tombed Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 hele, prvni ofiko priznana bukvice na foru. tak co, hosi - Gas, Tombed, Stopa99, Frantik, Roman I... - nemeli bysme se taky priznat? jasně, všichni jsme bukvice, jen o tom ještě nevíme... i když Gas už cosi tuší...
VasekN Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 +1, manzelka je posledni, pred kym bych tajil takoveto veci.. Tak zase já jsem rád, že doma nemusím obhajovat každou korunu ;-) To není o tom, že bych to tajil, spíš to zatím není moc podstatný. Dokud neutrácím statisícové sumy za hodinky tak se to našeho rozpočtu nějak nedotkne.
Návštěvník Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 jasně, všichni jsme bukvice, jen o tom ještě nevíme... i když Gas už cosi tuší... ja tomu nerozumim. Mam bejt bukvice? Ze mam iwecka? Tak ja teda budu bukvice. A co mam jako bukvice teda delat?
dan010 Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 vlastni zkušenosti? jak to npasal pevo ...souhlas jojo paní mě za moje navitimery pochválila, že jsou moc krásný
zekon7302 Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 ještě lepší,miláčku co na ně říkáš?,odpověd:jsou nádherné,kdy ti přijdou?naopak ,na její žádost jsem ji sehnal chrona,potřebovala je do práce,prej musí striktně dodržovat pauzy tak si to měří
martinek27 Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Nejlepší je drahý polovičce taky nějaký darovat. Dostala Omegy a já si obhájil dvoje ML.... Ale když jsem včera naťukl, že by se mi líbili IWC, tak řekla, že má taky vybráno, ale neřekla co... Tak jsem moc zvědavej, co to bude!!
sibirnaya Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 mas ty vubec predstavu, na kolik by me prisla pritulka podle tvyho modelu?
bandicoot Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 mas ty vubec predstavu, na kolik by me prisla pritulka podle tvyho modelu? Bys měl dvakrát víc rolexu no... Furt lepší než já. Já svojí ženě furt nemůžu vysvětlit, ať si najde nějakej babskej Bagmag. Že sice mam furt nový hodinky, ale je to proto, že je točim. A že tak "DPH" v podobě nový Vuittonky neni fér, protože ona je kumuluje.
sibirnaya Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 no, my sme poridili jedny datejusty a jedny doxy a po dalsich hodinkach netouzi, i tak to moc nestrida a nosi skoro furt ty doxy. ale presne, jak rikas, kdyz to prodam, tak neprodelam temer nic, kdezto ty bundicky, kabelecky, boticky atd, co hromadi, maji likviditu limitne se blizici nule..
Klotzman Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 kdyz to prodam, tak neprodelam temer nic, kdezto ty bundicky, kabelecky, boticky atd, co hromadi, maji likviditu limitne se blizici nule.. Ať si je zlatá nebo svatá, tohle nepochopí žádná, to mám vyzkoušený...
sibirnaya Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 (upraveno) asi blbe, u nas to proslo krasne, i ty nakupy silne omezila.. Upraveno 3. října 2011 uživatelem sibirnaya
Klotzman Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 asi blbe, u nas to proslo krasne, i ty nakupy silne omezila.. Vyzkoušený to mám dobře Jen jestli to u tebe není subjektivní lokální anomálie, křížená se zbožným přáním - nemohl jsem si nepovšimnout, že v původním příspěvku, na který jsem reagoval, jsi použil sloveso "hromadí", tedy přítomný čas průběhový
Jakub Štefka Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Ale houbec, to není o hromadění ... to je o tom že nemůžu pořád točit troje kalhoty, chce to i něco novýho, ale zase s těma starýma se člověk nerad loučí ... je fakt, že boj o další skříň je někdy docela drámo Vyzkoušený to mám dobře Jen jestli to u tebe není subjektivní lokální anomálie, křížená se zbožným přáním - nemohl jsem si nepovšimnout, že v původním příspěvku, na který jsem reagoval, jsi použil sloveso "hromadí", tedy přítomný čas průběhový
Návštěvník Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 to je o tom že nemůžu pořád točit troje kalhoty, ... tomu já a moje dvoje džíny (modrý a černý) nerozumíme
VasekN Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Ale houbec, to není o hromadění ... to je o tom že nemůžu pořád točit troje kalhoty, chce to i něco novýho, ale zase s těma starýma se člověk nerad loučí ... je fakt, že boj o další skříň je někdy docela drámo No tak zrovna džín mám jen jeden model v dvou až třech kusech. Levis 501, když je ošoupu jdu prostě do krámu s cedulkou kde je ta velikost a koupím nové stejné. Ani to nezkouším :-) Kdybych ke všemu přistupoval jak hodinkám asi bych vůbec nepracoval nebylo by kdy páč bych furt něco vybíral. Tu džíny, tu boty, tu oblek, tu nové hodinky, tu novej telefon, tu nové auto, tu nové plnící pero, tu novou přítelkyni ..... i když jak to říká google .... život je hledání :-D
Jakub Štefka Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 ROFL ... tak to je fakt pecka ... Je fakt že u nás hadry nakupuju pro oba, jinak by to vypadlo asi stejně ... Sice to pak někdy s mojí prací vypadá tak, jak píšeš že by to "u tebe vypadlo kdybys furt něco vybíral", ale nedá se nic dělat ... Hodinkama se kochám, nejsem tak chronopromiskuitní jako velká část fóra .) No tak zrovna džín mám jen jeden model v dvou až třech kusech. Levis 501, když je ošoupu jdu prostě do krámu s cedulkou kde je ta velikost a koupím nové stejné. Ani to nezkouším :-) Kdybych ke všemu přistupoval jak hodinkám asi bych vůbec nepracoval nebylo by kdy páč bych furt něco vybíral. Tu džíny, tu boty, tu oblek, tu nové hodinky, tu novej telefon, tu nové auto, tu nové plnící pero, tu novou přítelkyni ..... i když jak to říká google .... život je hledání :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se