Přejít na obsah

Které "Divery"


Doporučené příspěvky

Které hodinky jsou:

 

1) nejlépe zpracované, kvalitní a udělají parádu, strojek...atd.

 

2) nestranné hodnocení designu :smile_anim: (mě se líbí Omegy a ¨pak Longines)

 

Chtěl bych samozřejmě OMEGY, ale ty jsou pro mě cenově mimo mísu, proto se koukam po levnější verzi...cenově je L a O a H stejně 24 - 27 tis.

 

Leda že by někdo nabízel použité Seamastery :o)

post-13676-012532200 1291718956.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim, me se treba z fotky libi ty Orisky. V realu sou to pekne boubelky, to soudkovite pouzdro je takove zvlastni a zajimave. Zpracovani je super co sem mel moznost videt. Asi je treba vyzkouset na vlastni kuzi...takhle sem zmenil nazor na mnoho hodinek. Vnitrnosti neresim..o tom nic moc nevim. Tagy vypadaji skoro dvojnik Omegy, ale za vyhodu bych to rozhodne nepovazoval. Longines na fotce se mi nelibi vubec, pokud Lonziny tak jedine Legendary Diver. Pokud uprednostnujes bondovky, tak se asi fakt nevyplati delat kompromisy, protoze te to k nim bude tahnout i dal. A mimochodem zde zminene a vyfocene Seiko bych co do designu zaradil nad Tagy a Longines...ale Seiko mam rad, takze to asi neni uplne objektivni.

Upraveno uživatelem efreeti
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pockej a kup si Seamastery. Znacka ma z uvedenych nejvyssi MI. Zaruka presnosti s COSC (i kdyz ostatni hodinky mohou byt stejne presne, ale to neni jiste). Jsou opravdu technicky nejvyspelejsi z tveho vyberu (napr He ventil, vypoukly safir, vnitrni antireflex etc) Pouvazoval bych i nad cernou verzi, ktera je univerzalnejsi.

 

 

To Kibi: pekna fotka, a velmi solidni alternativa z Japonska.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Seamaster! Uvazoval jsem pred koupi Omegy i o tech Oriskach, i ve skutecnosti jsou moc pekne, ale ten soudkovity tvar me nakonec spis odradil a taky jsou dost vysoke, pod kosili se moc nevejdou a bal bych se, ze s nimi prastim o neco jeste casteji nez s jinymi hodinkami.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží na tom, jestli to čekání na Omegy je u tebe záležitost roku nebo třeba pěti. Když dáváš relaci 24-27k, tak jedině Longines HydroConquest, ale volil bych černý, mám je na ruce a stále to tu vytrubuju, jsou prostě nádherný. Jediný, co bych v té cenové relaci bral jako konkurenci, jsou Victorinox http://victorinoxcz....847&record=5068 se stejnou Etou jako ty Longines.

Upraveno uživatelem Radius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

situace je taková:

 

kdybych si chtěl udělat radost už pod stromečkem, tak jdu do kamenného obchodu a koupim nové L, O, TH...peníze na ně jsou.

 

Ale na nove Omegy automat SM za 68tis za nové, peníze nejsou.

 

A s použitými jsem se v ceně řekněme do 30 klacku zatím neshledal (za poslední dobu v různé inzerci na webu nebo zde na fóru)

 

nespěchá to....jen, abych vůbec pod tím stromkem něco měl..:smile_anim:

 

každopádně teď jsou na cestě PRIMky "televize"...v pěkném stavu od člena z fóra......tak se těším a dám si tam asi tyto :whistle:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím s většinou názorů. V této záležitosti se rozhodně vyplácí nic neuspěchat a raději chvíli vyčkávat na ty správné "kousky", které člověku zvednou náladu a udělají radost při každém pohledu na zápěstí.

Osobně si myslím, že Omega je ta správná volba! :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A já bych si to na rozdíl od Viktora užil. Začal bych nakupovat hned a volil bych Oris. Nač čekat, život je krátký.

 

 

 

zdroj - http://www.watches-reviews.com/wp-content/uploads/2010/11/oris-watch.jpg

 

 

 

 

Upraveno uživatelem thesis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak netrváš na Co-axiale, tak trochu počkaj, Seamaster sa určite objaví. Obyčajne raz za mesiac ich niekto predával. To len v poslednej dobe bol dopyt vyšší ako ponuka, ale išlo o členov, ktorí už Bondovky vlastnili a po nejakom čase znovu potrebovali niečo univerzálne na bežné nosenie doplniť do portfólia. Za Omegu hovorí cenovo aj lokalitou dostupný servis, včetne náhr. dielov, aj niekoľko desaťročí po ukončení výroby. A sú skúsenosti, že po servise môžu vyzerať ako nové. Ceny na fóre 25-30 tis. CZK za nosené Bondovky v dobrom stave sú naozaj priateľské a časom veľmi nižšie nepadnú.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...