Pavelpu27 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Asi na Slovensku zpřísnili pravidla pro dodržování nočního klidu, policejní hodina, rušení zahrádek nebo tak něco. Povedená slovní hříčka s podobností slova klub a kľud... to jsem si z toho vydedukoval já. Ha ha ha To jsem ještě pochopil, ale ten druhý příspěvek už jsem nerozkódoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Jo tak to já taky ne. Asi to s tou přísností nebude tak horký - podle prstokladu to vypadá na slušnej matroš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 (upraveno) Asi na Slovensku zpřísnili pravidla pro dodržování nočního klidu, policejní hodina, rušení zahrádek nebo tak něco. Povedená slovní hříčka s podobností slova klub a kľud... to jsem si z toho vydedukoval já. Ha ha ha vystihol si to presne...! akurát sa tu stala ďalšia "zábavná" vec ktorú som tam spomínal a čo vlasne Pavel nepochopil... teda žiadna súvisť, iba ďalšia vec na zozname... Upraveno 21. září 2016 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 a keby vám bolo málo, tak vás zoznámim s "našimi" ochráncami... Stalo sa to inak v ten istý deň na tom istom mieste, dlhý príbeh... Si večer pred tým asi pozreli nejaký akčný film... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Zeptal jsem se SIRI proč jsem tak dlouho singl a ta kráva mi otevřela přední kameru... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Thomas to se povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Zeptal jsem se SIRI proč jsem tak dlouho singl a ta kráva mi otevřela přední kameru...Jo to je přesně důvod, proč se jí na to neptám a raději jsem i prodal iphone dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Co je to ten iphone ,není to nadávka ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Zeptej se Siri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Český pokus o Johna Olivera. Celkem podařený... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 "s transparentem NEJSME OVCE ... což je totálně základní poznávací znamení ovce" ... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Jsem chtěl koupit malé dcerce umyvadlo..ale očividně podle popisu to není doporučeno pod 18 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Tak az odmaturuje :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Osobně bych si dal sakra pozor na jakékoliv hračky, které odměňují děti "příjemnými melodiemi a říkadly" - pokud teda rád neposloucháš několik hodin se opakující vlezlé oblbovánky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Tak se priznejte, kdo z vas lovil na Stodolni Pokemony a zahodil pritom Jaegery? https://www.novinky.cz/krimi/415408-cizinec-nahlasil-kradez-hodinek-za-405-tisic-v-ostravske-stodolni-ulici.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Novej Iphone mě moc nenadchnul ale ten novej Samsung je prej bomba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Myslíš Samsung Note 7? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Myslíš Samsung Note 7?Jojo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky