jane Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Čaaau, no ja si snad vemu dovolenou dokud ta vystava neskončí! Tyjo, kazdej vikend uplne super doprovodná akce, nenecham si ujit ty Primky a určo ani Ludka Seryna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr_P Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Jaké odhadujete % zastoupení lidí z fóra na přednáškách? 105% = 20 posluchačů a 1 přednášející Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalis Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Parada, panove! Uvazuju o sobote 5. brezna s accutronovou prednaskou a mappingem orloje. Za 150 chronomagor+1 je to parada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jane Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Nevite nekdo zda by neslo koupit si nejakou permanentku na vsecky ty prednasky? Nebo pokazde musim zaplatit tech 190,- Kč? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiříR Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 V průběhu výstavy ? 5.3. 2011 od 19:00 do 22:00 - proběhne repríza úspěšného digitálního mappingu na pražském orloji Zrovna jsem zjistil, že odjížsím do Rakous na hory... dvakrát o to přijít... Tak si to hoši užijte, i tu přednášku o PRIM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apep Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 (edited) Konečné info o ceně vstupného a slevě pro členy Chronomagu: - normální cena vstupného je 190 Kč na osobu, pro Member_50 bude sleva na 150 Kč platná pro člena a jeden doprovod - každý Member_50 dostane mailem unikátní kód, který nahlasí při koupi vstupenky Jednorázová sleva, nebo pokaždé? Díky za možná nejapnou otázku. Edit: E-mail s kódem zatím nedorazil, zítra tam ale zajdu tak jako tak Edited February 4, 2011 by Apep Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 V rámci umístění hodinek W&F ateliéru jsem si prohlídl slušnou část výstavy. Výstava má jednoznačně úroveň. Jedna motivační fotka za chvíli..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 Připomínám - výstava se pro veřejnost otevírá již dnes a to od 16:00-20:00, ostatní dny 10:00-20:00. PŘIJDTE JIŽ TENTO VÍKEND. P.S.1 Vitrýnky českého hodinářství jsou situovány na začátku výstavy. Československé nezávislé hodinářství včetně kolegů M. Brože, L. Seryna a Molnára Fábryho se rozhodně nemá za co stydět. Každý z hodinářů i ateliérů totiž svoji kolekci buduje zcela odlišným stylem. P.S.2 JE TO FAKT HUSTÝ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Jak je to s tím kodem na vstupenku, zítra tam jdu. Nic nedorazilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t2 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Výstava je o orloji ale z orloje jsem viděl jen apoštoly z kaple. Jinak hezká výstava. Pár fotek z mobilu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Asi nejsem spravny chronomagor, protoze me vystava vubec nechytla. Vyjma expozice Omega a par zajimavych kousku se mi to moc nelibilo. Fortis tam mel pomerne hodne veci a spolu s Omegou meli popisky primo u hodinek, tem davam jednicku. Ostatni meli popisky kdesi na zdi, spatne osvetlene a dokonce nektere metr nad zemi. Panerai tam mel asi to, co je za vylohou v ulici Parizska. Sel jsem si alespon spravit chut do Carollina, kde byly i chybejici na vystave jako je Rolex nebo Patek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Co mají za fortisky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr_P Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Pozvánka na výstavu se slevovým kódem právě dorazila přes e-mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ava Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Děkuju za kupon, zítra využiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apep Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 I mně již dorazila pozvánka s kódem, díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikec Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Také děkuji :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur N. Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 i já děkuji za kód Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel_h Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Děkuji za kupon již jsem využil. Ale připojuji se k Josef01 jsem poněkud zklamán..... Z mého pohledu dost mizerná prezentace exponátů, špatné světlo a člověk musel v předklonu přilepit nos na sklo ať něco vidí. Fortis a Omega plus ale hlavně proto že měli své vitríny. * párkrát jsem měl cukání vytáhnout "kozu" ale vysvětlovat přítelkyni případný důvod faux pas se mi nechtělo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 Děkuji za kupon již jsem využil. Ale připojuji se k Josef01 jsem poněkud zklamán..... Z mého pohledu dost mizerná prezentace exponátů, špatné světlo a člověk musel v předklonu přilepit nos na sklo ať něco vidí. Fortis a Omega plus ale hlavně proto že měli své vitríny. * párkrát jsem měl cukání vytáhnout "kozu" ale vysvětlovat přítelkyni případný důvod faux pas se mi nechtělo. BTW - kdo z vás z Chronomagu byl na té slavnostní otevíračce od 12:00 do 15:00? Zaregistroval jsem Kamila a Viktora + Accutrona. Pak tam bylo pár lidí, o kterých bych si to tipnul. Já měl černé kalhoty a proužkovanou fialovo-bílou košili. P.S. při troše štěstí se můžete těšit na kompletní skupinovou fotografii zachránců českého hodinářského průmyslu včetně Accutrona :-) Škoda jen, že naše drahé polovičky se odmítly fotit :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel K. Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Taktéž díky za kupon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts