Pavelpu27 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Pro milovníky IT od Kinga.. IMG_0040.png Asi jsem dneska pomalejší, ale tohle fakt nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Asi jsem dneska pomalejší, ale tohle fakt nechápu. Nejsi sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Asi jsem dneska pomalejší, ale tohle fakt nechápu.Cigáni pracují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 obrázek implikuje domněnku že všechny ex patří zalít do betonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Asi jsem dneska pomalejší, ale tohle fakt nechápu.https://knowyourmeme.com/memes/pennywise-in-the-sewer Maj to blbě ořízlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Dneska je ten humor takový very spešl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Furt to nechápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 To už byl lepší ten Neckář ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Píše, že musíte milovat IT tak je to asi jen pro ajťáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ale já jsem ajťák a nechápu to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Já to taky nechápu, ale kdybych byl první, kdo to nechápe, tak to bych to raději chápal, aby to nevypadalo blbě :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Já jsem taky ajťák, ale nechtěl jsem první přiznat, že jsem ajťák, aby to nevypadalo blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 cernej humor taky humor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 ?nás? jako sociology? Neměl bych, být tím chytrolínem z hospodářek, klidný spaní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 (upraveno) Možná tam měl být jiný obrázek...bude to sabotáž... EDIT: (myslím to s tím IT a míchačkou) Upraveno 28. prosince 2018 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 IT = TO film podle hororové knihy Stephena Kinga. Kdo to neviděl to nepochopí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 IT = TO film podle hororové knihy Stephena Kinga. Kdo to neviděl to nepochopí.Tak to se možná budeš smát sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tak to se možná budeš smát sám... Co už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Já To viděl jen do půlky... Ale nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Já jsem IT četl 2x a viděl původní i nový film, tak to zkusím: spočívá ten fór v tom, že Pennywise vyhrožuje z kanálu, že tam má ?moju EX?, kterou podle knihy zabije a chce abych tam vlezl za ním zachránit ji a tím pádem dostat i mě, ale použije na to špatnou páku (moju EX), protože raději nechám zalít odtok do kanálu betonem a jsem rád, že jsem se jí (mojej EX) definitivně zbavil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky