Jump to content

Recommended Posts

Posted

Co tak zablokovat registracie na forum povedzme od 1.12 do 31.12? Zbavili by sme sa mnoho clenov ktori sa sem registruju pred vianocami len koli predaju a spamovaniu??

• Upvote 4
  • Downvote 3
Guest milosklikar
Posted (edited)

Zablokovat, zakázat....? :eek: To už jsme tu jednou měli a trvalo 40let, než jsme se toho zbavili ....Děkuji ne :thumbsdown_anim: .

Edited by milosklikar
Posted

www.uhrforum.de je zablokovane stale a clonov pustaju len na zaklade posudenej ziadosti... to iste by mohlo byt aj tu (ved modov mame dost)

len ma to tak napadlo. kludne ma bicujte a krizujte :angel:

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted (edited)

A jaká by měla být kritéria pro "připuštění"? Záruka některého váženého člena? A co nešťastníci, kteří zde nikoho neznají a jen je baví hodinky?

Nebo by měli kandidáti psát srdceryvné motivační dopisy? :sad01_anim:

Řešením by byla spíš nějaká nucená prodleva (v řádu hodin až dnů) mezi registrací a prvním postem, což by většinu takových "obchodníků" odradilo. Vážní zájemci by aspoň měli čas na to, aby se po fóru trochu rozhlédli, než sem začnou psát blbosti nebo se ptát na věci zde stokrát probrané. Jen nevím, zda takovéto řešení fórum vůbec umožňuje.

Edit: překlep

Edited by Widloun
  • Upvote 5
Posted

Ono sa to lahko rozhoduje ked tu uz clovek chvilu je... no je dost mozne ze ak by bolo treba riesit vstup na forum nejakou zdlhavou formou, prihlaskou, posudzovanim atd. tak by som tu tiez nebol (clovek proste nie vzdy vie o co prichadza, a hned na zaciatku sa mu nechce podstupovat taketo tortury). V kazdom pripade obmedzit nejakym inym sposobom tych co nahanaju 50 prispevkov - s tym mozem len suhlasit. Co tak pre zaciatok - max. 2 prispevky denne, po dobu jedneho mesiaca? Myslim ze kazdy kto to tu mysli vazne aj tak najprv mesiace cita az tak zacne prispievat...

• Upvote 1
Posted

Ono je taky zapotřebí myslet na ty, kteří si chtějí jen prohlédnout fotky (zjistit, o čem že ty hodinky vlastně jsou), což bez registrace nelze....

Spousta webů je veřejně přístupná, jen vkládání příspěvků se podmiňuje registrací. Tento web by měl být i "osvětový", ne jen pro

vyvolené.. Fejkaře a rychlokvašky stejně zdejší ostříží dohled odhalí.. :wheelchair:

• Upvote 1
Posted

Ono je taky zapotřebí myslet na ty, kteří si chtějí jen prohlédnout fotky (zjistit, o čem že ty hodinky vlastně jsou), což bez registrace nelze....

Spousta webů je veřejně přístupná, jen vkládání příspěvků se podmiňuje registrací. Tento web by měl být i "osvětový", ne jen pro

vyvolené.. Fejkaře a rychlokvašky stejně zdejší ostříží dohled odhalí.. :wheelchair:

S tymi fotkami suhlas - musim sa priznat ze ja som si par mesiacov (predtym nez som sa zaregistroval) myslel ze toto forum je nevalnej technickej kvality a fotky sa nezobrazuju pretoze sa nieco pos..lo :angel:

Otazka na starsich clenov, pripadne adminov: ma to nejaky zmysel ze sa fotky neukazuju nezaregistrovanym clenom?

Posted

No když se podivam do vlaken Breitling, Foto galerie, Pochlubte se......., Poraďte........., tak docela rozumím, proč Janko tenhle post založil. Podle mě tam jsou skuteční šílenci, to není normální Posted Image Ale přičítám to vánoční nepříčetnosti Posted Image

• Upvote 2
Posted

to u chcete konkurovat White's Gentlemen's Club

a inym anglickym panskym klubom?

som myslela, ze toto je vseobecne pristupne forum..som za registrovana asi na 5 forach a nikde taketo caviky nerobia :oneeyed02:

chlapci, chlapci... :box:

• Upvote 1
Posted

Taky si myslim, že výše zmiňovaní brzy pochopěj, že jim tady pšenka nepokvete. Stačí na ně nereagovat.

No, jen aby se to nezvrhlo. Aby tady nakonec nebyla dvě fóra. "Gentlemani", kteří nebudou na na takové věci reagovat, a další hejno podobných rychlokvašek, které naopak budou reagovat velice vstřícně a spojenými silami si ve sklepení udělají FejkBazoš. :sick01:
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Já tomu taky rozumím. Kdysi jsem volal po nějakém statusu čekatele v rámci srazů. Dost mi vadila jedna doba, kdy se tu objevily sebestředné hlášky pár dnů starých nováčků typu: "přineste co máte, JÁ to chci vidět." A všichni víte co na těch srazech je na stolech...

Posted

nechcem sposobovat rozbroje. berte to ako napad ktory mozete udupat alebo zlepsit...

poslednych par tyzdnov mam ale pocit, ze nieco by sa robit malo.

ked sa chcete stat clenom na uhrforum tak napisete nieco aco "cover letter" cize sa predstavite a naznacite ake mate na fore plany a ciele. to potom modi posudia a bud vas pustia alebo nie.

podla mna by to mohlo mat nasledovne pozitivne efekty:

a, odradenie pochybneho pseudoclena ktory by chcel len jednorazovo nieco predat

b, zamedzilo by to vzniku duplicitnych vlakien a nepotrebnych postov tym ze novy clen by uz mal co to nacitane z nasho fora, popripade by to bol uz ako tak hodinkovo znaly clovek

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted (edited)

Já tomu taky rozumím. Kdysi jsem volal po nějakém statusu čekatele v rámci srazů. Dost mi vadila jedna doba, kdy se tu objevily sebestředné hlášky pár dnů starých nováčků typu: "přineste co máte, JÁ to chci vidět." A všichni víte co na těch srazech je na stolech...

Proto tam taky nelezu Posted Image U tebe alespoň vím, kde pracuješ, kdybys mi něco štípnul Posted Image Edited by Frantik
Posted

Fakt je, že když jsem se tehdá registroval na NYX, tak jsem taky psal nějakej motivační dopis, proč zrovna já bych tam měl bejt a co jsem schopnej foru přinýst. Povedlo se mi to až napodruhý. Každopádně NYX je někde jinde. Tady by to mělo smysl v případě, že by fotky byly přístupný všem, aby se tady neregistroval každej jouda.

Posted

Klííííd... :) Já myslím,že prodeje jsme schopni seknout,jen se sem někdo z nás dostane(to samé spam). Jasně,nejsme tu 24 hodin denně,ale povětšinou se to tu ani neohřeje.

Posted

www.uhrforum.de je zablokovane stale a clonov pustaju len na zaklade posudenej ziadosti... to iste by mohlo byt aj tu (ved modov mame dost)

len ma to tak napadlo. kludne ma bicujte a krizujte :angel:

Myslis to urcite dobre. Ale tohle forum neni sekta v rukou modu, ale komercni forum provozovane take za ucelem vydelat na poctu pristupu a reklame. Udelat z toho sektu muzete az bude Chronomag bezet u nekoho v vas na PC doma:-)