Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Není to teda úplně nejaktuálnější ale todle mě dostalo. Moc nevím kam to patří - humor to možná tak úplně není ale zas nedokážu říct, že by mě to vyloženě naštvalo. Spíš kroutím hlavou jak vrtulej. Tvl to "doplnění".

https://www.facebook.com/notes/asociace-spisovatel%C5%AF/rok-%C4%8Desk%C3%A9-kultury-a-lipsk%C3%BD-kni%C5%BEn%C3%AD-veletrh-2019/2119933311557781/

Strašný pamflet. Soudruzi Z roku 1970 by měli radost za takový luxusní článek. Alespoň že část autorů již svůj podpis stáhla... 

Jestli to není nějaká recese, do "Humor" to nepatří... 

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Strašný pamflet. Soudruzi Z roku 1970 by měli radost za takový luxusní článek. Alespoň že část autorů již svůj podpis stáhla... 

Jestli to není nějaká recese, do "Humor" to nepatří... 

No, mně se zdálo legrační nebo spíš absurdní, že to nejdřív dala podepsat a pak to změnila a pak taky ten dvakrát zmiňovanej růžovej trabant, kterej vůbec neexistuje. To musí bejt strašná husa. Ale uznávám, že to fakt humor není. Možná sonda do široké ženské duše.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

vyprodej hadru po pozaru

Co je na tom vtipneho? Proste jim tam neco chytlo, hadry nacichly a ted je potreba je doma vyprat, ale nechtej je vyhodit tak je davaj se slevou. Ja bych tam klidne nakoupil.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Vydržel bych to tak max. deset minut a pak ten kýbl s barvou rozkopal.

Odesláno

Jakpak se asi tenhleten kalibr šteluje?

jednoduše podáš šaratici.......zrychlí se

podáš kachnu se zelím a knedlíkem.......zpomalí se

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...