Baker Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Ma s tim nekdo zkusenost, je to k necemu nebo je to pitomost ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Pouzivam to / pouzival jsem to na vetsine svych novejsich mobilu - kdyz to poskrabu tak to vymenim. I kdyz zatim jsem to menil jen jednou Spis to prijde vhod pri pozdejsim prodeji telefonu - po strzeni je displej jako novy. Osvedcila se mi znacka Brando. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 každá folie je dobrá pokud to nechceš zničit, k čemu dříve nebo později dojde - lepší varianta je koupit si přístroj s Gorilla glass a máš po starostech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 no co uz, mali by zacat montovat safir aj do mobilov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 No mobil pada na zem docela casto z velke vysky - tam by safir nebyl to prave. Koukal jsem co je to to opici sklo ... to se zda byt idealni. Pruzne a odolne proti poskrabani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Na ochranu displeja použivam no name koženkovy obal za 6 ?, mobil stale ako novy, hoci je pravda, že je otrava stale ho z toho vyťahovať, hlavne ked mam plne ruky je to dosť neprakticke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Na svoj Sony Ericsson W995 používam ochranné fólie od http://www.zagg.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Pouzdra nesnasim, mobil nosim v jedne kapse treba s klicema a vypada hrozne, uz jsem se rozhoupal pro MT s dotykovym displejem, tak jsem o tom zacal uvazovat.O prodej mi nejde, telefon budu pouzivat az do jeho technicke smrti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Pouzdra nesnasim, mobil nosim v jedne kapse treba s klicema a vypada hrozne, uz jsem se rozhoupal pro MT s dotykovym displejem, tak jsem o tom zacal uvazovat. O prodej mi nejde, telefon budu pouzivat az do jeho technicke smrti po čem pokukuješ ? - to by mně fakt zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 (upraveno) Zalezi na typu kryciho skla, ktere na displeji na mobilu mas. Napr. na starych HTC zarizenich bylo pouziti folie nutne, jinak bys to poskrabal. Taky nedoporucuji pribalene folie nebo koupene levne... vetsinou brzy odejdou a taky dotekovy display nemusi mit tak rychlou odezvu jako napr. pouziti folie od Boxwave (muzu jen doporucit). Ale napr. na mem HTC HD2 uz folii nepotrebuji, i kdyz mi od Boxwave lezi porad jedna nepouzita v supliku... ale to sklo se neda poskrabat ani klicemi. Taky se da ta folie pouzit i nekolikrat... jen to das do vody s jarem a prilepis znovu... Upraveno 29. listopadu 2010 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 po čem pokukuješ ? - to by mně fakt zajímalo HTC Aria, pomer cena/ vykon/ velikost mi prijde OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 HTC Aria, pomer cena/ vykon/ velikost mi prijde OK. neznám - vypadá to jak HD mini (to jsem měl 14dní) - to si užiješ hodně radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 neznám - vypadá to jak HD mini (to jsem měl 14dní) - to si užiješ hodně radosti Proc? HD mini melo WM, rady je Android, a velikost je stejna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Urcite si porid ZAGG Invisible Shield. Na vetsinu telefonu maji i FullBody folie a jeji vlastnosti jsou fakt neuveritelne. Pouzivam ji jiz na druhem telefonu a nemuzu si to vynachvalit.No a k tomu safiru. Na displej samozrejme ne, ale proc nejsou sklicka fotaku safirova to tedy nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Kašli na fólie, je přes ně hůř vidět na displej. Taky nosím telefon po kapsách a bez fólie. Nějaký ten malý škrábaneček nevadí a větší rozleštíš. A jak dlouho ti vydrží telefon, než si koupíš jiný? Já je obměňuju tak jednou za rok, takže lehce škráblý displej neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 no co uz, mali by zacat montovat safir aj do mobilov no aj montuju, len si priplatis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 Na svoj Sony Ericsson W995 používam ochranné fólie od http://www.zagg.com/ Diky za tip, dneska maji 50% slevu na vse, tak jsem to zkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 (upraveno) Proc? HD mini melo WM, rady je Android, a velikost je stejna. jjj - člověče nešťastná nevím - droida jsem ještě nezkusil, ale třeba to je dobrý - fakt nevím - jako zakouslý NokiaMEN jsem nepřítel všeho cizího a z dotykových telefonů jsem šťastný opět a zase jenom z Nokie, protože to prostředí znám - noa vzhledem k tomu, že jsi už taky senilní páprda tak by jsi se měl ubírat také směrem který znáš = všechno ostatní tě bude prudit (ještě jsem uvažoval o ajfounu, ale jsem dost lakomý a předpojatý vůči všemu čínskému) Upraveno 30. listopadu 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 No ja byl obecne proti cemukoliv dotykovemu, ale je cas jit dal, taky jsem puvodne uvazoval o ajfounu, ale je to moc velky a moc "in". Do konce tydne by mel dorazit, tak Ti pak napisu dojmy (tak za mesic, az se s tim naucim ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 Kašli na fólie, je přes ně hůř vidět na displej. Taky nosím telefon po kapsách a bez fólie. Nějaký ten malý škrábaneček nevadí a větší rozleštíš. A jak dlouho ti vydrží telefon, než si koupíš jiný? Já je obměňuju tak jednou za rok, takže lehce škráblý displej neřeším. Absolutny suhlas! Kolko stoji slusny mobil? 300-400eur. Za kolko sa o 2 roky da predat? Prinajlepsom 70-100 eur. Preco by som sa pri strate ~300eur/2roky mal trapit s reflexmi na displayi, zlou odozvou dotykovej obrazovky, horsim kotrastom atd.? Preto aby nasledny kupec ktory mi za mobil (takmer nezavisle od vizualneho stavu) da almuznu 70eur mal display "ako novy"? V ziadnom pripade, mobil je spotrebak, a folia podla mna vyrazne znizuje komfort pouzivania (a navysuje zbytocne cenu) a prinos = 0. A okrem toho, preco by som si ten pekny novy display nemohol uzit ja, ale az druhy kupujuci? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se