Přejít na obsah

Oprava zodiac zo7016


Doporučené příspěvky

Potřeboval bych poradit co udělat s poškozenými Zodiaky. Hodinky měly nejprve problém s datumovkou..jako by se zasekla a při pokusu o přenastaveni nefungovaly ani manipulace s ručičkami. Po pár dnech nešly vubec. Tak jsem je neprozřetelně rozdělal, doufajíc že vyměním baterku. Bohužel daný tip jsem neměl po ruce, tak jsem je zase zavřel. Jelikož jsem asi idiot -"určitě" tak jsem víčko dal obráceně..... a poslal je na reklamaci, dnes mi volal pan opravář s tím že záruku mi neuznají jelikož někdo s nimi manipuloval a na strojku byl otisk prstu. Oprava by mě prý stála 4000,-...za tu cenu bych koupil nové. Nejednodužší vidím vyměnit strojek a hotovo..ale nevím tip..je to nějaká ronda...na e-bay jich je spousta..ten co si myslím, že to je je cca 40USD s poštou. Má už někdo podobnou zkušenost, že díky své hlouposti...no jsem na sebe vážně nas***.

Díky za jakoukoliv radu, případně poradit hodináře v okolí Brna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim jestli jsou nějaký zásadní cenový rozdíly v quartzovejch rondách, ale před rokem a fous jsem dával za strojek i s prací 900Kč. Informace s obrázkamaTU.

 

no, je to chronograf s datumovkou..a to nevypadá zase tak levně :-(...ale cena je pro mě důležitá...kdyby se alespoň vědělo co to je za strojek :-(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...