Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Dám to do humoru, protože to sem patří - excelentní průzkum toho co nosí běžný vzorek populace,

jde o fotky gibsu, hledající majitele odcizených šperků a "hodinek"

fotogalerie zde: http://www.gibs.cz/zpravodajsky-servis/fotogalerie/poznavate-zajistene-veci

než kliknete tak vězte, že tam jsou skvosty jako Michael Kors, Gant a další . . .

jedině pod číslem 14 jsou Omegy co nevypadjí jako fejkový, tak kdyby některá polovička ctěného chronomagora
postrádala pěkný hodinky se šutříkama, tak víte kde je hledat:

to jsou ale jediný, jinak je to fakt jen humorné . . . .z našeho pohledu pochopitelně

?
aha, tak ještě jsou úplně dole dvoje béčka, nedokážu říct pravost, ale jsou tam vidět i výrobní čísla,
tak mrkněte - kde je to vlákno "ukradený hodinky"?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se občas bavím, co vše nabízí http://www.uzsvm.cz/

Zatím vede: "živá květina v květináči"; v poznámce: "uschlá"...

:-) 

Jako pane kolego, to jsou neuveritelne veci...

Ty ceny? To jako ti urednici to tak nahodili schvalne, aby na to nikdo nereagoval a pak si to rozebrali domu? To zustava rozum stat.

To rozkradene Doblo stojici nekde nefunkcni pres 10 let za 65k nebo ty nefunkcni MPM za tri kila mne opravdu rozsekaly  :frusty:

Odkaz ke komentáři

Hoši, já byl loni na třídenním školení na hospodaření s majetkem státu v Jizerkách. Chata ministerstva financí. Pivo za 15,-, kafe za 12,- , čaj 9,-, víno 70,-./lahev.. tak já nevím... musíš jako referent nabídnout uschlou kytku a prožerou se miliardy... :-(

Jako pane kolego, to jsou neuveritelne veci...

Ty ceny? To jako ti urednici to tak nahodili schvalne, aby na to nikdo nereagoval a pak si to rozebrali domu? To zustava rozum stat.

To rozkradene Doblo stojici nekde nefunkcni pres 10 let za 65k nebo ty nefunkcni MPM za tri kila mne opravdu rozsekaly  :frusty:

Odkaz ke komentáři

NWO nastolený přes taxíky  :lol2:  

Tohle psal ten frajer přímo z léčebného ústavu!!!

Pražští taxikáři, kteří jsou zmínění jako novodobí loupežníci ve všech informacích pro turisty jedoucích do Prahy.

Odkaz ke komentáři

Náhodou, mně to úplně otevřelo oči. Od teď jedině taxíkama a budu dávat velký dýško, abych taky trochu přispěl k záchraně světa a boji proti nadnárodním korporacím :D a hlavně sorosům :D

Odkaz ke komentáři

Hmmm . . .uber, airbnb . . .tady všude státní legislativy chrápou, nejsou schopní něco ani kontrolovat

natož tak vyžadovat nějaké pravidla (taxi = zkoušky, taxametr, označení, stvrzenky, daně, nevím jestli
už spadli pod eet ale asi ještě ne atd.,) (ubytování - legální = hygiena, čoi, povolení, eet, poplatky městu atd.).
Jasně že se to těm co podléhají legislativě a jebe je každej den nějakej jinej ouřada se to nelíbí, že ano.
A hlavně prachy že, znáte někoho kdo by pronájem přes airbnb danil? hahahahaha
Co takhle sdílenou hospodskou ekonomiku?
Aplikaci kde zájemci v garáži načepuju pivko, on si tam v klidu zapálí, bez eet, bez dph, bez daní, bez úřadů?
To by šlo, ne? Principielně je to stejný. :)

Odkaz ke komentáři

Pointa je v tom že majitel aplikace bude mít z každého piva provizi.
A bude sedět s bílým límečkem v přijímacím salónku na magistrátu,

a u matonky vysvětlovat jak to je sdílená ekonomika zcela v pořádku.

Možná nás nečeká průmysl 4.0 ale místo toho stát 2.0
tedy že se na stát jako takový vysereme, na dálnici si vybereme prachy crowdfundingem,
doktora si zaplatíme sami, školu taky - to už ale všechno děláme ne? Akorát cpeme prachy

někomu kdo je pak dle svého utrácí a to zcela neprůhledně, nic nemůžeme ovlivnit tak co by ne?
Na vše co bude potřeba si vybereme prachy, ale jen tolik co to stojí a bude nám fajn.
Tomu říkám sdílená ekonomika. 
Uber, airbnb a nelegální hospody jsou pouze a jen šedá ekonomika, nic víc.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...