doporučené příspěvky

Pouzivam to / pouzival jsem to na vetsine svych novejsich mobilu - kdyz to poskrabu tak to vymenim. I kdyz zatim jsem to menil jen jednou :) Spis to prijde vhod pri pozdejsim prodeji telefonu - po strzeni je displej jako novy. Osvedcila se mi znacka Brando.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Pouzdra nesnasim, mobil nosim v jedne kapse treba s klicema a vypada hrozne, uz jsem se rozhoupal pro MT s dotykovym displejem, tak jsem o tom zacal uvazovat.

O prodej mi nejde, telefon budu pouzivat az do jeho technicke smrti :)

po čem pokukuješ ? - to by mně fakt zajímalo
Odkaz ke komentáři

Zalezi na typu kryciho skla, ktere na displeji na mobilu mas. Napr. na starych HTC zarizenich bylo pouziti folie nutne, jinak bys to poskrabal. Taky nedoporucuji pribalene folie nebo koupene levne... vetsinou brzy odejdou a taky dotekovy display nemusi mit tak rychlou odezvu jako napr. pouziti folie od Boxwave (muzu jen doporucit). Ale napr. na mem HTC HD2 uz folii nepotrebuji, i kdyz mi od Boxwave lezi porad jedna nepouzita v supliku... ale to sklo se neda poskrabat ani klicemi. Taky se da ta folie pouzit i nekolikrat... jen to das do vody s jarem a prilepis znovu... Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Kašli na fólie, je přes ně hůř vidět na displej. Taky nosím telefon po kapsách a bez fólie. Nějaký ten malý škrábaneček nevadí a větší rozleštíš. A jak dlouho ti vydrží telefon, než si koupíš jiný? Já je obměňuju tak jednou za rok, takže lehce škráblý displej neřeším.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Proc?

HD mini melo WM, rady je Android, a velikost je stejna.

jjj - člověče nešťastná :) nevím - droida jsem ještě nezkusil, ale třeba to je dobrý - fakt nevím - jako zakouslý NokiaMEN jsem nepřítel všeho cizího a z dotykových telefonů jsem šťastný opět a zase jenom z Nokie, protože to prostředí znám - noa vzhledem k tomu, že jsi už taky senilní páprda tak by jsi se měl ubírat také směrem který znáš = všechno ostatní tě bude prudit (ještě jsem uvažoval o ajfounu, ale jsem dost lakomý a předpojatý vůči všemu čínskému) :) Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Kašli na fólie, je přes ně hůř vidět na displej. Taky nosím telefon po kapsách a bez fólie. Nějaký ten malý škrábaneček nevadí a větší rozleštíš. A jak dlouho ti vydrží telefon, než si koupíš jiný? Já je obměňuju tak jednou za rok, takže lehce škráblý displej neřeším.

Absolutny suhlas! :thumbsup_anim:

Kolko stoji slusny mobil? 300-400eur.

Za kolko sa o 2 roky da predat? Prinajlepsom 70-100 eur.

Preco by som sa pri strate ~300eur/2roky mal trapit s reflexmi na displayi, zlou odozvou dotykovej obrazovky, horsim kotrastom atd.?

Preto aby nasledny kupec ktory mi za mobil (takmer nezavisle od vizualneho stavu) da almuznu 70eur mal display "ako novy"?

V ziadnom pripade, mobil je spotrebak, a folia podla mna vyrazne znizuje komfort pouzivania (a navysuje zbytocne cenu) a prinos = 0.

A okrem toho, preco by som si ten pekny novy display nemohol uzit ja, ale az druhy kupujuci?

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...