Tondaa73 Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 ....tajemství dávné historie odhaleno.... něco jsem hledal na google, a vyskočilo na mne tohle.....zajímavé, když máte lehkou kocovinku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 ....a já myslel, že se bojej jenom psů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Ty vole super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 So, I was walking through Chicago and I saw that there was a "Muslim Book Store."I was wondering what exactly was in a Muslim bookstore, so I went in.As I was wandering around taking a look, the clerk stopped me and asked if he could help me.I imagine I didn't look like his normal clientele, so I asked, ?Do you have a copy of Donald Trump's book on his U.S. Immigration Policy regarding Muslims and illegal Mexicans?"The clerk said, "Fuck off, get out and stay out!"I said, "Yes, that's the one. Do you have it in paperback?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 @dieegoo... Moc hezký divadýlko zase sehráli - bejt tam Šabatová, možná by už sahala po štrajtofli, kterou by už v té chvíli neměla Nejsmutnější je, že opálený imbecilní hovádka to "odhalení" vůbec nebudou brát jako trapas kvůli kterýmu by se měli jít zakopat po krk do hnoje, ale výhradně jako "zlomyslnost nepřejících gadžů z televýze", kvůli které teď famílie a osada neobdrží požadovaný obolus od státu - a dost možná ani od "neziskovek"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 So, I was walking through Chicago and I saw that there was a "Muslim Book Store."I was wondering what exactly was in a Muslim bookstore, so I went in.As I was wandering around taking a look, the clerk stopped me and asked if he could help me.I imagine I didn't look like his normal clientele, so I asked, ?Do you have a copy of Donald Trump's book on his U.S. Immigration Policy regarding Muslims and illegal Mexicans?"The clerk said, "**** off, get out and stay out!"I said, "Yes, that's the one. Do you have it in paperback?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Možná znáte borce co chtel dostat eifelovou věž pomocí photoshopu pod svůj prst.Tady je mladý pár, co chce vymazat chlapce hrajícího si s míčem za nimihttp://zvratenyhumor.sk/19-obrazkov-odstrante-prosim-toho-chlapca-v-pozadi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 : )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 @dieegoo... Moc hezký divadýlko zase sehráli - bejt tam Šabatová, možná by už sahala po štrajtofli, kterou by už v té chvíli neměla Nejsmutnější je, že opálený imbecilní hovádka to "odhalení" vůbec nebudou brát jako trapas kvůli kterýmu by se měli jít zakopat po krk do hnoje, ale výhradně jako "zlomyslnost nepřejících gadžů z televýze", kvůli které teď famílie a osada neobdrží požadovaný obolus od státu - a dost možná ani od "neziskovek"... Tvejm ftipum nerozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 http://www.zsjemnice.cz/clanek-dejepravne-soutezeni-74-162 "Tým Hitlerjugend Jemnitz byl vyhlášen nejsympatičtějším družstvem soutěže" A ta fotka k tomu...http://www.zsjemnice.cz/obrcl-dejepravne-soutezeni-74-162 Tohle by podle me neproslo ani Ceske sode blahe pameti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 (upraveno) http://www.zsjemnice.cz/clanek-dejepravne-soutezeni-74-162 "Tým Hitlerjugend Jemnitz byl vyhlášen nejsympatičtějším družstvem soutěže" A ta fotka k tomu...http://www.zsjemnice.cz/obrcl-dejepravne-soutezeni-74-162 Tohle by podle me neproslo ani Ceske sode blahe pameti.Blahopřejeme a děkujeme za vzornou reprezentaci školy ??? :-))) To snad ani nemuze byt pravda, to musi byt nejaky vtip tohleto :-) Upraveno 20. srpna 2015 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 :lol2: tak to si děcka celkem zapřeháněli, ale v 9. třídě jsme byli taky provokativní hovada bez soudnosti, osobně mě rozsekala věta "Tým Hitlerjugend Jemnitz byl vyhlášen nejsympatičtějším družstvem soutěže a zároveň obsadil 3. místo..." Toho jestli se chytne nejakej pitomec z bulvaru, tak se pani reditelka jeste zapoti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 http://www.zsjemnice.cz/clanek-dejepravne-soutezeni-74-162 "Tým Hitlerjugend Jemnitz byl vyhlášen nejsympatičtějším družstvem soutěže" A ta fotka k tomu...http://www.zsjemnice.cz/obrcl-dejepravne-soutezeni-74-162 Tohle by podle me neproslo ani Ceske sode blahe pameti.No paní ředitelka školy by měla být na hodinu vyhozena a to hlavně za ty hákové kříže.Nelíbí se mi to !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 (upraveno) Tým Hitlerjungend Jemnitz je slušný oddíl. Já s tím nemám problém. Chce to trochu nadhledu.Dějepis hrou, no. Já bych paní ředitelce dal prémie... Upraveno 21. srpna 2015 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Tým Hitlerjungend Jemnitz je slušný oddíl. Já s tím nemám problém. Chce to trochu nadhledu.Dějepis hrou, no. Já bych paní ředitelce dal prémie...Jasný nadhled s hákovým křížem a hraní si na Hitler jugend je fajn hra !!!!Jen doufám že jsi rád v opozici za ten bordel v Ostravě a nemysliš to vážně.Měl jsem za to že je na tohle i zcela jasný a uplatnitelny paragraf. Co se Ti na tom líbí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Tým Hitlerjungend Jemnitz je slušný oddíl. Já s tím nemám problém. Chce to trochu nadhledu.Dějepis hrou, no. Já bych paní ředitelce dal prémie...Přesně. Kdyby si ty děcka hráli na HJ sama od sebe, tak je to na pováženou. Pohoršovat se nad tím v rámci vědomostní soutěže nemá smysl. To mi přijde více nevkusná ta reality show co byla nedávno tuším na ČT1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 (upraveno) Tvl že se tady hrajou středověká klání nebo švédské války, kde viděno českou optikou je jedna strana špatná, to nikomu nevadí. Když se obléknu jako Avar nebo Turek, dostanu pochvalu za kostým. Ale běda, když na sebe navléknu v rámci historicko-v?domostní sout?že jakoukoliv německou uniformu s dobovejma insigniema. Hned je kolem toho hysterie. A zákon to podporuje. Divím se, že se háknkrajcy a uniformy smí nosit v historických filmech... že tam nejsou místo nich šedé oděvy neurčitého střihu s nápisem "oděv potlačující práva a svobody menšin" Asi to bude chtít ještě pár set let, abychom k tomu získali ten správnej odstup. Upraveno 21. srpna 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 No s longem asi na pivo nezajdem, to je jasné. Ale nepsal jsem to jako pokračování kauzy Ostravy.Jen mám problém s blbostí.Můj názor jsem už napsal. Paragraf proti šíření fašismu na takovou školní akci? No, nejsem právník, ale můj havířský rozum mi říká, že tohle bys neuhádal. P.S. Ten "zábavný" program, o kterém psal Mrazík, s geniálním názvem Prázdniny v Protektorátu, tak z něj se mi zvedal kufr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Vzhledem k oceneni "nejsympatičtější" tym, hadam ze to mistni pobrali dobre. A to je dobre. Uplne to vidim, jak tam tak stoji xy tymu nervoznich skolaku a nejdnou se zpozarohu vyhrne todle, s tim bubinkem a pistalkou... Bych se valel smichy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky