Franta Dobrota Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Bell&Ross Vintage chronograph To jsou ty levnější, pravděpodobně je nosí kvůli tomu, aby na fotkách z jednání vlády nebo parlamentu tolik nedráždil své chudé voliče. Jinak jich má saozřejmě vícero, vím třeba o Cartierech a zlatých Breguetech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 ked to borec neda a trafi mi do okna.. [prezil, ale urcite zabudol kde byva a ako sa vola.. mozno aj to ze je vtak]Vták Drápalík. Nalej tam sádru a máš sochu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 mně přece nemusíš vysvětlovat, proč jsi to dal do humoru, vždyť to nebylo ve zlém nevím jaký mají ptáci zrak, ale prý se jim ve velkých skleněných plochách odráží okolí a oni kvůli tomu to sklo nevnímají, i kdyby to byl výmysl výrobců těch samolepek, tak to nějak přežiju,Ok, peace oni maju super zorne pole ale vacsina z nich blbo ostri dopredu (sovy a dravce su vynimka) a vraj inak vidia farby. Takze tie nalepky vraj pomahaju na otvorenom priestore, napr pri dialniciach a tak, ze ich zaplasia z dialky, ale ked ja mam park pod oknami, to vraj nepomoze. A asi to tak je, do roka traja styria, odpichom rovno zo stromu aj do okna s nalepkami. Alebo mozno to je taka tradicia, obrad dospelosti. Kto to nenasije do okna je luzer, ostatni sa s nim nebavia a musi sediet na vajciach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Vták Drápalík. Nalej tam sádru a máš sochu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Politické vtipy klidně ano, jsme přece ve vlákně humor. Politické komentáře nikoli. Prosím o respektování.Už stejně není co komentovat, případ Babiš Jr. je vyřešen, odjel na prázdniny do Kostelce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 případ Babiš je vyřešenjá si to myslím taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Pustim TV, otevru noviny, chronomag, FB, jakoukoli jinou stranku. Vsude Babis. Uz me vazne nebavi se divat na ten jeho ksicht a cist debilni ftipky, ktere se neustale a dokola vsude opakuji. Verim, ze nejsem jediny. Treba to nekdo ma podobne. Jojo, mám to tak taky, je to úplně stejný jako loni, to všude bylo Despacito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Pustim TV, otevru noviny, chronomag, FB, jakoukoli jinou stranku. Vsude Babis.Hlavně neotvírej ledničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Jojo, mám to tak taky, je to úplně stejný jako loni, to všude bylo Despacito. A čo to je hen ten Dešpacitó? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Hlavně neotvírej ledničku.:-) :-) :-) Dík, prodloužil's mi život! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Hlavně neotvírej ledničku.jsem ji otevřel a tam toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Tak ten je super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 islo skor o ten dokonaly odtlacok co nechal na okne, nez o ten fakt ze donho narval / v detaile je tam vidno kazde pierkoTo by mě zajímalo, co je tam vlastně obtisklý - nějaký sádlo z peří? By mě nenapadlo, že je fták tak zablemcanej, že po něm zůstane štempl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 v minulým kanclu se nám takhle obtiskla straka a bylo to černošedý, takže asi nějaký péřový barvivo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 To by mě zajímalo, co je tam vlastně obtisklý - nějaký sádlo z peří? By mě nenapadlo, že je fták tak zablemcanej, že po něm zůstane štempl. podla mna zaklad toho je mastnota z peria. Perie je urcite trochu mastne, inac by to nasavalo vlhkost z atmosfery a moc by im to nelietalo.. taky moj sukromny odhad - uz to aj zmoklo a furt to drzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Jasně, je to mazivo. Ptáci mají kostrční žlázu a tím mažou peří, aby se jim nesmáčelo. Nejlépe je to vidět u vodního ptactva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 maji biskupa a u drubeze to normalne jite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Revizor chytne černého pasažéra a na nejbližší zastávce spolu vystoupí.Když jsou venku, revizor si vyndavá cigaretu a hříšník mu říká: " Ani si to nezapaluj, teď se bude běhat! " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky