maama Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ... Kdo tam jeste mate rezervaci, priznejte se. tak já se teda přiznám, mám ji tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolohh Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 tak já se teda přiznám, mám ji tam. Jak tě poznáme? Seš z avataru ten černej, nebo ten bílej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maama Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Jak tě poznáme? Seš z avataru ten černej, nebo ten bílej? bílej Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer001 Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 taky jdu v sobotu. Pokud by měl někdo v úmyslu zrušit svou rezervaci na accutronovu přednášku, rád ho tam zastoupím :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina82 Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Důležité upozornění: dnes 3. 3. 2011 bude výstava od 18:00 hod. z provozních důvodů uzavřena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina82 Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 V rámci 600. výročí orloje, se uskuteční také cyklus přednášek, které jsou na Staroměstské radnici pro zájemce zdarma. V závorce uveden aktuální počet volných míst ke dni 3. 3. 2011. 5. 3. 2011 Sobota 17:30 hod. (obsazeno)Ing. Libor Hovorka (PRIM): Historie výroby hodinek PRIMSraz bude v 17:15 hod. u šaten 600 let orloje (jsou umístěné po pravé straně po vstupu do Staroměstské radnice) 10.3.2011 Čtvrtek 18:00 hod (11)Martin Šafránek (W&F Atelier): Nezávislí hodináři - Síla a kult osobnosti 15.3.2011 Úterý 18:00 hod. ( obsazeno)PhDr. J. Ondráček (Hodinářská škola Jihlava) Tajemství přesnosti mechanických hodinek 15.3.2011 Úterý 18:45 hod. (13)p. Luděk Seryn :Historie a současnost hodinářské firmy Luděk Seryn 21.3.2011 Pondělí 18:45 hod. (12)David Knespl: Jakub Čech, orlojník a hodinář Závazné přihlášky na přednášku zasílejte na e-mail: k.kratinova@abl.eu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sect Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Jedu se na výstavu podívat v sobotu 5. 3. Platí, že bude od 17 hod. probíhat i projekce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
onney Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Jedu se na výstavu podívat v sobotu 5. 3. Platí, že bude od 17 hod. probíhat i projekce? Myslím, že od 19 hod. http://www.600letorloje.cz/cz/vyuzijte-doprovodne-akce-k-vystave-1404041383.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolohh Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 aj, nevěděl jsem že jsou rezervace, takže nejdu Když jsem hodinu před přednáškou zjistil, že se musím vrátit domů, tak jsem ti volal, abys šel místo mě. Škoda, žes to nevzal Volal jsem více lidem, snad to nakonec někomu za mě vyšlo, ale štve mě to, že jsem si to nemohl poslechnout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Dnešní mapping super. Užil jsem si to. Bude to ještě někdy do konce výstavy? Vzal bych děti... Fakt se mi to moc líbilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr_P Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Předmět: Přednáška Ing. Libora Hovorky (PRIM) ?Historie výroby hodinek PRIM? Obrovská poklona Accutonovi. :notworthy: Téměř dvě hodiny historie ELTON(ů), přehled historických, současných a nejnovějších kalibrů a stěžejních modelů značky PRIM. Jedním slovem paráda! Accutron rozhodně nic netajil a kromě celé řady dosud nikde asi nezveřejněných zajímavostí z minulosti, se velmi otevřeně bavil i o aktuální současnosti. A jako bonus navíc prozradil i velmi zajímavé novinky z blízké budoucnosti. Více nechám rozhodně na něm. Děkuji! Také chci poděkovat pořadatelům za tento sobotní večer a jejich uvážené rozhodnutí využít maximální kapacitu přednáškové místnosti a mimořádně dovolit účast více než 20 posluchačů, jak bylo původně nominálně stanoveno. Pokud jsem před časem odhadoval, že na přednášce bude 105% (20+1) členů Chronmagu, tak ve skutečnosti to číslo bylo ještě vyšší. Děkuji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr_P Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Dnešní mapping super. Užil jsem si to. ....Fakt se mi to moc líbilo. Souhlas! A tady je jedno video a krátká reportáž z dnešní projekce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricous Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Všem dnešním návštěvníkům výstavy a přednášky tiše závidím... já ji určitě nestíhám a chtěl jsem se proto optat - je už onen katalog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalis Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Prednaska byla opravdu skvela, jen jsme museli bohuzel pred koncem diskuse utect na autobus a nestihli jsme tudiz ani mapping. Ale vylet do maticky Prahy stal za to, vystava se mi taky libila a navic jsem se utvrdil v tom, ze nekdy musim zavitat na tamni sraz, abych lip poznal prazskou kliku Chronomagu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay Doll Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Mě kromě Accutronovy přednášky potěšilo, že jsem měl možnost poznat pány Skalise, Petr_P a Apep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr_P Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Předmět: Katalog výstavy Jak to vypadá s tím katalogem? Už se dá koupit? Díky. Katalog výstavy už je v prodeji (uf!) za 30,- Kč. Je to česky psaná brožurka formátu A5, celkem 40 plně barevných stran. Nejvíce prostoru (6 stran) se věnuje vlastnímu orloji (zejména jeho historii). Zbytek katalogu se pak soustředí na jednotlivé hodinářské značky účastnící se výstavy. Každé značce je věnováno od půl stránky až po maximálně dvě strany. Každá značka je stručně charakterizována (asi stejné texty jako jsou na výstavě u vitrín). Charakteristika je pak zpravidla doplněna velmi stručnou informací o nejzajímavějším exponátu na výstavě. Fotografie zachycují vlastní podobu celé expozice značky na radnici. A někdy je tam prostě také celostránková reklama. Katalog tedy neobsahuje jmenný výčet jednotlivých vystavených modelů hodinek, jejich charakteristiky a individuální fotografie každého exponátu. Na to se musíte podívat osobně (nebo to někdo možná ve spolupráci s organizátory pečlivě zdokumentuje a zveřejní později). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomass Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Chtel bych timto podekovat poradatelum a vsem zucastnenym, vcera jsem se byl v poledne na vystave podivat-vysledek-nadseni nebere konce. A take dekuji za brozuru k vystave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apep Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Mě kromě Accutronovy přednášky potěšilo, že jsem měl možnost poznat pány Skalise, Petr_P a Apep Z mojí strany nápodobně a taky díky za přednášku Link to comment Share on other sites More sharing options...
911 Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 aha tak proto mi lolohh vololal. uz je mi to jasne. ja byl jen na mappingu a libilo se nam to. doufam, ze se najdou penize a bude to i na vice budovach. libi se mi to Link to comment Share on other sites More sharing options...
xoslic Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 dakujem organizacnemu tymu za zaujimavu vystavu a par zaujimavych kuskov.....a samozrejme diky Chronomagu za zlavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts