Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nikdy jsem tomu nerozuměl,proč jsou sexuální potřeby muže a ženy tak rozdílné.Všechny tyhle povídačky o Marsu a Venuši.A taky jsem nikdy nerozuměl tomu,proč muži myslí hlavou a ženy srdcem.?Minulý týden jsme šli s manželkou do postele.Začali jsme se pod dekou navzájem dotýkat a hladit.Už jsem byl pěkně nažhavenej a myslel jsem si,že je to oboustranné a že je to jednoznačně nasměrovaný na sex.Ale přesně v tu chvíli mi manželka povídá:Poslouchej,já teď nemám žádnou chuť na sex,mám chuť jenom na to,abys mě pořádně obejmul,jasný??Odpověděl jsem:Coooooo??Na to mi odpověděla kouzelnými slovíčky:Ty neumíš prostě a jednoduše zacházet s emocionálními požadavky ženy.?Tak jsem to vzdal,tuhle noc jsem musel usnout bez sexu.?Následující den jsme šli s manželkou do nákupního střediska chodit po krámech Díval jsem se na ni,jak si zkouší troje nádherný,ale drahý šaty.Protože se nemohla rozhodnout,řekl jsem ji,ať si vezme všechny.?Nevěřila vlastním uším a motivována mým plným porozuměním hned kula železo,dokud bylo žhavé.?Miláčku,k takovým šatům,ale potřebuji nutně nové boty,už vím,jaké by se mi hodily,ale stojí 2500kč.?Řekl jsem jí na to,že má absolutní pravdu a ať si je samozřejmě vezme.?Pak jsme šli kolem klenotnictví.Vrazila mi šaty a boty do ruky a zmizela vevnitř.Vyšla s nádherným náramkem posázeným diamanty.?Souhlasil jsem a pochválil její vytříbený vkus.?Kdybyste ji viděli....Byla nadšená,na vrcholu blaha.Nejspíš si myslela,že jsem se zbláznil,ale v tom momentě jí to bylo podstatně jedno.Myslím,že jsem ji svým souhlasem totálně naboural její filozofické schéma.Byla už jak v extázi a snad i sexuálně vzrušená.?Lidičky,výraz jejího obličeje byl neuvěřitelný,to byste museli vidět.?A v tom okamžiku mi svým nejmilejším úsměvem povídá:Už jsem spokojená,teď můžeme jít k pokladně!?Byla to makačka nezačít se smát,když jsem jí odpověděl:Nene,drahoušku,myslím,že momentálně nemám žádnou chuť na to,abych tyhlety všechny věci kupoval!?Zbledla jako křída a snad ještě trochu víc,když jsem dodal:Mám chuť jenom na to,abys mě pořádně obejmula.?A když začala prskat vzteky,přišel poslední mistrovský kousek.Ty neumíš prostě a jednoduše zacházet s finančními požadavky muže.?Myslím,že tak do roku 2020 nebudu mít žádný sex...

Odesláno

Tak pane, toto je fakt dost dobry. Smekam az na zem :) .

Odesláno

Dobrá story! :D Ale nějak jsem nepochopil - když na konci řikáš: "momentálně nemám žádnou chuť na to,abych tyhlety všechny věci kupoval", tak už přeci měla koupené troje šaty a boty, takže šlo "jen" o ten šperk?

Odesláno

Oženil se policajt.

Za pár dnů přijde do služby a kolegové samozřejmě vyzvídají: "Tak co? Jaká byla svatební noc?" 

"Kluci, to mi nebudete věřit", povídá novomanžel, "já jsem byl ráno tak rozespalej, že jsem ze zvyku vytáhl peněženku. Vzal jsem z ní sedm stovek a položil je na noční stolek. Manželka se probudila a kouká na to..." 
"Průšvih, co?", chytají se za hlavu kolegové.
"Ne, dobrý! Říkala, že v manželství už to není tak drahý - a vrátila mi dvě stovky !!! 

Odesláno

Hoši přistálo mi to v sms, takže jsem jen udělal ctrl cizí, ctrl vlastní... Kdo ví odkud to přiletělo, ale mě to pobavilo :-)

Tak to jo, já myslel, že to byla Tvoje vlastní příhoda :)

Odesláno

Hoši náhodou nám to všem natřel!!!! Komu z Vás tancovala Nicole na stole na jeho song? Ha! Pokud jsou lidi dost zákeřní, což jsou, tak se bojím ještě, 

aby se z toho nestal hit. :) :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...