Gorgiano Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2010 Moje prvni hodinky!! Tak po dlouhem vybirani, cteni zdejsiho fora a poslouchani vasich rad jsem si vybral Seiko SNZF17J1! Dlouho jsem chtel quartz ,ale nakonec mne automat okouzlil taky! Vybral jsem si asi zprincipu a zprani vyssi kvality model "made in japan". Do budoucna bych chtel vymenit hardlex za safir a cifernik! Vsem dekuji za rady! Jsem nadsenej!
tombik Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Vitej v klubu, ja zakoupil sve prvni vcera a take Seiko superior-srp001k1 (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33739-seiko-superior-srp001k1/).. Porad se nemuzu vynadivat a porad si s nima nejakym zpusobem hraju (treba kontroluju jestli jdou presne ) Verim ze jsi na tom podobne... Tyhle se mi libily jako druha varianta, moc jsem chtel cerny cifernik, ale nakonec padla volba takto
Rambo Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Přeju, ať nadšení vydrží. Taky jsem se na poprvé rozhodl pro Seiko a vůbec toho nelituju A navíc, v poměru CENA/VÝKON snad ani nejde koupit lépe. Tak ať slouží.
cayman Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Ahoj nedavno jsem si je koupil tady na foru,hrozne se mi na nich libi to pruhledny dynko,akorát by me zajímala ta vodotesnost jestli treba do 10m vydrzej??
SaKaL Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Vzhledem k vodotěsnosti 100M neboli 10 BAR Ti 10 metrů bez problémů ustojí... Respektive uběhnou, protože kdyby to ustály, tak by vlastně nešly... (trocha filozofie )
Rudykopalsson Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 to SaKaL: tož to jsem si musel přečíst několikrát:-) to Gorgiano: gratuluju krásný hodinky... taky brouzdám a hledám a taky to vypadá, že skončím u nějakých potápek od Seika... nejspíš nějaký SRPoše
redd Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Ve své třídě jsou to super hodinky, 10 m by měly v pohodě zvládnout.
cayman Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 :-) přidám jednu foto na ruce,takhle vypadaj vetsi nez jsouakorát by me zajimalo ze se mi datum pretaci v pulce dne,a ja bych chtel aby uz tam rano bylo spravny samo tak to asi manualne posunu driv a ono se to asi pak bude taky presunovat driv??
redd Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Den a datum nastav korunkou v 1. pozici o den dříve než je dnes. Pak korunku v 2. pozici otáčením ruček přetoč na dnešní den a nastav správnou hodinu. Pak by datum měl fungovat správně, Seika začínají s přetáčením dat tak v půl 12 a končí dost po půlnoci. Napřed jde datum, pak den. Přečti si pořádně manuál.
cayman Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 ahá, díky za radu,ja si akorat pamatuju ze se to nema dekat v urcitou hodinu myslim ze od 4 am az do 9am
ggrand Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 cayman: jde o to, že tvoje hodinky máš naštelované tak, že poledne je pro ně půlnoc, proto se mění datum. Stačí přitočit 12 hodin, naštelovat den a datum a mělo by to být ok.
sashator Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Parádní kousky, taky o nich v budoucnu přemýšlím...jen bych se chtěl zeptat znalců Seiko- je kvalitativní rozdíl v made in japan (s posledním písmenem J) a verzí tuším z malajsie (K na konci)? Nebo jde čistě jenom o pocit. Díky za odpověď
little_w Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Parádní kousky, taky o nich v budoucnu přemýšlím...jen bych se chtěl zeptat znalců Seiko- je kvalitativní rozdíl v made in japan (s posledním písmenem J) a verzí tuším z malajsie (K na konci)? Nebo jde čistě jenom o pocit. Díky za odpověď jenom pocit. vyrabi se v ***. + Malajsii, ale technologie, materialy, vystupni kvalitu atp. si pochopitelne hlidaji japonci. za ten rozdil v napisu se potom plati tech cca 20% ceny navic (strilim jenom od oka).
SaKaL Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 jenom pocit. vyrabi se v ***. + Malajsii, ale technologie, materialy, vystupni kvalitu atp. si pochopitelne hlidaji japonci. za ten rozdil v napisu se potom plati tech cca 20% ceny navic (strilim jenom od oka). Vidím to podobně... Trochu malinkatý rozdíl ve fontu písma pro datum ještě, alespoň u "Atlasek" to tak bylo...
sashator Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 jenom pocit. vyrabi se v ***. + Malajsii, ale technologie, materialy, vystupni kvalitu atp. si pochopitelne hlidaji japonci. za ten rozdil v napisu se potom plati tech cca 20% ceny navic (strilim jenom od oka). já jsem si to myslel, na druhou stranu na eBayi ten cenový rozdíl zas tak velký není (mnohdy jsou stejně drahé), takže asi zvolím japonskou verzi
gougy Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Imho výborná volba, skvělé hodinky za rozumnou cenu. Moc se mi líbí a přeji ať dělají jenom radost!!
robo Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 :-) přidám jednu foto na ruce,takhle vypadaj vetsi nez jsou akorát by me zajimalo ze se mi datum pretaci v pulce dne,a ja bych chtel aby uz tam rano bylo spravny samo tak to asi manualne posunu driv a ono se to asi pak bude taky presunovat driv?? Den a datum nastav korunkou v 1. pozici o den dříve než je dnes. Pak korunku v 2. pozici otáčením ruček přetoč na dnešní den a nastav správnou hodinu. Pak by datum měl fungovat správně, Seika začínají s přetáčením dat tak v půl 12 a končí dost po půlnoci. Napřed jde datum, pak den. Přečti si pořádně manuál.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se