Přejít na obsah

IWC Big Pilot


Doporučené příspěvky

Jestli jsou ty hodinky novy, tak si strojek jeste sedne. Vyckej mesic a pak uvidis, jak pujdou, a muzes si je nechat pripadne poladit. Gratuluju, BP je nadhernej kousek, na kterej bohuzel nemam (krome prkenice) zapesti. Takze, i kdyz prvni problem je resitelnej, s tim druhym muzu delat vcelku prd :), takze se muzu tak maximalne kochat fotkama treba na chronomagu. Uzivej si je a velikost musi vyhovovat hlavne Tobe (mne se zda, ze jsou Ti malinko vetsi, ale jak pisu, to resit nemusis). Gratulace jeste jednou!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluju, krásný hodinky a jsou to pilotky, takže mají být velký. Pilotky 42 jsou jenom parodií na pilotky. :smile_anim: Na vteřiny kašli, párkrát jsem hodinky seřizoval naprosto přesně a zjišťoval odchylku, ale je to pakárna a nebaví mě to. Je mi úplně jedno jedno jestli mají 0 nebo 15 vteřin za den, stejně seřizuju jenom minutovou ručku a na vteřinovku kašlu. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedna rada:

Ked fotis fotky hodiniek na zapasti nepouzivaj "sirokac" a nefod z blizka.Ma to taky blby efekt, ze aj hodinky o priemere 44mm na ruke o premere 18cm vyzeraju monstrozne.Zvol radsej zoom 50mm a viac a fot hodinky z vacsej vzdialenosti....hned to bude vyzerat lepsie (tak ako tie "svetrikove" fotky)

 

...inak velka gratulacia

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nos je na pravé ruce :D

 

jo tak já mám podobnou zkušenost, ale vydržet se to dá. O pravý ruce už jsem uvažoval ale nějak neumím odečíst čas abych si ruku nevykloubil :crying_anim02:

edit: samozřejmně IWC jsou prda cibule, ať ti slouží

Upraveno uživatelem mt01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uuu, dobreee :) gratulujem!

potom ked budes vediet, postni sem aj denne odchylky. Pocul som ze u 7 dnovych kalibrov u IWC byva okolo 7 az 10 sekund denne, tak ma zaujima, ci je to pravda..

 

mel jsem na par dni k dispozici portuguese7days a delaly hrave do 2 sec. za den v plnem natazeni..ale opravdu zalezi, jak moc jsou natazeny..

 

jinak gratulace k 7dennimu kalibru, je fantasticky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele a teď vážně:

Líbí se vám víc tyhle nový nebo ty předchozí? Jak mají ty předchozí delší a tlustší indexy a čísla, včetně čárky na 12, mě se líbí víc. Je tam takovej větší kontrast bílý na černým cifru.

 

Řešili jsme to s Pafelikem, když mi je ukazoval a dospěli jsme k jednoznačnému názoru, že se nám ty nové líbí víc. Mě osobně se hrozně líbí absence "9", oproti strašímu modelu mi taky přijde lepší neorámovaná datumovka, ručky, červená "1" na stupnici rezervy nátahu a index na "12" bez čárky. Všechny ty rozdíly těm hodinkám podle mě pomohly.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co furt máte s tím důchodem, nenechte se tím Knížepánem furt tak blbnout.

 

Hele u mě to má bohužel jedinej důvod. Je to spíš taková zástupná fráze za zbožný přání, že si na ně do důchodu ušetřím. Na knížepána fakt kašlu. :D Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele u mě to má bohužel jedinej důvod. Je to spíš taková zástupná fráze za zbožný přání, že si na ně do důchodu ušetřím. Na knížepána fakt kašlu. :D

 

budeš rád, že si ušetříš na důchod a ne tak ještě na BP, Pafelik gratuluju, pilotky jak řemen :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A stejný je to u hodinek. Cena nemá obvykle na přesnost vůbec žádnej vliv, hodnota hodinek je daná jinde a jinak :).

 

 

 

Ale som sa niečo dozvedel :) Hodnota hodiniek je daná inde a inak. Tak nás môžeš trochu poučiť:) Hodinky sú v dnešnej dobe samozrejme brané ako šperk a reprezentujú historické dedičstvo, ale o presnosť samozrejme ide. Zober si napríklad takú 1000 hodinovú kontrolu hodiniek JLC, COSC certifikaty, Patek Philippe, Grand SEIKO, Spring drive, vynález tourbillonu...prečo sa tým asi zaoberajú? Dobré hodinky OKREM presného času majú samozrejme aj ďalšiu pridanú hodnotu vo forme umeleckej hodnoty, drahého kovu, exkluzivity, kvalitnej mechaniky, histórie alebo značky či dizajnu... Možno som klasik, ale primárnym účelom hodiniek je podľa mňa stále určenie presného času. A najmä pri hodinkách bez ďalších komplikácií. Napríklad u hodiniek s repetíciou a večným kalendárom by som bol skôr schopný odpustiť nepresnosť ako hodinkám, ktoré ukazujú a majú ukazovať iba čas a dátum. Nevravím teraz, že mechaniky majú ísť ako atómové hodiny, ale okolo 10s a viac je už ozaj na zamyslenie v tejto triede.IWC si u mňa moc nešplhlo.

Upraveno uživatelem neon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...