geometr Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Jsem se pobavil hlavně včera v televizi. Celý je to parádní šaškárna a samozřejmě ochotně účinkují i média. V podstatě se z hlediska ústavy nic nestalo a takový parádní divadlo, to je neskutečný.
tommas4 Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Reflex tentokrát výborně glosuje, že ti dva pánové vlastně jen slaví řádně čtvrtého jakožto svátek hvězdných válek
Tittus Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Tak zase jinam... Mladá paní porodí v porodnici syna a když se probudí, tak se ptá sestřičky: "Mohla bych si pochovat svého chlapečka?" Sestřička: "Nemusíte, my jsme to již udělali za vás!"
geometr Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 To jo, najednou jsme zpátky v čase zase v úterý. Příští tejden bude podobnej (taky svátek v pondělí), tak jsem zvědavej, co nám kluci připraví, ale tohle se jim už asi jentak nepovede.
nAscA Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Školní vyšetřování JednoaktovkaPepíčku, někdo počmáral dveře na záchodě, nebyls to ty?- To mě nezajímá. O tom se nechci bavit.Počmáral jsi je, nebo ne?- Franta snědl Ferdovi svačinu!Počmáral jsi ty dveře?- Ty dveře byly hnusné a špatně natřené. Kdo to dělal? Skandál!Tak jsi je počmáral, aby byly hezčí?- Dveře mě nezajímají. Na sousední škole taky kdysi někdo počmáral dveře.Počmáral jsi ty dveře, nebo ne?- A co ta svačina? Proč se neptáte na ni?I na to dojde. Ale teď se ptáme tebe. Počmáral jsi ty dveře?- Proč se ptáte mě? Mě to nezajímá.Je to tužkou, jakou máš jenom ty, tak se tě ptáme.- To mě nezajímá. A vás by taky nemělo. Vás by mělo zajímat to, co mě. Mě zajímá svačina, proč vás ne? Je to kampaň! A co ta sousední škola? Tu vyšetřujte.Počmáral jsi ty dveře?- Proč mě nenecháte domluvit? Svačina. Franta. Dveře. Nezajímá. Kampaň! Svačina. Franta. Dveře. Nezajímá. Kampaň! Svačina. Franta. Dveře. Nezajímá. Kampaň! Svačina. Franta......Haló? Paní Burešová? Asi jsme vám rozbili syna.
OndraTce Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Tak zase jinam... Mladá paní porodí v porodnici syna a když se probudí, tak se ptá sestřičky: "Mohla bych si pochovat svého chlapečka?" Sestřička: "Nemusíte, my jsme to již udělali za vás!"Tyv-le :lol2: . Mám rád kameňáky. Tenhle je super!
roura74 Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Tak zase jinam... Mladá paní porodí v porodnici syna a když se probudí, tak se ptá sestřičky: "Mohla bych si pochovat svého chlapečka?" Sestřička: "Nemusíte, my jsme to již udělali za vás!"Tohle jsem zažil před devíti lety a vtipný to nebylo.
martar Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 (upraveno) - Upraveno 6. května 2017 uživatelem martar
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 Stejne to je zajimavy, jakou maj lidi radost, kdyz zavrou nekoho extremne nesympatickyho.
tommas4 Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 Peltonen je sympatickej.Akorát dělá nesympatický věci. Ale i přes to všechno víkendové zápasy budou normálně odehrány a výsledky taky platí
Doporučené příspěvky